Psikolojik araştırmalara göre birisini çok düşünmeniz ve bunu engelleyememeniz, o kişininde sizi düşündüğüne alametmiş.
Buna inanıyor musunuz ve neden?
Buna inanıyor musunuz ve neden?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben buna şöyle inanıyorum.
Bir insanın etrafında birden çok onu seven kişi olabilir ve bu birkaç kişiyle ayrı ayrı aralarındaki bağlar çok farklıdır. Mesela 1 erkek ve 3 kız var diyelim.
Kızların arasından İlla ki bir tanesi daha çok seviyodur ve en çok seven bu insanı kazanır.
Bazen en çok sen sevdiğini ve onu hak ettiğini düşünürsün fakat sadece takıntı yapmışsındır bunu fark etmezsin ve bu takıntın onun beynine sevgi olarak gidemez.
Bazen de o duygularını karıştırır daha güzel olana gider falan filan.
Yani herşey yolunda ve iki insan da birbirinden etkileniyorsa bence bu kesin birşey.
zaman zaman böyle olduguna inanirim cünkü bir zamanlar bende birini hep düsünüyordum, simdi birden onun ilgisini üzerimde hissediyorum. oda simdi yüzde yüz beni düsünüyordur bunu hissediyorum.. hem ruhlar rüyalarda hep karsilasiyor, biz uyandigimizda nerdeyse hic birseyini hatirlamiyoruz.. düsüncelerde neden böyle olmasin ;)
ben birisini çok düşünüy6or onu çok seviyordum onun da aynı anda beni düşündüğünü düşünüyordum ama sonra öğrendim ki benim onu düşündüğüm zaman dilimin de o denizlinin otelin de bir başka erkekle ucuz bir otelde seks yapıyormuş... o nedenle senin düşündüğün insan seni düşünüyor diye bir kural yok.
Anan anılır, bu yüzden 3 harflilerin adını anmayız ki onlar da bizi anmasın veya anmamıza icabet etmesin diye, ancak bir gerçek vardır ki birini tüm kalbinle anarsan o da hisseder ve seni anar.
Yanlış anlama hakaret amaçlı söylemiyorum ama eige nin canı cehenneme zerre kadar umrumda degil bir nebze yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
eyvallah :)
Cevap
21Cevap
Sonucta kalpler Allah ın elindedir. O bizi birbirimize ısındırır. Bence olması muhtemel. Ama her düşündüğümüz olmaz tabi. Bir duyguyu yakalamak gerek. Aşırı şeklde onu düşünür ve o duyguya ulaşırsan ki buna sevgi diyoruz, onunda bizi düşünmesi aynı anda notmaldir. Bazen hiç ummadık zamanda eski sevgilim aklıma gelir mesela. Bence olabilir..
Acaba oda beni düşünüyo diye düşünmeyecem, çünkü düşündüğüm kişi yanı başımda uyuyo :) Bugün bana kele paça yaptı ve yoruldu :) Evliyim :)
şöle bir açıklaması olabilir.. beyin elektromanyetik dalga üretiyo.. hem yayınlıyo.. hem alabiliyo.. nazar falan bu şekilde.. kem gözlerden gelen sinyaller falan ondan başımızı artıyo.. diyelim ki ben eski sevgilimi düşünüyom."HÜLYA... YAA" diye sinyal evrene yayılıyo radyo vericisi.. oda beni düşünürse o radyo kanalını açıyo gibi.. ve aklında ben oluyorum.. kısaca böyle işte.. düşünmeye devam..
Bu konuha hemfikirim. Ben birini sabah akşam istemsizce düşünüyordum ve bir gün ansızın mesaj atıp içimde ukte kaldın istemsizce seni düşünüyorum sebebi ne dedi çok hoş oluyor :)
bunu ben de okumuştum onu düşündüğün zaman ona sinyal gönderiyormuşsun, o da sinyali alıyormuş ve seni düşünüyor hattta arıyormuş.
ben inanmıyorum açıkçası, gece rüyamda gündüz hayalimde bile o olduğu halde aramıyor. yazmıyor ( istediğim sıklıkta)
Buna kısmen inanıyorum. İki hoşlanan kişi tanıyan kişi arasında gerçekleşebilir belki ama ben çok ünlü bir aktörü hayal etsem o durduk yere beni mi düşünücek?
