Son derece gelişmiş ve etkileyici bir kişiliğe sahipsin. Bir insanın bu kadar pozitif özellikleri olduğu çok nadir görülür! En zayıf yanların bile cesur bir hayat süren tatlı bir insan olmanı sağlıyor. Olduğun gibi kal çünkü birçok insan için bir rol modelisin! Sonucunu hızla paylaş ve arkadaşların da kendi güçlü ve zayıf yanlarını öğrensin!
Ben bikirim yutkunamiyon bile bogazindan bisi gecmiyo hele bizim gibi yemegi sevenlere yazik 😂😁 corba icersen bence tabi birde calisiyon ama bol sarimsakli iskembe filan ice bilirsin
isim güzel evet hakkını veriyor isen bide tokatlıyım abla de direk engellim seni :D hayatımda bir kişide o ismi duydum tokatlı idi yeminle tokatlılardan soğudum..
Son derece gelişmiş ve etkileyici bir kişiliğe sahipsin. Bir insanın bu kadar pozitif özellikleri olduğu çok nadir görülür! En zayıf yanların bile cesur bir hayat süren tatlı bir insan olmanı sağlıyor. Olduğun gibi kal çünkü birçok insan için bir rol modelisin!
gözle görülür somut faydası nedir. misal. borç isteme derslerde yardım isteme onun yapabildigi birşeyi ona yaptırtmak. biryerde çalışıyorsa o işyerien gidip ücretsiz şeylerden yararlanmak. benim gözlemlerim bu biraz parazitlik yapmak gibi birşey.
En İyi Cevaplar