Kadın yapınca "günah" erkek yapınca "erkektir yapar" oluyor..
Sçym öyle zihniyete afedersin.
Sçym öyle zihniyete afedersin.
Yok öyle bir şey. Bu, sevgili toplumumuzun erkeği üstün ve hatasız gösterme çabalarının bir sonucu. Ve bunda ne yazık ki yine en büyük etken kadınlar. Eğer bir şey günahsa, haramsa erkeğe ya da kadına diye bir ayrım yoktur. Her iki cinse de günahtır. Ama diyorum ya yıllardan beri "o benim kocam, severde döverde, evimin direği, bir kere aldatmadan bir şey olmaz hatta ve hatta kocamın vurduğu yerde gül biter" diyen ve daha da kötüsü erkek evlatlarını da bu şekilde yetiştiren kadınlar yüzünden bugün bu haldeyiz.
Biran önce değiştirmeliyiz, ama ne yazık ki zihniyeti değiştirmek bu hale getirildiği gibi uzun sürecek. Ve yine burada en büyük iş siz kadınlara düşüyor.
Dediğim gibi erkek yapar, kadına günah diye bir şey yoktur. Ya da namus yalnızca kadın için geçerli bir kavram değildir.
Toplumun seviyesizliğinden kaynaklanıyor.
Her iki cins içinde günah olduğu açıkça belirtilmiştir Kuranda.
Hatta zinaya yaklaşmayın der. Bırak zinayı yapmayı yaklaşması bile kötü iken.
Zina yapan erkekle Allah karşılaştırmasın bile beni. Yarabbim herkese hak ettiğini versin inşallah :/
Cevap
44Cevap
malesef kötü bir zihniyet... ahlak kavramı erkeğide kapsar... ona bazı şeyleri yapma özgürlüğü verilmemiştir... bu yapıda olan kişiliksiz erkekler kendilerinde bu hakkı görüyorlar... kötü olan bir şey varsa kötüdür... senin erkek olman onu iyi bir davranış haline sokmaz... beyin zayıf yoksun olduğunda kişiliğinide ona göre tartar...
Bir kadının bakire olup olmadığını anlamak için, bu cümleyi kurup kurmadığına dikkatli bakın beyler. Ya ''erkek yapınca çapkın, kadın yapınca niye adı uruzbu?'' der, ya da ''namus 2 bacak arasında değil'' derler. Şaşmayan cümleler. Bir erkeğin kucağında duvardan duvara vurulan kadınların kullandığı klişe cümlelerdendir...
Seninde bakire olmadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam ha doğru ya erkek adam yapar elinin kiri yani sonuçta neden kadın yapınca orspu erkek yapınca milli diyorsunuz zina 2 cinsede günah çatla patla orspu çocuğu
Bu arada bakireyim ama sevdiğim adama bakire değilim diyecem bakalım senin gibi orspu çocukluğu yapacak mı test etme babında
Her iki cinsiyet içinde iffet önemli erkeğe serbest diye birşey yok kadınında erkeğinde kendi iffetini gözetmesi gerekir.
Kuranı yanlızca evlerimizde duvara asıp saklamak yerine açıp okusaydık türkçe meallerine baksaydık ozaman gerçek dini yaşardık bu ülkenin %90 müslüman ama kuranı gerçekten anlayan kesim %5 sanırım ya netten bakıyoruz ya da bağzı bağnazlara inanıp kuranda böyle yazıyor demelerine inanıyoruz fatihayı herkes okuyor bana türkçesini söyle de malak gibi kalıyorlar
bir kere bu anlayış , kendini bilmez insanların geçmişten bu güne kadar olan anlamsız düşünceleri malesef bu zamana kadar devam ediyor..
buda eski insanların erkek çocuklarına aşıladıkları düşünceler
ama böyle düşünceler artık azınlıkta bence..
Kuran-ı Kerim'de zina ile ayetler sabit..
Öyle bir zihniyeti bende kabul etmiyorum. ibişler -_- sen milletin anası bacısı hakkında nasıl düşünürsen millette seninkiler için öyle düşünür.
Ee s*ç. Saçma ve gereksiz bir düşünce. Erkeğin alacağı günah kadının alacağından 1 gıdım az değil belki fazla
"toplum baskısından kaynaklanan bir durum ama herşekilde günah medeni kanuna göre iki tarafta razı ise zaten suç degil ama şerri hükümlere göre bekara kırbaç evliye direk recm cezası :D
Öyle birşey yok zinanın erkeği kadını yok ikiside aynı cezayı çekerler sen halk dilini boşver dinimiz bu konuda hassastır orada yazılanlara bak...7 kebairden biridir zina.
Kim yok sayiyor? Insanlarin bazilari yoksayabilie, de yaradan yok sayacak mi bakalim.
cok guldum yaaa, zina zinadir kiz erkek farketmez. Fakat kadinlarin yapmasi daha tehlikelidir cunku evin sultanlari ve erkegi hizaya sokanlardir o yuzden
Din iki tarafa da haram kılmıştır zinayı hani af edilir bir durumu yok :) ):
Öyle zihniyettin ta a... mm... k öyle birşey mi var ya ne manyak insanlar varya şu hayatta gerçekten öyle düşünün insanlar var mı ya
Var vidden burası türkiye unuttun mu?
Önemli olan milletin erkektir yapar kadındır gunah demesi degil önemli olan Kuranda kitabımızda yazan;
Erkekte kızda zina yapan herkes icin günah yazılır. Cehennemde yeri ayrılır.
Bir bakir ile bakire birlikte oldu kadına fahişe dendi erkeğe milli
İyide o zihniyeti temizlemek lazım allah ayırmış mi ona bakın kul ayirsa neye yarar kullarim zina haramdır demismi boşver kim ne derse desin
Allah 100 sopa vurun acımayın diyor zina yapanlara ama kimsenin umurunda değil, duygularımız alınmış sanki, önemsemiyoruz artık günahı bile
Sen erkekler zina yaptıktan sonra sucluluk ve pismalik hissetmiyor mu saniyorsun?
Oyle zevkini alip bitmiyor biz de insaniz
Ben hiç yapmadım 30 yaşındayım hep tuttum kendime hatta arkadaşlarım arasında eğlence konusu da oldu hiç sallamadinm ama şimdi pişmanım biraz
zina yapan erkek- kadın, burda kadın bellidir yani zina yapan erkek yoktur)
zina diye bişey yok, sevişmek var. insanın istediğiyle sevişmesi neden zina olsunki.
Geri kafalıları boşver sen her ikisi içinde herşey aynı.
Öyle bir şey yok. Dinde her şey belirtilmiş. Zina yapan kadında erkekte aynıdır.
Zina zinadır kadın erkek farketmez ancak İslamda kadın için hükmü farklıdır erkek için farklıdır...
Sçym öyle zihniyete şeklinde küfreden bir kız da yok hükmündedir.
Böyle zihniyeti tasvip etmiyorum zina her iki taraf için de haramdır
Erkekde , Kadında yapsa gunahtir
Aynen, gunahsa herkese..
Erkektir yapar diyenin adamlığına s...
Bu kafada olanlara kezzap dökmek gerek
Haklısın. Ikisinede karşıyım
Kim sayıyor bakim?
Yanacsksinız oğlum 😀😀
öyle zihniyetmi var lan ben hiç görmedim :D
günahın erkeği kadını yoktur..
zinadır zinadır.
Boş ver bu tarafı, öbür tarafta öyle sayılmayacak.
Iki cinsede günah ve haram... !!! NET.
Çünkü beyinleri s. ıçmık dolu bir sürü insan var
Günah boyutu kadın erkek cınsıyet fark etmez.
Kadın yapamaz kesinlikle yapan 0rosbudur kardeşler
Erkek yaparsa ne oluyor?
Çoğu gerikafali çünkü
İki tarafa da günahtır
kim diyor yok sayılıyor diye ikisine de aynı günah
yok sayılmaması lazım
Onlar müslüman değil janim
yetiştirene bakacaksın
cıvık müdürüm afedersin :))
hz yusuf der geçerim kanks
öbür dünyada öyle demicekler ama asdasd
Hep öyle