Çoğu erkek için kahkul itici geliyor. Ben oyle gördüm. 1. Sizce kahkullu kızlar nasıl olur? 2Neden saclarını kahkull kesdirirler? 3Siz seviyomusunuz peki?
Benimde kahkulum var. Kendimi bildim bileli babam çocuklukdan başlatdı bu sevdayı. Kahkulu cok sevdigi için hep saçımı öyle kesdirirdi yüzüm yuvarlak olduğu için yakışıyordu. Hep çocukken çok şeker oldun derdi.
Sizce kahkullu kız nasıl olur? . Kahkul iyimi? Siz severmisiniz?
Fotodaki sensen yakışmış evet. Kahkül çok güzel... Ama herkese olmuyor. Bazılarında resmen çok itici oluyor. Ama yakışana da yakışıyor işte. Hem de çooook güzel oluyor.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kahkul değil ters pentagram itici geldi.. kahkul, yakisana çok yakışır.. ama ne yazık önüne gelen kahkul kestirip tuhaf tuhaf geziyor.. Kahkul herkese yakışmaz.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bana cok yakısdıgını soylerler Kahkulsuz sevmezler. Ama sıkılıyorum bazen. Kahkulumde o kadar uzun degil gecenlerde biri yururken önünü görebiliyomusun falan soyledi asıl kotu olan sey bunu soyluyen kisinin kahkulu cok seviyor. Anlamadım
Başkasının ne düşündüğü neden önemli olsun ki? Seviyorsan, kendine de yakıştırıyorsan kahküle devam...
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet seviyorum. Ama bazende sıkılıyorum. Herkes yakıstırıyor ama bazılarıda dalga geciyor toka tak yururken onunu gore biliyomusun falan resimdeki kız bana benziyo kahkulum de cok uzun degil anlamıyorum neden oyle dediklerini gecenlerde bir erkek soyledi
Resimdeki kahkülü beğenmem açıkçası. Tüm yüzü kaplıyor. Ama daha seyrek, hani alnın iki yanına iki tutam düşen kahküller daha hoş ve yüzünü ferah gösterir.
En İyi Cevaplar