Orada nisanlım var asker. Carsı izinlerinde oraya gider aklıma kötü birsey gelmiyor fakat iciminde rahat olmasını istediğimden soruyorum. Nasıl bir park burası öyle kızların cok olduğu bir yer mi?
Cevabın nedir?
Gençlik Parkı bildiğimiz lunapark.Eğlenilebilecek ailetler,bi bölümde cafeler,yeşillikler falan var. Ben Ankara'da yaşıyorum orası tıklım tıklım olur. Ama her türden insanlar vardır. Mesela aileler,sevgililer,tek gezen erkekler veya tek gezen kızlar da olabiliyor. Pek öyle olaylar olmaz ama istense tam ortamı diyebilirim. Kişiden kişiye değişen bir durum. Her gün kimlerin geleceği belli olmaz bazı kızlar çok abaza olabiliyor Ankara'da laf bile atarlar. Hatta bazı tipler var gider konuşur.Ama sevgilin istemezse hiç bir şey olmaz için rahat olsun.. Bir de asker görünce laf söyleme ihtimalleri daha fazla tabi ama dediğim gibi kişiden kişiye de değişir. Lunapark sonuçta sadece eğlenmeye gidilmeli :)
11 Yorumla- +1 yıl
Canım park dediğin öyle olur zaten mesela İstanbul'da yasıyorum park dediğin an kızlar geliyor aklıma burdaki kızların coğu parka gidip erkek ayarlamaya bayılır kücük kızlar bile büyük kücük demez yani o bakımdan düşününce merak ettim :) en son aradığımda yeşilliklere uzanmıstı yani ama bilemiyorum tabi icinde varsa Ankara'da kız icin gidilicek kötü yerler var icinde yoksa dediğin gibi yapmaz zaten :) tesekkür ederim :)
En İyi Cevaplar
Kıskanmak genelde kendine güvensizlikten çıkar biraz da, ya benden daha iyisini bulursa gibisinden, sen kendine güven bence, gerçekten seven adam başkasına bakmaaaz, ben Ankara da yaşıyorum evet gençlik parkı önceden ipsiz sapsız insanlarla doluydu ama şu anda tam bir aile parkı oldu, Allah tamamına erdirsin ama vicdanı ve merhameti olan kimse aldatmaz bence..
41 Yorumla
+1 yılendişe etmeyin .nişanlınızın nasıl biri olduğunu düşünün .iyi yönlerini aklınıza getirmeye çalışın olumlu taraflarını düşünün ger zaman .olumsuz şeyler getirmeyin aklınıza .beraber olduğunuz zamanları düşünün .size olan ilgisini size ne kadar değer veren biri olduğunu düşünün .el ele tututşup gezdiğiniz zamanları düşünün .sizi sevdiğini söylediği zamanları düşünün .
29 Yorumla- +1 yıl
beni yanlış anlamışsınız .endişelencek bir yer değil .daha çok aileler gider .çok büyükbir yer zaten .aile ile daha güzel vakit geçirilecek bir yer .sıkmayın canınızı .sizden başkasına bakacağın sanmam .
- +1 yıl
sıkmayın canınızı .nişanlınız nasıl bir insan .biraz bahsedermisin .daha iyi yardımcı olabilirim .
- +1 yıl
Valla eskiden benden önce çapkındı zaten karadeniz erkeği çapkın olur genelde :) kötü alıskanlıkları vardı ama benimle olduktan sonra öyle eski huyu yok yani hicbir zaman güvenimi sarsıcak birsey yapmadı. İçki icer arada o kadar yani ben yokken kızlara bakıyorsa ben bilmiyorum
- +1 yıl
bu zamana kadar sizin güveninizi sarsacak bir hareketi olmadı ise bundan sonrada yapacağını sanmam .bir erkek zamanında yapar ne yapacak ise zamanla yapmış olduğu hareketlerini bırakır vedaha düzenli yaşamak ister .her erkek eskisi gibi olamaz .bana güvenin yanlış bir şey yapacak bir adam olduğunu sanmam .
