Gün içinde sarı ya da beyaz renkte çok fazla akıntım oluyor.. sabah çamaşırımı değiştiriyorum evden çıkıyorum eve geldiğimde (3 civarı) külot bayağı kirlenmiş oluyor.. zaten gün içindede ıslaklık hissediyorum bu beni rahatsız ediyor.. günlük ped falan geçici çözümler, acaba vajinal bir sorunum mu var? yoksa normal mi bu kadar akıntı olması? nasıl azaltabilirim lütfen yardımcı olun...
Cevabın nedir?
genital akıntılar bir rahatsızlıgın habercisidir. akıntının yoğunluğu, rengi ve kokusuna dayanarak ön bir belirleme yapılabilir. ama bir sorun oldugunu akıldan cıkarmamak gerekiyor. mutlaka bir jinekolojik muayeneden gecmeni öneririm. en basit görünen sorun bile ilerde tedavisi zor sorunlaı tetikleyebilir
00 Yorumla
+1 yılGün içerisindeki Çok sayidaki Akinti Mikrobik Bir Rahatsizlik Olabilir Bir Jinekologa Görünseniz İyi Olur.
00 Yorumla
+1 yılcanım burda kimse bunun cevabını veremezki. Doktora gitmelisn. Doktor bile birçok testlerle bi sonuç söylüyor tedavi veriyor demi. Günlük ped temizlik için çok onemli bence her kiz kullanmalı ama 3 en fazla 4saat e bir değiştirmeyi ihmal etmemek lazım temizlik derken bakteri yuvası olmasın sonra
00 Yorumla
Eğer yakın zamanda adet olduysan doğaldır... genelde bazı kadınlarda adetin üstüne bir buçuk hafta kadar sarımsı beyazımsı renkte yapışkanımsı akıntı görülebilir. eğer bir buçuk haftayı geçiyosa bir doktora gözükebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılgeçiyor malesef :S
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
2Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı. Adet dönemine yakın vajinal akıntı artar.Bunun haricinde kokusu, rengi önemli ve kaşıntı sebebiyeti var ise mantar olma riski olduğundan doktora danışınız.
10 Yorumla
+1 yılGünlük ped kullanımı sağlıklı değil şikayertini nedeni akınıtnı olması yani benmde vardı doktora gittğimde adet düzensziliği ile birilkte değince yumurtalıklard akis toldğu söylendi regl günlerinde düzensizlik veya çok sancın oluyormu ?
02 Yorumla
Soran+1 yılregllerim düzensiz fakat 1-2 ay önce ultrasona girdim temiz çıktı.. düzelir dediler. bu akıntılar da bu aralar çok arttı
- +1 yıl
eğer bakire isen normal geçer derler
iltihap olabilir ürüme yollarında bir doktora görün.
00 YorumlaAdet duzensizligim var 29. gunumdeyim adet olmadim yapiskamsi beyaz akintim oluyo hamilemiyim yardimci olur musunuz cok sabirsizim?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılerken teşhis her zaman için iyidir, bu konuda bitkisel çözümlerde mutlaka vardır ama öncelikle teşhisin konulması gereklidir.
00 YorumlaDoktora git bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoktora git...
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem