Sarılmanın anlamı şudur; Senden bir tehlike sezmiyorum, yanında olmaktan korkmuyorum, rahatlayabilir, kendimi yuvamda hissedebilirim, beni koruyan ve anlayan birisi var. Bizde birine her isteyerek sarıldığımızda ömrümüzün bir gün uzadığına inanılır. Lütfen şimdi sarıl bana.
gizlilerle işim olmaz benim imam boş geç dediğim gibi uzun yazmada okuyalım doğru duzgun yorum yapan adamların yorumunu okurum sende onlardan birisini özüne işle derim yorumun neşen daim olsun hayırlı geceler diyim ben :)
Nefret etmiyorum.. Ama tanımasaydım diyorum bunları yaşamazdım acı cekmezdim ama sonra bide gülümsediğimiz anlar geliyo gözümün önüne gerçekten mutluluğu hissettiğim anlar geliyo.. Ne saçmalıyosun diyorum kendi kendime.. Tarif edemiyorum ama öyle işte
ben bir ara çok karamsardım nefret ettim onunla olan günlerime aklıma geldikçe ona yaptıklarıma yazıklar olsun diyordum ama sana öneri hayatta o kadar takılcak seyler varken ask hiçbirsey kalmıyor yanlarında benim simdi daha büyük sıkıntılarım var ülkemiz düzgün ülke ne hale geldi 13 senelik iktidarda ne hale getirdiler savas çıksın ki zaten bu noktadan sonra barış olmaz korkum yokta neye ölüceğimiz belli değil vatan savunması değil bu vatanı sattı zaten adam o yuzden diyorum ki biz ne için savasıcaz olmayan bir ülke için mi adamın daha kendi oğlu askeri gitmiyo ama biz gidicez öylemi
o yuzden çok takma ask felan pek inandırıcı gelmiyo bana artık savasıcagım biri de karsıma çıkmadı zaten belki ondandır ama cidden hayatta insanların o kadar kötü dertleri var ki
biliyorum sende haklısın ya bak ben burdan biriyle çıktım uzak iliskiye hiç iyi bakmıyordum ama gönül bu oldu çıktık ilk bana inanmadı bile ama ben öyle bir aşık olmusum ki nasıl olduysa okulda telefon yasak üniversite sınavım var takmıyodum onunla konusmak için telefonumu vermiyodum ben bugune kadar ağlamadım nerdeyse hiç onun için kaç kere ağladım günlerce saatlerce ayrıldık yine mesaj attım çok sinirli biriyimdir biseye sinirlenirsem hemen yıldız gibi parlıyorum sonra olucakları düsünmeden ona neler dedim ayrıldıktan sonra nefret ettim bir ara çünkü onsuz yasayamıyordum ben dedim herkes teselli ediyodu bir ara babama elimi kaldırıyordum az daha hep evdekilerle kavga ettim beni bu hale getirdi lanet ettim o günlere beni engelle dedim en son engelledi simdi neler yapıyo bilmiyorum Şu an pekde umrumda değil çünkü benim neler çektğimi bilmiyo bilmesinde daha iyi ben bu saatten sonra kimsenin lafını çekemem çünkü duyguların bir zamandan sonra sönüyo nötrlesiyo inan bana
kendine yeni arkadas edin ne bilim baska birileri sev ya da müzik dinle oyun oyna hobi edin hep pozitif düsün zaten hayatımız ne kadar ki onlarıda düsünmekle harcama yarın ne olucagıda malum 1 sn sonra ölüceğimiz bile belli değil
Haklısın. İki günde 500 sayfalık bir kitap bitirdim. Yeni bir diziye başladım. Bir sürü müzik indirdim. İnsanlarla konuşasım yok geçmedi ama bilemiyorum
öncelikle bak ben sana ne kadar moral versemde sende bitiyor banada zamanında biri gider biri gelir diyordu ben söyle bir insanım ben midesiz birisi değilim hiç olmadım biri gider biri olucaksa cidden hiç olmasın yani hayatımda biri olsun onu seviyim o da beni sevsin hep bir ortak noktamızı bulalım onu korıyayım onu kollıyayım evlenelim yaslanalım yani diyeceğim o ki zamanından bana ailem biri gider biri gelir dediyse ben hep onu düsündüm dellendim ben daha onu dokunamamıs sarılamamıs öpememisken onu nasıl bırakayımda o napar bensiz diyordum hep aklıma geliyo ağlıyodum dua ediyodum hep bitmesin diye o aklına geldikce geçmiyo kendin aklında bitir ben ne kadar moral versemde belki önemsemiceksin ama hep pozitif düsün
En İyi Cevaplar