- +1 yıl
rica ederim,mutluluklar dilerim
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ankarada herşey vardır kız yoktur rahat ol sen. Burası İstanbul İzmir balıkesir bursa, değil malesef. Burda kızlarla selamlaşacak kadar samimiyet kurman için bile bir askerlik süresi yetmez. Bunca yıllık bir ankaralı olarak belirteyimki biz kızları başka şehirlerden ithal ediyoruz.
13 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
32Cevap
Valla gençlik parkını bilirim..Bende Ankara mamak'ta yaptım acemi birliğini...Fakat o parka yakın çok otel var ve bu otelde çalışan bayanlarda var...Diye biliyorum...Ama öyle çarşı iznine çıkıpta başka biriyle konuşup anlaşıp seni aldatması imkansızdır bunu söyleyebilirim..Çünkü orda asker adamı tipinden anlıyorlar kimse yanaşmaz yanına merak etme :D
13 Yorumla
+1 yılçok güzel kızlar gider ama nişanlınız asker olduğu için çok ilgilenemez kızlarla .hem nişanlı olduğu için kızlarla işi olmaz merak etmeyin .sizi sevdiğinden ve sizden başka kimseye bakmayacağından emin olun .
11 YorumlaHep böyle şüpheyle mi dolusun. Ona güven duymuyorsan ve o kötü niyetli ise yer yer müsait olabilir. Bu arada bana göre avam bir park yani özelliği olan bir yer değil. Ankara' ya özellikle dışardan gelenlerin takıldıkları bir park.
11 Yorumlakardeşş sana tek birşey söyleyeyim, emin olki sen nişanlının bir an bile aklından çıkmazsın şuan, başkasını görürmü onun gözü Vatan Borcu öder iken,
31 YorumlaKızlar, erkekler, gençler, ergenler... Orası gençlik parkı be kızlar grup olarak gider oraya. Aileler falan da var. Lunaparkı var. Kalabalık ve güzel bir yer.
not: Kızlar çok gider demiş miydim :)13 YorumlaEskiden ipsiz sapsızların dolaştıgı bir yermis,simdilerde düzeldi gayet güzel bir park o yüzden kızlar konusunda korkacak bişey yok.ben de ankaradayım ama bu angaralıların alayı soğuk ınsanlar rahat ol sen
13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpark valla işte yeşillik oyuncaklar cafelerın oldgu bir yer öğrenciler cok takılr aradaki küçük kabarık agaclarn arasında sevişen ya da öpüsen sevgililer görmemek kaçınılmaz Ankara adı üstünde için hiç rahat olmasın ve özellıkle askerse senin canını sıkmak değil derdim yanlış anlama sakın ama dogrsu bu
11 Yorumla
+1 yıl23 yıllık angaralıyım ve senin adına üzgünüm sürekli oraya gidiyorsa amacı bellidir oraya ben sevgilim olmadan gitmiyorum ya da ailem olmadan...
12 Yorumla- +1 yıl
neyse sabret askerliği bitsin de napsın zamnı öldürmesi, lazım bir şekilde
Diğer konusunda 399 cevap paylaştı. heryerde kız var:) gençlik parkına özel bir durum değilki. dolaşmaya gidiyodur :) kız için gidecek yer olsa daha uygun yerler var :)
11 Yorumlaböyle çam ağacı saçlı düşük kotlu bebelerin ve gevşeklerin bolca olduğu bir yer :/ yoksa hep banamı öyle denk geldi bilmiyorum ha bu arada bende kocamla gitmiştim .
12 Yorumla
+1 yılEskiden tinerci balici doluydu, şimdi baya düzelmiş. Ama parkın karı kız durumu hakkında bilgim yok.
15 Yorumla- +1 yıl
Alkol olduğunu sanmıyorum. Zaten lunapark havasında bir yer. :)
- +1 yıl
İçin rahat olsun. :)
Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. uauauh ulan bende bu gençlik parkına kim gidiyo diyodum..yok kız mız merak etme..bitik bir yer..
11 Yorumla- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılghençlik parkı dediğin yer ben askerden keşlerin çöplüğün kokunun olduğu bir yerdi doğru düzgün bir yer değildi değişmiştir büyük ihtimalle
17 Yorumla- +1 yıl
asker diyosnya zaten topu topu haftadabir yapar kız olsa nolur olmasa nolur erkekleri bu kadar sıkmayagelmez çok akılma bence
- +1 yıl
çok kötü bu kızlar ya :::::::::)
- +1 yıl
kadından korkmayan aptaldır bence :)
ıııııııııy orada hep abaza ve kırolar dolasır koskoca ankarada orayımı bulmus
15 Yorumla- +1 yıl
eskıden krolar ve abazalar vardı şimdi gayet guzel nezıh bır yer olmuş
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen az önce gördüm Ankara'nın en güzel kızları sevgilinin peşinden koşuyorlardı "Ich liebe , Ich liebe ..." diye diye * sevgilin şimdilik kaçıyor ama nereye kadar * o kızlar sevgilini bir yakalarsa var ya Aoooww "muck muck" öpmedikleri yeri kalmayacak koş yetiş kurtar sevgilini koordinatları veriyorum ****
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılidare et öyle bir şey işte ) askerin peşine düşmez kızlar öyle çok çok yakışıklı değilse ) çapkın değilse askerde bişey ayarlayamaz sevgilin de normalde nasılsa askerde de öyle olur genelde *
Cevap sahibi+1 yılo zaman boşver istese her yerde yapar bu güne kadar yapmadıysa sonra da yapamaz ))
bu kırmızı baloncuk olayı 1 Nisan şakası galiba )))
Cevap sahibi+1 yılöyleymiş ama yetki yok sadece boş balon :P
+1 yılfena istanbulun bağdat caddesi ama askerse korkma bişey yapamaz askerliği yanar:D
19 Yorumla- +1 yıl
inzibat kaynıyo gençlik parkı öyle bakma laf atma gibi bişey yakalarlarsa çarşı iznini zor görür bida:D onu demek istedim ;)
- +1 yıl
telefon normalde yasak ama askerler bunalıma girmesin diye komutanlar görmezden geliyor ama şunda katılardır askerin dışarda rahat hareket etmesini istemezler özellikle merkezi bir şehirse inzibat boldur hatta sivil olarak bile gezdiriolar inzibatları ki askerler çakmasın diye o yüzden istesede çapkınlık yapması çok zor rahat ol fbli kardeşim;)
- +1 yıl
Yani insallah :) Güveniyorum zaten normalde güvenmesem erkenden netten cıkarak gezmesine laf yaparım ama kafasını dağıtsın sonucta beni görüyor hatta ailesini görmediğinde bile görüsürüyoruz camda ama tanımadığım arkadasları var icmeyi seven yani ister istemez niye hep oradalar diyorum hep değil gerci ama gene gittikleri yer :)
- +1 yıl
hadi hayırlı tezkereler mutlu olursunuz inş askerlikte bittimi evlilik yolunu yarılamıştır erkek olarak birde mesleğinde basarılı olması için sende teşviklersin evli mutlu istersenizde çocuklu olursunuz:)
- +1 yıl
yok tabiki ya merak etme ;) ben şırnakta yaptım nişanlın ankarada ben insan görmedim 1yıl :) istanbula döndüğümde cennete gelmiş gibiydim yani oyüzden nişanlın iyi yerde korkma;)
+1 yılgüzel bir yer ama fazla kız yok ya orda varsada hep amele zaten
23 Yorumla- +1 yıl
rica ederim :D hem orası takılcak yer degil ben hiç sevmiyorum ki balici hapcı hep .p
senin gibi fıstık bir nişanlısı varsa hayatta bakmaz kimseye, güven çocuğa. orası sadece su sesi duyup yeşillerin arasında kafa dinleyebileceğin bir yer. öyle kuytu köşe bir yer değil. korkma :)
10 Yorumla
+1 yılpek tekin bir yer değil bence git bir bak istersen
11 Yorumlakara kızlar var orda nişanlınn bakacağını düşünmüyorum
12 Yorumlaeskiden kızların asker tavlamayeriydi şimdi düzeldi baya güzerl oldu rahat olun
17 Yorumlagençlik parkı güzel nezih bir ortam haline geldi... eğer gerçekten gençlik parkındaysa soru işareti kalmasın kafanda ama gençlik parkı günde 1-1buçuk saatten fazla zaman geçirilebilecek bir yer değil...
01 Yorumla
+1 yılHarika biyer ama aklına kötü birşey gelmesin asker adam gezer gider.Hanımlar falan yok orda yani.olsada giden sevgilisi ile gider.Ordan kimseye ekmek çıkmaz :)
10 Yorumla
+1 yılO kadar nüfusun olduğu bir yerde ortalık meydan bir park işte. Her yaştan insan var.
10 Yorumla
+1 yılGüzrl her bence fena değil, ten garıyla karşılıklı 19 mayıs stadının hemen altında itidir :)
05 Yorumla- +1 yıl
telefondan yazıyorum kardeş o kadar yazım hatası olur, Ankara 19 Mayıs stadyumu :)))
Türkçem 5 ti hep bu arada :))) Bu arada Türkçe'nin T si büyük yazılır :))) - +1 yıl
Kusura bakmayın acele yazdım telefondan giriyorum. Tren garının ve 19 Mayıs stadının karşısında yer alır buraya metroyla falan ulaşabilirsin diye biliyorum ama yine de siz onu iyice öğrenin yanlış bilgi vermek istemem. Park güzel diye duydum ancak ben gitmedim henüz :)
+1 yılO park eskiden genclik parkıydı bildigim. artık piyasa parkı oldu
02 Yorumla- +1 yıl
Bilmem.
merak etme sadece apaçiler takılıyor kız düşürme oranı yüzde 0.000001
10 Yorumla
+1 yılHe Gençler orda sevişiyor. Töbe töbe
11 Yorumla
+1 yılevet genelde abaza askerler gider yollu 2 kız kesin düşer:)))))))))) eğer seninki oraya gidiyorsa alışkınlık yapmıştır.. geçmiş olsun:)))))))))))))))))
04 Yorumla- +1 yıl
Kızlarda hazır bekliyordu gelsin die:))))
- +1 yıl
Takma tilki döner dolaşır kürkçü dükkanına gelir
Diğer konusunda 329 cevap paylaştı. Başta Çok güzel kızlar olur :D
Ankın her tarafı öyle zaten stres yapma :D
Oyuncaklar spr Bi Ank.lı olarak çk sewiorum gençlik parkını :D00 YorumlaHayatımda görmediğim hatunları orda gördüm genelde yalnız gidiyorlar çıkarken kollarında bir erkek olur .
03 YorumlaFena yerdir her türlü lolita düşürülür orada. denendi onaylandı.
00 Yorumla
+1 yıl18-22 yaş arası çıtırlar takılıyo hep. piyasanın nabzı orda atıyo. bırak eğlensin çocuk.
06 Yorumla- +1 yıl
tabi ki değilim.
- +1 yıl
ankarada yaşamıyorum.
senin sorunun güvensizlik.
Fotoğrafda ki sensen zaten senin için kötü şeyler düşünsün. Nişanlın var giyimine tipine bak.
08 Yorumla- +1 yıl
Yargısız infazla insanların günahını almayı seviyorsun carsaflılar cok mu namuslu? acık olanlar var binkat namuslu yani sen adam olsan bir kızla böyle konusmazdın beni o* yaparken mi gördün de namussuz oluyorum o zaman bende anneni namussuz yaparım görmedim ama görmeden olabiliyormus senden öğrendim?
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızlara özel değil herkes var
11 Yorumla
+1 yılEskidendi.
13 Yorumla- +1 yıl
Eskisi gibi degil yani öyle Kızların takılacagı bir yer değil :)
ben biliyrum gittim bir kez gençler orada işte
10 Yorumla
+1 yılEşgal bildir takip ediyim :D
00 Yorumlasen nişanlı gitmiş üzgünüm
07 Yorumla
+1 yılsen bitmişsin haberin yok
011 Yorumla- +1 yıl
bol bol kızlar cıvıl cıvıl desem yeterli mi
- +1 yıl
sen bile söylerken belki diyorsan işimiz iş valla :D
- +1 yıl
e inş. yapmaz canım ya