Nedeniyle beraber fikrinizi dee yazın mademse. Fikrinizle zikriniz de tutsun mümkünse.
İhtiyaç
Lüks
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Artık günümüz koşullarında ihtiyaçtır. Özelliklede çalışan kadınlar için. Bulaşıklar makinede yıkanırken kadın diğer tarafta başka bir işini halledebilir. Ayrıca su ve enerji tasarrufu da sağlıyor. Bunun içinde devamlı televizyonlarda kamu spotu yayınlıyorlar zaten.
encrypted-tbn3.gstatic.com/images
çocuğum olsaydı ihtiyaç olurdu ben ne kadar titizde olsam benim dokunamayacağım sıcaklıklarda yıkanmasını isterdim bulaşığın ama şimdi lüks çünkü 2 kız arkadaş 1 evde yaşıyoruz zaten öyle çok bulaşık çıkmıyor ve makineyi boş çalıştırmak olmaz israf e kirli bulaşıkta bekletilmez o yüzden ihtiyaç değil lüks
Eskiden misarife yediğinden yedirilirdi. Ama şimdi misafir için bir hazırlıklar bir külfet sormayın. Herkese ayrı tabaklar her yiyeceğe ayrı tabak. Eee üç kişi için otuz tabak kirlenince bunları yıkamak zor oluyor. Bunun için ihtiyaç dedim
+su, zaman, enerji (senin enerjin ve elektrik) tasarufu
+daha hijjenik daha saglıklı
uzun vadede zaten kendini amorti edicek
Cevap
22Cevap
ilerde bu kadar su sıkıntısı çekileceğinden bahsederken insanlar elde yıkamanın bulaşık makinesine göre daha fazla su harcadığı da belirtilmişken bunu bir gereklilik olarak görüyorum.
Günümüzde tasarruf özellikle daha da önemli olduğu için tasarruf açısından ihtiyaç. Ama tabiki evin küçük kızıysanız en mühim ihtiyaç olduğunu düşünmeniz de kaçınılmaz. 🙆
Makine ihtiyaç.. Ancak bardaklarda bıraktıgı lekelerden dolayı bardakları makinada yıkama taraftarı deilim
Makineye koymadan once yikiyorum zaten makina durulamis oluyo sadece.. her seyi cikarmiyo zaten oldugu gibi lekeyle sana veriyo bide buhardan iz yapiyo :(
bence ihtiyaç
ancak tabi bulaşık makinesi baglatacagın bir evde yaşarsan:)
ihtiyaç , makıne kadınalrın yapacağı işi yaparken , kadınalr da o anda başka bir işle meşgul olabılırler , özel durumlarda yalnız
Ihtiyac çünkü bir sürü bulasigi elde yıkamak su israfı zaman israfı sağlık içinde kadınlarda ileri de 40 lı yaşlarda sorun olabiliyo
İhtiyaç. Yorgunluktan bittiğim akşamlardan sebep.😀
Makinaya koyamadam once yikiyorlar zaten bence gereksiz
Bulasik makinesi bulasiklari yikarken daha az su harciyo zamandan kazaniyosun ustelik daha hijyenik kesinlikle gereklilik
İhtiyaç. Hem zamandan hemde sudan tasarruf ediliyor zaten.
ihtiyaç. Hem sudan tasarruf ediyorsun hem kadınlar daha rahat oluyor
Elde çok su gidiyor hemde belimiz ağrıyor yıka yıka
tabikide ihtiyac su tasarrufu zaman tasarrufu ayrıca temizlik anlaminda esasli. hijyen
Artık ihtiyaç çünkü elde yıkamak hem zahmetli hemde zararlı o kadar deterjanla falan temas etmek
artık ihtiyaça giriyor ben üşengeç adamım almak zorundaydım bekar evine asd
ihtiyaç hatuna bulaşık mı yıkatıcaz bu devirde ayıp..
Su ve zaman tasarrufundan dolayı ihtiyaçtır.
ihtiyaç, su tüketiminde tasarruf için önemli
İhtiyaç su elektrik fazla gitmiyor.😌
temel beyaz eşyalar ihtiyaçtır
Lüks tabiki zamanında bulaşık makinesi mi varmış?
en son 1 yıl önce kullanmıstık
DiyorumBen^^
ne ihtiyacı, çok mu zor elde bulaşık yıkamak
Kesinlikle ihtiyaç
fazlasıyla ihtiyaç..
lüks tabi
İhtiyaç.
artık ihtiyaç
İhtiyaç :D
Ihtiyaç
Tabiki ihtiyacc
Sana göre nedir