Buranın en güzel kızları bile Avrupa'da vasat mı sayılıyor?

Buna benzer bir düşünce var bizim türk erkeklerinde. Evet bütün türk kızları güzeldir demiyorum ama cidden çok güzel olan kızlarımız var. Avrupayla kıyaslandığında (bazı ülkeler hariç) gayette güzel kızlarımız var.
bir isveç kızıyla türkiyedeki nkimse belki milyonda bir birisi kıyaslanabilir oda muhtemelen göçmen filandır ama güney avrupalılarla kıyaslar cok abartı geliyor. Görmüş biri olarak söylüyorum İtalyan, Fransız, İngiliz kızlar bizim kızlarımızdan güzel değiller kesinlikle yani hepsi değil tabi. totelde iyi olmaları ayrı hatunlar bakımlı ama fransız filmlerindeki aktristlerin cogu bizimkilere ebnziyor. Sizin görüşleriniz ne?

bu kadın fransada vasat mı şimdi?

bu kızda avrupada doğmuş türk asıllı bir kız ailesi türk.
amerikan dizisinde oynuyordu dilan ismi

çirkinmi şimdi bu kız fransada italyada ingilterede.

bakın gidip hollandayı norveci filan örnek vermiyorum. veya venezuelayı niye cunku bir italyanı yunanı koy karşılarına yine yerler dünyanın en güzel kadınlaır orada tasbikide oradakilere göre vasat kalır ülkem kızlarıda tüm avrupalılar sarısın mavi gözlüdeğil kuzey avrupalılar kadar güzelde değil.

mesela rus slav kızı kıyaslarına kızmıyorum fransız italyan türk kıyasları tuaf geliyor.

fikirleriniz ne?