Ya düşündüğüm kisi öldüyse. O da beni dusunuyor mudur? Cok seviyordum cok gençtim cok uzaktaydim olmadi olduramadım. Ölüm haberini aldığım gunden beri saatlerce gunlerce onu dusundum dusunmeye devam ediyorum. Onu dusunmekten yolumu sasırıyorum. O öldü. O da beni dusunuyor mudur?
Hayır..
Birini çok düşünüyorsan onun da seni düşündüğü yalanına kendini inandırırsın.. Oysa ki gerçekler öyle değildir..
Evet bende bir arkadaşımı çok sık düşünüyorum yatarken uyanırken ilk uyanırken bile onu düşünüyorum aşırı şekilde düşünüyorum hiç aklımdan çıkmıyor rüyamda bile görüyorum ismi bazı yerlerde duyuyorum karşıma çıkıyor çok yoğun bir şekilde düşünüyorum ve buda beni çok etkiliyor acaba oda beni düşünüyormu merak ediyorum bilen varsa yardımcı olabilirmi lütfen
Ben pek sanmıyorum... Ama tesadüfde olabilir bazen belki... Bilemeyiz..
O kişiyi diyelim sık görüyorsak hep aklımıza gelir ve düşünebiliriz ve aynı şekilde bu yüzden o kişide düşünebilir diye düşünüyorum...
Seviyorsa ya da aklına gelirse düşünür. Sen düşünüyorsun diye düşünmez inanmıyorum.
inanıyorum ama acıklamasını bulamıyorum bu bendede cok var
O beni düşündüğünden dolayımı onu düşünüyorum acaba? Umarım öyledir..
Demin bir soruda gördüm, demek beni düşünen yok 😕
ya ben inanmıyorum da benim bir arkadaşım da bana söylemişti sebepsiz mutlu olmuştum ::D:D
hee cok düşünür beni ölüyo düşünmekten bni beyni durdu 2 saattir yorum attıp gülüyodum simdi surat yapıyorum istediğin oldu mu hıııı
Aralarında belli bir bağ oluşmuş olması gerek ama etkilenmiş ya da biraz zaman geçirmiş olmaları gerek bence o zaman doğru olduğunu düşünüyorum
Bilemiyorum...
Peki ya hiç düşünmediğin halde aklına birdenbire gelen insan o anda seni düşünüyor olabilir mi?
Düşünse iyi olur :D inanıyorum ama buna hissedebiliyorum çünkü :P
yok be o kadar düşünüyodum aklımdan çıkmıyodu noldu gitti başkasına neyin psikolojik araştırması bu
3 saat boyunca seni düşünüyüm ben senin aklına gelirsem doğrudur araştırmaları :D
Insanlar farklı enerji alanlarına sahiptirler. Bu tarz bir eneji alis-verisi ya da bir enerji döngüsü olabilir.
Gizli ilimlerden hiridir bu mümkün ben bunu yapiyorum zaman zaman
Dediğim gibi gizli ilimlerden biridir ama herkes yapabilir bunu yaoabilmek icin iyice öğrenmek gerekir.
Ama ogrenmeden kendimde fark etttigim seylerde oldu oyle olursa sende de cok sanslisin demektir
Mesela Nasil basladigina örnek vereyim lisede sevdigim bir kiz vardı evini hissederek buldum ama farkinda degildim tabi bende kendi kendime sacmaliyorum calan diyordum sonra. Yakin arkadasimdan evini ogrenmesini istedim tam hislerimle buldugum yerdi katina kadar.
Tabi bu inlarla sinirli degil birebir olmasada odasini giydiği kiyafeti falan
Bu bir guc degil kisiye ozel bisey de degil ben bunu her zaman yapamiyorum ama oluncada yaniltmiyor beni
Ben de duydum bunu ve merak da ediyorm ama inanmıyorm.
Onu düşünüyorum gece
Bilmiyorum ki acaba düşünüyor mu :/
Psikolojik bir tedavi yöntemi olabilir.
beni kimse düşünmüyormuş D:
O zaman desene sadece rüyalarda buluşabiliriz :)
Keşke öyle olsaydi :D:D
inanmıyorum çünkü alakasız
Inaniyorum nedeni bende kalsın
evet inanıyordum ama inancimi yitirmek uzereyim :/
Off inanıyorum buna ben 😄
fazla dusunmememk gerekk bos ver
Olabilir neden olmasın.
Sanmıyorum :/
Dümen.
İnanmam
Sanmam
İnanmıyorum saçma