Normal okuldan farki nedir? Neler var Universitete hayat nasil?
anlatirmisiniz uzun uzun
anlatirmisiniz uzun uzun
değişik değişik insanlar var. arkadaşlarını kendin seciyorsun liseseki gibi herkesle muhatap olmak zorunda degilsin :) derslere istersen gir istersen girme bazilari yoklama aliyo ama arkadaşın imza atabilir senin yerine :) dersler uzun süreli 1 buçuk saat ara vermeden anlattiklari oluyor. notu kendin alıyorsun hocanin anlattiklarindan önemli gördügün yerleri. bunlar geldi aklima daha sorabilirsin bu yil basladim bende :)
sagol eig için. birde paran çok değilse şehir dışı okuma para cok lazim oluyor universitede. daha bugün notlara 20 lira verdim daha da vericem yani :D
serbest kıyafetle gidiyon zil mil yok hoca istediği zaman ara verio derse geç gelirsen hoca bişey demio sınıfa girince ayağa kalkımıosun içeri giderken kapıya vurmuyosun çıkarken dersten zin istemiosun vs
Akşam eve geç geldin diyen yok
Yurttaysan 10-11 e kadar gez toz
Paso gez son zaman yardır sınavlara çalış
Bulduğun biriyle uzun süre çıkma.. bir sürü sevgilin olsun..
Seçme şansın bir daha o kadar çok olmayacak emin ol...
Sosyal faaliyet yap mutlaka..
İşe girerken soruyorlar
Bir lise ortamı etmez.
Cevap
4Cevap
Üniversite iğrenç hayatlarımızın simülasyonudur. Masumiyetin ölüşüdür. Lise ortamı kraldır
Hangi kismini sordun anlamadim ama universite cogu zaman cikar catismalarinin döndüğü yer benim gozumde. Ayrica ailesinin yanindan kopup sacmalayan insanlar da cabasi. Genelleme yapmaktan nefret ederim ama uzulerek soyluyorum universite gencligi cok sacma hallerde. Ben kendim icin konustum belki biraz hayatimin en guzel en mutlu yillari lisede gecmisti. Her sey daha samimiydi sanki
sacma sapan bı ortam fılmlerdekı gıbı degıl :D
Normal okul derkenn :)
Samimiyetsiz, çıkarcı.
On numara sis
Mal gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar