Buna benzer bir düşünce var bizim türk erkeklerinde. Evet bütün türk kızları güzeldir demiyorum ama cidden çok güzel olan kızlarımız var. Avrupayla kıyaslandığında (bazı ülkeler hariç) gayette güzel kızlarımız var. bir isveç kızıyla türkiyedeki nkimse belki milyonda bir birisi kıyaslanabilir oda muhtemelen göçmen filandır ama güney avrupalılarla kıyaslar cok abartı geliyor. Görmüş biri olarak söylüyorum İtalyan, Fransız, İngiliz kızlar bizim kızlarımızdan güzel değiller kesinlikle yani hepsi değil tabi. totelde iyi olmaları ayrı hatunlar bakımlı ama fransız filmlerindeki aktristlerin cogu bizimkilere ebnziyor. Sizin görüşleriniz ne?
bu kadın fransada vasat mı şimdi?
bu kızda avrupada doğmuş türk asıllı bir kız ailesi türk. amerikan dizisinde oynuyordu dilan ismi
çirkinmi şimdi bu kız fransada italyada ingilterede.
bakın gidip hollandayı norveci filan örnek vermiyorum. veya venezuelayı niye cunku bir italyanı yunanı koy karşılarına yine yerler dünyanın en güzel kadınlaır orada tasbikide oradakilere göre vasat kalır ülkem kızlarıda tüm avrupalılar sarısın mavi gözlüdeğil kuzey avrupalılar kadar güzelde değil.
mesela rus slav kızı kıyaslarına kızmıyorum fransız italyan türk kıyasları tuaf geliyor.
fikirleriniz ne?
Buranın en güzel kızları bile Avrupa'da vasat mı sayılıyor?
Ben her iki turude gordum. Ilk olarak sunu belirtmem gerek, avrupada cogu ulkede moda denen birsey yok, yani isteyen istedigini giyiyor ve kimse bisey demiyor hic bir kiz 2 zaat suslenmiyor, cunku rahatlar, erkege kendimi nasil begendircem dertlrinde degil hic biri, ikinci olarak yatmak istediklerinde direk yatiyolar turk kizlari gibi mirin kirin etmiyolar. Neyse ikinci diycegim sey ise , evet turk kizlari guzel ama sadece guzellikle yetinmeyip nasil daha sexy olurum diye her turlu kiyaget giyen var. Afadersin yakinda gotleri acik gezicekler. Az kaldi. Kisaca demek istedigim turk kizlari bir taraflarini yirtiyo sexy olmak icin guzel olmak icin vs...
Dış görünüş önemli midir? Evet önemlidir. Fakat; Bence bizim kadınlarımızda en az onlar kadar güzeller. Bu tarz kıyaslamaları sevmiyorum. Herkese insan gözüyle bakıyorum. O slav, o rus, o latin şeklinde değil. Ama illa bir kıyaslama istiyorsanız; -Sevgilime sarılayım, gözlerinin içine uzun uzun bakayım. Tam o anda içimden geçenleri süslü bir dille veya sade bir şekilde anlatayım. Sevgimi haykırayım. İşte bunu benimle aynı dili, aynı kültürü yaşamayan bir kadına anlatamam. O yüzden Türk Kadınları ile ilgili hiç bir kıyaslamayı sevmiyorum.
Ülkelere göre güzel çirkin insan seçenlerin aklı olup olmadığından şüpheleniyorum. Her Ülkede güzel çirkin vardir. Hatta çirkin insan yoktur sen birine çirkin dersin çünkü zevkin degildir ama onu başkası beğenir
gecende bir arkadas yazmıs işte türk oyuncuların avrupaya acılamam sebebi tip.
fransız oyunculara bakın bizim tipler orada vasat kalır filan yazmışlar hep. cok abartı geldi. gülşen bubikoğlu orasda güzel bile sayılmaz filan. sen ne düşünüyorsun merak ettim sitedekilerin bu fikri hakkında.
İngilterede bir dönem bulundum :) Hiç ordaki kızlar aman illa güzel olıyım makyajı abartıyım derdinde değiller güzeller ve doğallar kendi değerlerini biliyorlar
Evet kastım tamda bu. Kaldıki doktora yaptığım okulda ya da yaşadığım yerde senin kastettiğin gibi kilolu kimse görmedim. İnsanlar kendilerini billiyor ve önem verdikleri şey aşırı makyajla dikkat çekmek değil. Evet çoğu kişi paltoyla kabanla gezerken çok açık giyinip salına salına gezende var absürt derecede açık olanda. Ama gördüğüm şu ki; abartmadan yapıyorlar genel anlamda. Bizimkileri bilirsin çoğu neredeyse günlük makyajda kontur uygular oldu..
o konuda bişiy diyermiyce. bu arada kaldıgın bölgeyla alakaslı cunku alttaki arkadasta söyleid aynı seyi.
ama kilolu olmaları onları hayata küstürmüyor cunku bizde bir kız kiloluysa bunu çözmek ona uygun giyinmek yerine iyice salıyor. kafaya sim döküp düğünnlere gitmeler. spora gidiyorum diye alay ediyolar yahu.
Allah vergisi tipten bahsediliyor. gülşen bubikoğlu tuba büyüküstün güzel kqadınlar bence. ama fransada güzel bile sayılmazlar bu tipler diyolar. ki fransız filmlerinide izledik aktristlerini de biliyoruz ama bu cok komik yoksa bakım özgüven totelde durum değişiyor ama güzellik göreceli bikere gülşen bubikoğlu filiz akın fransız olsa beğenilmezdi fransada beyenilmez tuaf bir genelleme. isvec norveciçin deseler sunu binebze.
tote farklı canım. totelde bir türk kızyla avrupalıyı kıyas edemem. fransızlar mesela bana cirkin gelsede kadınlar dehlet giyinıyolar ama sitedekielrin yorumları cok abartı
fransız oyunculara bakın bizim tipler orada vasat kalır filan yazmışlar hep. cok abartı geldi. gülşen bubikoğlu orasda güzel bile sayılmaz filan. sen ne düşünüyorsun merak ettim sitedekilerin bu fikri hakkında
Özellikle yeni nesil genç kız kardeşlerim çok güzeller. Vasat falan sayılmıyorlar. Rus ve Ukraynalı kızlarla Türk kızlarını karşılaştırmak komedi olur. Ama avrupalı kızlarla karşılaştırırsak avrupalı kızlar makyaj konusunda profesör olmuşlar ve gerçekten kıyafet kombin olayında aşmışlar. Doğal hali güzel olmasa bile makyaj ve kıyafet seçiminden dolayı gerçekten albeni olayı çok fazla oluyor.
avrupa dediğin kuzey avrupa (ingiltere hariç) de komedi olur. onlarda kendilerini aşmış güzelliklerde fransız nedir veya italyan. tipik akdneiz güzelleri bizdede mevcut hiçmi izmire antalyaya inmiyolar. ki fransız filmlerinde kadınalr bile benziyor trklere meela audrey tatau filiz akıdnan cok türke benzemiyormu?
yani türkiyede üzel olan fransada italyada güzel değil comabartılı. yoksa dediğin dogru.
Saçma saçma yapmayın kendinizi. Dünyanın en çirkin kadınlarına sahiplik eden yerlerde bile dünyanın en güzel kadınları çıkabiliyorken bu işi milletlere ve uluslara vurmak saçma
aynen yahu. mesela hintliler acaip cirkin bir ırk olmasına ragmen aishwarya rai gibi brad pitti peşindne kosturan kadın cıktı onların arasından.
fransız oyunculara bakın bizim tipler orada vasat kalır filan yazmışlar hep. cok abartı geldi. gülşen bubikoğlu orasda güzel bile sayılmaz filan. sen ne düşünüyorsun merak ettim sitedekilerin bu fikri hakkında.
Sitedekiler konuşuyor sadece. Şöyle bir gerçek var ama, Türk insanı kendine akmayı bıraktı. Spor yapan, düzgün makyajını ve vücudunu koruyup temiz tutan insan sayısı olması gerekenden az. Eğer olması gerektiği noktaya ulaşırsa zaten ortalamanın üstünde güzelliğe sahip olan topraklardayız, Avrupa ya da Amerika ya da Asya dan geri değil ileride olur
Yalan ve abartı o. Ona bakılırsa burada Türk kızları bana onca laf ederken yabancı arkadaşlarım hep kendi ülkerinde olsam olacak olanlardan bahsederler misal. Bunlar saçmalıktan başka bir şey değil ki hem insanların güzelliği ya da çirkinliğini topluca değerlendirebilmek nasıl bir kafadır ki?
Türk kızlarını görsel olarak yargılamıyorlar aslında. Mezhep tutuculuğu olduğu için avrupai bir rahatlık yok. Yani Erkekler dış ükle kızlarını daha rahat daha elde edilebilir gördüğü için övüyor uzanamadıgınada mundar görüyor :D
mesela isvec norvec için deseler evet bu kaıdnalr oralarda güzel bulunazda gülşen bubikoğlu hele gencliği veya fatma girik fransada vasat kalır komik değilmi? birde güzellik göreceli oda var ama cok abartılı.
marion cotilland audrey tatau fransız mesela. bunlara benzer türk yokmu? kadınlar fransaqda beğeniliyor baya hemde.
söyleyecek kelimem yok. dünyanın en güzel kızları denilen ruslar yani diğer tabirle slav ırkı bile çekici gelmiyor artık. günlük saatlik haftalık kadınlar.. erkek belli bir doygunluğa ulaştıktan sonra ömürlük kadınları sever. bunlar da ortak bir payda da buluşabildiği Türk kızlarıdır.
yani türk oyuncuların avrupaya acılama nedeni tip değil yetenek nuri bilge ceylan canneste ödül almadımı? aldı. cokmu yakısıklı tipelr vardın kış uykusunda ya da güzel.
sen fransızca ingilizce bilmiyosundur yetenek yoktur ki cıgu noyuncumuzda yok. neyleyim güzelliğini.
mesela isvec norvec için deseler evet bu kaıdnalr oralarda güzel bulunazda gülşen bubikoğlu hele gencliği veya fatma girik fransada vasat kalır komik değilmi? birde güzellik göreceli oda var ama cok abartılı.
marion cotilland audrey tatau fransız mesela. bunlara benzer türk yokmu? kadınlar fransaqda beğeniliyor baya hemde.
ne yani marion cotilland audrey tatau cok beyeniliyor gülşen bubikoğlu filiz akın bunlara göre vasta mı kalıyor. bence fransa için cok abartılı bir kelime. güney avrupa için diyelim isvec norvec için doğru kelimede cok abartı.
fransanın en beyenilen aktristleir eva green marion cotilland audrey tatau bu üçü cok ünlü.
filiz akın tuba buyukustun vasat mı simdi bunlara göre :D?
iyide ben toteli konusmuyorum. totele bakarsan türk kızalrını geneli bakımsız bikere zaten totelde vasta kalırlar ama ortalama üstü güzellikte bir türk kızı orada vasattır diyenler ben değilim.
ki kişiler dediğin de fransada ortalama üstü sayılacak tipler. izmirde onlardan güzeller var ama sitedekilere baksan yok ortalama üstü aktristler orada vastanmış filan.
En İyi Cevaplar