Türbanı aksesuar olarak kullanan ama müslüman olan bir kız yırtık tayt giyemez mi? İrandakilerin tarzı da böyle. kapalılar giyemez demeyin, Moda bu. Neden bakar ki insanlar? Değişiklikleri kabullenmek zormu bu kadar bak geç yani. haksız mıyım?
Cevabın nedir?
şimdi bazı şeyler vardır ki sadece istenildiği için var olurlar bazı şeylerde isteme dışında vardırlar.. örtünmek bir ayettir allahın söylediği ve doğruca siz kadınları hitap alan bir ayettir.. ben kız olsam o ayeti takmaktan gururdan uçardım resmen.. her neyse. ve sen örtülüyken tayt giyersen sadece istediğin bir şeyi yapmış olursun bu doğru bunu ayıplamak ayıp ama yarın bir haber alırsın bir kıza tecavüz edildi diye bunu kim yaptı sadece istediğini yapan bir insan.. şimdi haliyle ben o denli bir şey yapmıyorum diye savunacaksın kendini, bende olsam bende savunurum ama senin mensup olduğun din küçüğü büyüğü ayırmaz onun için zina yapıp yapmamak önemi değil önemli olan senin zina yapmama için ne denli korunduğundur.. şimdi tekrardan konuya dönsek eğer.. senin örtülüyken tayt ve benzeri şeyler giymen o kadar önemli değil senin bu hareketinle allahın sözüne hakaret etmen bizlere koyar ha çıkar o örtüyü istersen çıplak dolay sıkıntı değil...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sen kapanmayla, kevaşeliği karıştırmışsın. Türban dini semboldür. Bunu takan insan, ben Müslümanım ve dinimin tüm sorumluluklarını yerine getiriyorum mesajı vermek adına takar bunu. İslam sana tayt ve dar pantolon giyen kadınlar cennete girmek şu yana dursun, onun kokusunu dahi alamayacak diyorken, ne cürretle bu soruyu sorarsın? Giyinik olduğu halde çıplaklıktır dar giysiler. Hatta aksine çıplakken sarkık olan kıçı başı, o giysilerle toplanarak güzel görünüme kavuşur. Hiç bir şey giymeden çık daha iyi.
51 Yorumla
Soran+1 yılTartısmaya giremem yormasaydın kendını djdjjdjd
- Diğer konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılbir kere şurada hatalısın türban bir aksesuar değil. bu bir küpe yüzük gözlük değil ki sen bunu aksesuar olarak kullanasın. tesettürün amacı her yerimi kapatayım da kimsecikler görmesin de değil, insanların dikkatini üstüne çekmeden vücuduna çekmeden yaşamak. benim bildiğim bu en azından. bu yüzden sen üstünde türban altında yırtık tayt giyersen insanlar bakar tabi. tesettürün de kendine göre bir modası var. iyice saçmaladınız siz de artık bu nedir ya. her şeyin bir adabı var üslubu var. şortla opak çorap da giydim diyor bir de utanmadan ya. senin gibilere ne deniyor biliyor musun? tesettürlü çıplak.
not: açık bir kadınım inanılmaz da saygı duyarım adabıyla kapananlara. senin gibilereyse duymam.10 Yorumla
Ne modası? Benim bildiğime göre kapalı olunca dikkat çekmemen gerekir? Üstü minare altı kerhane hesabı..
51 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle bir dunya
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
70
Cevap
87Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılModayla kapaliligin ne alakasi var? Bunu giyip giymemek illa ki kapalilikla da alakali degil bence ama hele ki kapali olup da bunu giymek sacma birbiriyle alakasiz seyler resmen.
Hem tayt diyorsun hem de yirtik diyorsun Allah askina basini kapatip baska biyerini acmak ne kadar dogru? Tayt dedigin zaten daracik sey. Kapalıligin mantigi zaten sadece ellerin ve ayaklarin görünebilir ve vucut hatlarin kesinlikle belli olmamalidir.
Allah askina sirf kapanmak icin kapanmayin. Kapanacaksaniz da bir isi tam yapin duzgun kapanin. Senin kapanma nedenini anlayamadim ben ama dini anlamda kapanmadigin belli. Moda, tarz deyip durduguna gore basini da sirf tarz olsun diye kapamissin.01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEig icin tesekkurler..
- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAçığım ama turbanın aksesuar olarak kullanılabilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. İnsanlar inançları doğrultusunda kapanıyorlar. Bence bu saygısızlık.
100 Yorumla
+1 yılAltı hamam ustu Şişhane hiç turban aksesuar olarak takılır mi çok saçma saçını ortuyosun başka yerini aciyosun asıl açtığını yerin kapalı olması gerekir saçın açıkta olur 21. Yüzyılda saç açmak doğal karsilaniyo. Moda bakımından dersen böyle bir moda olmaz uyumsuz bir kombinasyonu olur.
10 YorumlaDiğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Türbanın altına tayt giymek İslam ile dalga geçmektir..
Açık biri tayt giyerse eyvallah, o açıktır, yaşam tarzı öyledir..
Ama kafaya türban takıp altına tayt giymek iki yüzlülüktür..
(bu arada türban bir aksesuar değil)50 Yorumla
+1 yılHaksızsın. Bizim kitabımız oranızı buranızı açın, her yeri belli olan şey giyin demiyor. Nefis var her insanda. Bu yüzden Allah insandaki o nefsi dizginlemek için bayanlara tesettürü farz kılmış.
Tayt moda mı? Sadece tayt mı moda? Eğer tesettürlü isen ona göre giyineceksin. Tesettür modasına göre giyin illa modaya uyacaksan.
Aksi taktirde erkekler de bakar her türlü, tacize bile uğrarsın. Her türlü.10 YorumlaGiyemez diye birşey yok ama saçma durur türbanı daha doğrusu tesettürü tam anlamıyla sindirememiş demektir tesetturde ki amaç korunmak gözlerden uzak olmaktır kendini ozeline saklamaktir ama dikkat çekici seyler yapıldığı vakit bu tesettür ile zıt düşmektedir
10 YorumlaTürbanıda aksesuar ettiniz ya gerçekten diyecek birşey bulamıyorum..
Gavurlardan beter bir hale geldik, kendi dinimizle alay eder olduk..70 YorumlaHaha türbanı aksesuar olarak kullanmak nedir ablacım ya?
Ne içiyorsunuz siz62 Yorumla
Soran+1 yılHiç defile izlemedin mi?
+1 yıl1. iranda şeriat var kafaları örtünmek zorunda o yüzden zorla örtünenler çıplak giyiniklerdir.
2. Türban tesettür değil bana göre çünkü sadece başı kapatıyor.
3. renkli alli pullu şal ve türbanlar yahudi malından başka bişi değil biz müslüman kadınları örtüyle süslerler sonra takunua libidocusu diye dalga geçerler.
4. asıl tesettür Kuranı Kerimde yazıyor.
5. lütfen dinimizi müslüman olmayanlara karşı yanlış simgelemeyelim Allah'tan korkalim bunun vebalini nasıl ödenebiliriz onu düşünelim.133 Yorumla- +1 yıl
vayyyyy aynı benim gibi yazmışsın
- +1 yıl
kafa aynı olunca :P aman psdler karışmasın :P
- +1 yıl
aman @EvleneceksenGel
- +1 yıl
her şey aynı :P yok karışmaz merak etme :D
- +1 yıl
diyosun :P
- +1 yıl
beraber dedik :P
- +1 yıl
yoo demedik kiii
- +1 yıl
tamam tek ben diyorum :D hem nerelerdesin sen
- +1 yıl
@EvleneceksenGel yine herzamanki gibi :P
- +1 yıl
çok çalışıyorsun sen :p biraz izin al
- +1 yıl
@EvleneceksenGel hııı
- +1 yıl
Gizli kullanıcı şimdi bize kufretmesin
- +1 yıl
@EvleneceksenGel bildirimlere ve ks kurucularına küfür eder :D
- +1 yıl
haklısın :D o zman bizlik bir şey kalmadı içimiz rahat :D
- +1 yıl
@EvleneceksenGel aynen kederlenme gardaş
- +1 yıl
12saattir nerdesin sen nasıl kederlenmeyim
- +1 yıl
@EvleneceksenGel bilmiyorum ki görürsen beni bana da haber ver
- +1 yıl
@bilenbayan tamam gözüm üzerinde ona göre en ufak gecikmede ceza gelir :p
- +1 yıl
@EvleneceksenGel ceza yapamazsın hem de hiiiiiiiçbir şey yapamazsın :P
- +1 yıl
@bilenbayan sen yaav yaparım bilirsin, romayıda yakarım ben :D geç kaldığın için cezanı görüşelim:D
- +1 yıl
@EvleneceksenGel görüşme reddedildi
- +1 yıl
@bilenbayan yazamamışım. yaparım sen bilirsin dicektim orada.. :D cezaya bir şey olmadı görüşülüyor akşam açıklanır
- +1 yıl
@EvleneceksenGel bıcırıksızzz
- +1 yıl
@bilenbayan sen başka görüşe yazdın biz bişey dedik mii png
- +1 yıl
@EvleneceksenGel ama bn dandik telefonumun mağduruydum :(
- +1 yıl
@bilenbayan yeme bizi şimdi kesin iphone un var senin
- +1 yıl
@EvleneceksenGel vallah yok :(
- +1 yıl
@bilenbayan ne marka kullanıyon
- +1 yıl
Samsung gete esüç
- +1 yıl
@EvleneceksenGel
- +1 yıl
@bilenbayan ımm kötü de değilmiş hani
- +1 yıl
@EvleneceksenGel öyle meslektaşım öyle
- +1 yıl
@bilenbayan öyle
+1 yılTürban aksesuar değil bu sakat düşünceyi öncelikle düzeltmen lazım. Eğer bir yola giriyorsan gereklerini de yerine getirmen lazım. Hem türban giyip hemde taytla gezilebilir mi? Mantığın alabilir mi bunu? Türbanı aksesuar olarak görmek türbanı inancı gereği takana hakaret etmek değil midir?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa şimdi avrupada olsa tamamda türkiyede zihniyet yetmez. Bu yüzden giyersiniz ama heres de san-ki sırtında bıch yazra gibi bakarlar. Ha bence giymelisin çünkü yapmasanda bakılıyor :) Bizim müdür vardı 9 sınfıta almaca hocamız taşdı. Kısa etek giyer gelirdi. Müdür bişey deme gördüğünd e böyle yerde komando sürünümü yapardı :P
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz İran'da değiliz. O taytı giydiği için düzgün kapanan kızlara bir sürü hakaret yapılıyor bunun hesabını sen mi vereceksin?
Örtünmek moda değildir bu bir inançtır. Sizin yaptığınız inanca saygısızlıktır öyle giyinmek istiyrsan git İran'a. Orda örtünmek zorunlu bizde isteğe bağlı.00 Yorumla
+1 yılProvakasyon yapma sen tesettürün ciddiyetinin farkında değilsen başkalarını da bozma. Gerçi düzgün eğitim alanlar etkilenmez. İranı neden katıyorsun işin içine. İran yalanı yüzyıllardır sürüyor. Orayı örnek göstermek kadar saçma bir görüş olamaz. Ne modasından bahsediyorsun trol?
00 YorumlaNe açığı nede kapalısı giynesinler şöyle taytları.
c12.incisozluk.com.tr/.../551615_ocf1a.jpg10 Yorumla
+1 yılaman sen ve senin gibiler yüzünden yok kapalılar şöyle yok kapalılar böyle diye bizim adımız çıkıyor o zaman kafandakini çıkar nereni açıyorsan aç lafa bak dizleri yırtık tayt giyemezmiymişmiş abi giiy giy elinden alan mı var ama o kafanı da aç da bizlere laf gelmesin sizin yüzünüzden
00 Yorumla
+1 yılTürbanı aksesuar olarak kullanmak nedir kardeşim. Allah akıl fikir versin. Türban takmanın ne anlamı kaldı tayt giyiceksen. Ne yani iranların tarzı buysa öylemi giyinmek lazım. sen kapanmanın amacını anlamamışsın.
00 YorumlaGiyemez. Çünkü Türban dediğimiz şey kıvrımları belli etmemek dikkat çekmemek için yapılan bir şey. o taytı giyip dışarı çıkınca açıklardan çok kapalılar dikkat çekiyor.
10 Yorumla
+1 yılkafanı niye kapatıyosun o zaman? ya da şöyle sorayım, kafanı kapatıp alt tarafı niye ortaya seriyosun? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..
20 Yorumla
+1 yılOnlara müslüman demiyoruz biz süslüman diyoruz 😉 bişeyi yapıyosan ya tam yapicaksin ya hiç yapmiycak arası olmaz dinle dalga geçer gibi ne o öyle 😕
20 Yorumlane halt yiyorsanız yiyin, kimsenin umrunda değil yeter ki başınıza bir şey geldiğinde o türbanın arkasına saklanmayın dine falan bağlamayın, o zaman da "moda" diyin.
20 Yorumla
+1 yılAksesuar ve tayt derken? :/ sonra vay efendim neden bize süslüman diyorlar..
22 Yorumla
Soran+1 yılLady gaga? Dolce gabbana 2015 defılesi.
- +1 yıl
Altı kaval, üstü şişhane desene..
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Kapalıysan eğer adam gibi kapanırsın. Modaymış da bilmem ne. Modaya uymak istiyorsan açık olacaksın. Öyle sadece kafayı örtüp de bu şekil vücudunla gezersen kusura bakma suratına tükürürler
00 Yorumla
+1 yılKardeşim O Şimdi Göreceli Sen Tarz Olsun Diye Türbanlıysan Sorun Yok Giyebilirsin.
He Diğer Asıl Şık ALLAH korkusu Olduğu İçin Kapandıysan Giyemessin. Umarım Anlatabildim.00 YorumlaDiğer konusunda 547 cevap paylaştı. Bence sen ortalik karistirmak insanlari birbirine dusurmek icin boyle bir sormussun art niyetli bir soru oldugu cok belli insanlari birbirine kirdirmayin bu tarz seylerle!!
00 YorumlaLn yürü git o türban dediğin şey ayettir bunun için ne savaşlar verilmiş kadınlar onun için ne kadar gözyaşı dökmüş kendi zevkine alet edip de bari ona küfrettirme ayıptır yahu ! Kapalı olmadığım halde kutsalıma hakaret bilirim bunu
00 Yorumla
+1 yılTayt mı? Bikini giymek serbest diye biliyorum ben? Dini iyice alaya aldınız. Kafanıza taş yağacak.
50 Yorumlaİranda başörtüsü kullanmak zorunlu, onların bir kısmı islam icin takmıyor kendini o ulke ile kıyaslama, sizin gibiler yüzunden islam icin kapanalara da kötü bir algı olusuyor.
20 Yorumlaİmanı sorgulayamazsın kapalılık çok ayrı kavramdır birkaç türbanı kullanmak için giymek için giyenler yüzünden genelleme yaparak imanlı kapalılara laf atamazsın kardo
00 Yorumlakapanmanın amacı ne ve tayt giyince o amaca ters düşmüyomusun adaplı daha üsturuplu olman gerekirken tayt vay canına diyorum böyle giymeyi düşünüyosan kapnma
20 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bildigim kadariyla kapalilarin vucut hatlarini da belli etcek sekilde giyinmemesi gerekiyo. Kapaniyosaniz tam kapanin. bir cok kapalinin yuzunde badana gibi makyaj topuklular taytlar ama baslari kapali ya onlar cennete gitcekler.
00 Yorumla
+1 yılTürban aksesuar degildir. basinda ayet tasiyorsan edebini bileceksin.
20 YorumlaKapalılık tarz degil farzdır tabıkı giyemez dikkat cekmemek icin kapanıyorsun kapanma madem oyle
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl00 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. çüşş yani mini etekte giysinler o da şort falan nasıl?
22 Yorumla
Soran+1 yılGiymiştim opak çorapla
+1 yılAksesuar? Turban? Yirtik tayt? Pardon?
Uykusuzluktan ben bu 3 kelimeyi yan yana anca halusinasyonumda gorurum.
Allah'im sana geliyorum.00 Yorumla
+1 yılYani başı Allah'a kıçı insanlara hitap etsin. Tövbe tövbe. Kusura bakmayın ama sokarım öyle modaya. One lan ya adam gibi kapan ya da hiç kapanma.
00 YorumlaDiğer konusunda 317 cevap paylaştı. türbanı aksesuar olarak kullandığını yakınlarından baskası bilemez dimi? bilmeyende mana bularak bakar konuşur hatta ileri bile gider buna alış ya da buna göre yaşa.. ayrıca türban ı aksesuar yaparak sorun oluşturucağına farklı kombinler dene.
00 Yorumla- Diğer konusunda 18,6b cevap paylaştı.
+1 yılhacı onu bunu bırak da, bize ne senin türbanından taytından
30 Yorumla - Diğer konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBaşörtüyü aksesuar olarak takamazsın cici kız.
Onun için bunca baş gitmişken hem de...10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaçmalıyorsun türban aksesur olamaz kafanı kapatayı aksesuar olarak görmek kusura bakma ama seni cahil yapar ayetler açık ve net başı kapalı bir bayanı edep yerlerinide kapatmalı adabınla yaşa ya da hiç yaşama
00 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. 00 Yorumlatürbanlı demek örtülü demek değil artık örtü sadece türbanla olmuyor ama türbanı kullanarak örtülü algısını zayıflatanlar var ve bu kişilerin açık bayanlardan daha çok mebal aldıklarını düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılVücudu örtüyorsa eğer giymekte ne masur olsun önemli olan kapatmak değil mi
00 YorumlaDiğer konusunda 14,3b cevap paylaştı. Ks tarihinin en saçma soruları arasına girip ilk 3 adaydır Saçmalık desem saçmalığada ayıp olur gerçi
00 YorumlaBu tamamen o türbani kimin icin taktigna bagli ;) Allah icin mi yoksa moda icin mi
00 Yorumla- 10 Yorumla
Tarza degil, farza gore giyin
https://m.youtube.com/watch?v=MIHJepfDLaM
Bu videouyuda izle00 Yorumlaİnançları doğrultusunda kapanan birinin yırtık tayt giymesini doğru bulmuyorum :( üzgünüm :(
10 Yorumla
+1 yılcidden link atabilsem bir video atacaktım videonun sonunda ağlayacaktın bu düşüncelerine
00 Yorumlacanim her kesin kendi bilecegi is giymek isteyen giyer yani zaten ona kalsa mini giysekde adimiz cikiyor
00 Yorumlabaşkaları yapıyor diye sen de mi yapmak zorundasın.
herkes kendinden sorumlu
yakıştırıyorsan giy kendine giymek istiyorsan giy ama keşkeleri aklına getirmeyeceksen00 YorumlaDiğer konusunda 443 cevap paylaştı. Turban insanin kendini kapatmasidir. Yirtik tayt hangi akla hizmet? Belki tayt giyersin ustune uzun bir sey giyersin olur ama diger turlu olan sey dogri degil. Tabi yine senin kararin bacim
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAksesuar olarak kullanan evet giyebilir ama Allah icin kapanan giymese daha iyi
10 Yorumla
+1 yılTürbanlı kız tayt giyebilir ama..
Giymesin bir zahmet o turbani yaptıysa
Hakkını versin.00 Yorumla
+1 yılGiyin anasını satıym, bir o eksikti onu da giyin!
10 Yorumlane için kapandığına bağlı bu, eğer gösteriş içinse ne b. k yerse yer ama ben onu müslüman olarak görmem, zihniyeti bozuk fitneci olarak görürüm.
00 Yorumla
+1 yılTürbanlı birisi zaten uzuvlarını kapatmak belli etmemek için kapatmıyor mu başını? Sırf moda diye komik duruma düşer ancak bunu yapan
00 Yorumla
+1 yılGiyer ama absürt durur. Çük tesettürlü bir insan zaten giyimini islamiyet'in emrine göre kabullenmiştir. Bunun üzerine tayt giymek anlamsız ve saçma bence.
00 Yorumla
+1 yılneden giymesin neticede içinde gizli iççamaşırı ne alaka kapapı olmakla
00 YorumlaTabiki giyemez çünkü tesettür kadının hatlarını gizlemek için..
00 Yorumla- Devamını Gör (97)
Devamını Gör(142)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem