Allaha dua ediyorum duymuyor dayanamiyorum allahim duy sesimi
Hala cevap yok dayanamiyorum bunaldim
Bu gece intihar etmek istiyorum günahmi
Hala cevap yok dayanamiyorum bunaldim
Bu gece intihar etmek istiyorum günahmi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bazen kelimeler kifayetsiz kalır. dualar işlemez ya da yerine ulaşmaz ya da gereken cevap gelmez. bazen duygular zedelenir bazen insan kendini zayıf hisseder bazen ekonomik koşullar ağır gelir bazen aldatılırsın hayata küsersin peki ya sabah kalktığında dışarıya çıktığında hep karamsar mı olacaksın küçük bir şey tebessüm ettirmeyecek mi seni ya da kurduğun bir hayal umut yüklemeyecek mi sana ya da izlediğin bir şey güldürmeyecek mi seni. ya da gördüğün bir şey duygularını körüklemeyecek mi... evet mükemmel bir hayatın yok. bunu seni tanımadan kabul ediyorum. ölürsen kurtulacak mısın zulumden kesinlikle hayır.. eee o zaman hadi bırak şu ölümü.. bundan sonra güzel bir hayatın olacak diye söz vermiyorum sana ancak savaşmalısın azrail gelene kadar ki arada mutlu olduğun günlerin saatlerin dakikaları yaşayasın. ölüm kolay yolu seçmektir sen bu kadar kolay bir şekilde ölümü haketmiyorsun. azraili sen çağırma o gelene kadar diren ki İNSAN olduğun ortaya çıksın
Allah Sesini Duymayacak Olsa İdi.. Dua Etmene İzin Verirmiydi?
Senin "Allah'ım Sesimi Duy" Deyişin, Aslında O'nun (c. c) "Buyur Kulum" Deyişidir... Allah Rahmandır Rahiymdir.. Günaha Sürüklenme Şeytana Kanıpta.. Sen Müslümansın ve Müslümanlar Zeki Olur..
Anlaştık mı Güzel İnsan? :)
Allah sevmediği kullarinin duasını hemen kabul edermiş ki seslerini duymamak için ama
sevdiği kullarının duasını hemen kabul etmezmiş sesini daha çok duyabilmek için bide bu açıdan düşün derim belkide istediğin şeyden saha hayırlı daha iyi bisey var belki de bu istediğin senin için hayırlı değil
Cenabı hak herşeyi görür her şeyi duyar ve her şeyi bilir onun bilgisi dışında yaprak bile yerinden oynamaz hiç bir kimsenin dua sı boşa gitmez sadece ettiğin duanın zamanı gelmemiştir tatlım
Cevap
9Cevap
Bir gömleğin en çok sıktığı an patlamasına en yakın andır. En karanlık an şafak vaktidir. Yani seni bir şey çok sıkmaya, bunaltmaya başladıysa kurtuluşun o kadar yakındır. Allah’a güven bol bol dua etmeye devam et, vesveselere aldanma, umarım iyisindir. Allah’ın verdiği sabrı kurtuluş için Allah yolunda harca. her şey elbet geçer. O dertle doğmadın, o dertle ölmeyeceksin.
allahtan medet umacağına kaldır kafanı neden bu durumdayım nasıl düzelebilirim diye kendine sor herşey sende bitiyo kimse sana yardım etmez
Allaha dua edip onun hoşuna gideni yapıyor çok geçmeden duymuyor diyip tekrar günaha giriyor üstünede intihar edip cehennemden kendine bilet ayırıyorsun iyi yanmalar :))
Büyük olasılıkla öyle bir varlık yok. Muhtaç olduğun güç senin içindedir.
Allah seni bir imtihaba tabi tutmus.
Sen sinav kagidini yirtarsan gecemezsin. Ama devam edersen tipki ogretmen gibi tolerans gosterebilir
Kanka senin mallığın. Kendini gizli yapmışsın nasıl tanınacan
İntihar gerçekten çözüm değil, bak ben de intihara kalkıştım ama önemli olan yaşamak bunu anladım sonunda
Allah dertlerini alsın senden ama dünya imtihan yeridir her istediğimiz hemen olmaz herşeyin zamanı var veya istediğin oluyor ama sen farkında değilsin kendini bu kadar üzme derdin ne istersen anlatabilirsin
Seni senden başkası kurtaramaz Allah da kimseye cevap vermez uğraşma.
Her şeyi hakkıyla duyar
günah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar