Bu dünyada bize huzur haram.
İŞKUR'un internet sitesinden hiçbir şey anlamadım ben.
Bu dünyada bize huzur haram.
'İşkur üyelik iptali olmaz üyelik dondurma hakkı olur.İsterseniz herhangi bir işkur şubesinde üyeliğinizi pasife almak istediğinizi söyleyebilirsiniz.Ancak bu durumda İşkur dan iş bilgi mesajları alamazsınız.' diyor..
Banu.
bende anlamadım.
nasıl iptal ettirebilirim üyeliğimi?
valla bilmiyorumkardeş.
ulan bir iş bulalım dedik, onun da b.ku çıktı.
ordan iş bulaman kardeşim :) sen en iyisi işkura git.
Bölge temsilciliğine falan mı diyorsun?
aynen.
Bir şey çıkacağını sanmıyorum ama ona da gidelim bakalım. Telefonla arasam olur mu? Bana çok uzak çünkü bölge temsilciliği 150 km?
ara bir görüş bakalım ne diyorlar ona göre davranırsın.
22 yaşındayım ulan hala iş yok şu işe bak.
bende 30 olcam Nisan 6 da kardeş bir dikiş tutturamadım :)
Demek ki herkeste var bu dert abi..
aynen ama daha yaşın genç inşallah en yakın zamanda sağlam bir iş sahibi olursun.
Avradını sikiyim böyle hayatın, başka bir şey demiyorum.
nerde oturuyorsun?
konyanın hadim ilçesi.
bence sen işkurun var miş olduğu ya da halk eğitimlerde meslek edindirme programları var onlara katıl kardeşim bir yolunu bul. yoksa bu hayat böyle çöp edersin. ya da para bulup bir şekilde başka bir yerde yaşamaya bak.
Üniversite var. sınava girdim, puanlarım yüksek. Gitmeyeyim mi üniversiteye
Cevap
2Cevap
anlamıyorsan iptal ettir
nasıl iptal ettirebilirim diyorum?
çok saçma bir kurum
Üyeliği kabul ediyorlar da iptal edilmesini kabul etmiyorlar. Yok dondurmak için bir işkur birimine başvurmak gerekiyormuş da, yok tamamen iptal edilmiyormuş da! Hakikaten çok saçma bir kurum.
hiçbir faydası yok o sitenin
Üyeliği kabul ediyorlar da iptal edilmesini kabul etmiyorlar. Yok dondurmak için bir işkur birimine başvurmak gerekiyormuş da, yok tamamen iptal edilmiyormuş da! Hakikaten çok saçma bir kurum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar