Arkdslar kusura bakmayin bunca seyin icinde bole bir soru soruyorum ama dha yeni evliyim ve kagitlarmz olmadi. esimde destrmen diye tuttrdu. Heryeri bole ek ek duruyor. nasil bir cocum bulmam lazim yardm eder misiniz

Duvar kağıdı kaplamak ışığa en uzak yerden başlar ve sonrakiler ışığa doğru asılır. Bir başka deyişle pencereye uzak yerden başlar pencereye doğru gelir. Bu şekilde bitişme yerlerinde milimetrik çıkma olmayacağından birleşim yerleri görünmezleşir.. di.. sanırım bu ters asılmış ve kenar ışığa bakıyor.
Yeni asıldı ise kenardan kabartıp ışığa ters olarak yine kağıt tutkalı ile yapıştırmak çözüm ama, aklında olsun bazı yerler yırtılabilir ve hasar daha çok görünürleştirir.
Bırakın böyle kalsın bu yıl
Nasil sokebilirim kendim sokmeye kalksam. Temmuzda bir suru misafirim gelicek ve hepsi bana tek tek soracaklar. hicbiriyle bu konu yuzunden muhatap almak istemiyorum.
Kapıt işi sıkıntı senlerce biz onun çilesini çektik, yapacağın tek şey söküp gizelce duvarı temizledikden sonra yenisini takmam.
Ev nemli ise gene kalkar havadan nem kapıyor hemen.😅😅
Cevap
7Cevap
bunun hiç bir çözümü yok kullandıkları yapıştırıcı ile alakalı bir durum. yaptırdığın firmaya gösterin normalde ücretsiz değişim yapması lazım.
cözüm yok. duvar kagidinin kötü yanida bu iste. en güzel üzeri boyanan kagitlar bellli olmuyor ek yerleri.
yapan arkadaşın ustasızlığı değiştirmeden düzelmez maalesef.
haklı simdilik onunla ugrasamaz sakınlesı bıraz yıpransın
Yapan isini iyi yapamamis
Yenisini yaptirmalisin
Yapacak bisi yok yapan iyi yapmamis
kolaay gele
Islatmayı deneyin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar