Mazlumun ahi tutarmi ahi tutan varmi?

Benim ahim tuttu canmdan cok sevdigim bana ihanet etti benden sogumustu ben birseyler sezmistim ama emin olamiyordum bir gece yarisi aradi beni benden ayrilmak istedigni soyledi ben ayrilamadim cunku cok seviyordum oda tamam dedi ama zoraki benle oldu ben beni aldatigni bilmiyordum, artik aramiyordu sormuyordu bana askim bile demiyordu ama benim ona nasil asik oldugmu cok iyi biliyordu😢
Bir gece yarisi aradi yine agladi beni affet dedi kapatti hic bir sey anlamadim ama kotu bir sey yaptigndan emindim sabah onu aradim annesi acti telefonu bende sasirdim megersem allahin rahmetine kavusmus trafikk kazasi gecirmisti 😢
Benim ahim tuttu asla ona beddua etmedim onu canmdan cok sevdim ama o beni aldatti askiniza ihanrt etti.

Ondan yillar sonra baska birni sevdim onun kadar sevmedim ama sevdim onun icin hersey yaptim oda benim icin yapardi ilk aylarda taki beni kendisine asik edinceye kadar sonra benden sogudu bir gun sebebsiz yere bir mesaj geldi bir daha beni arama dedi ben hayretlerdeydm bari baan bir sey de baska birmi var ben mi bir hata yaptm soruma hic bir cevap alamadim tlfnlarimi acmadi mesajlarima cevap vermedi.
Ama ona simdi icten beddua ediyorum allahim ona gun yuzu gostermesin insallah bu dunyada hic bir zaman iki yakasi bir araya gelemz insallah her guldugnde beni nasil terk etigni hatilar insallah hayat boyu vuta kuramaz diye beddua ediyorum
Ben ona herseyimi yasadigm acilarimi anlattirken buda yaraladi beni gitti.
Sizce bedduam tutarmi
Beduasi tutan varmi?
Mazlumun ahi tutarmi ahi tutan varmi?