Beyler yardımcı olacak var mı acil.2013 model ford fiestam var park esnasında çıkarken yandaki aracın çamurluğuna sol kapı hafiften dokundu.. Sol kapıda hafiften çizik ve boyada kavlama oldu. Çizik şeklinde belli ve araç beyaz olduğu için boya gidice orası siyah oldu. Hafiften çizik var böyle 7-10 cm arası. Bunu nasıl yok edebilirim fiyatı ne olur
hacı göçüüyü çektirip boyat eskisinden farkı olmaz bu işi sanayide çok ucuza halledersin tramerdede çıkmaz ama satarsen göstermek için bu resminide sakla gösterirsin alıcıya zaten büyük bişey değil
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Düzelttirmem lazım satma yok ben kullanacağım pasta cila ile hallolur mu
göçmüüş topram bu ne pasta cilası bakım lazım buna illa satacaksın satacagın zaman için gösterirsin resmini sen bunu çektir düzeltir boyat çok bir masraf olmaz
Abi git kendin satin al yap bagajda dursun ufak tefek ciziklerde kullanirsin surekli ben 20 liraya ufak bir pasta aldim 30 lirayada cila aldim 2 yildir kullaniyorum ufak ciziklerde bitmedi hala :D gerci cila baya az kaldi bir kac aya biter :D
Oda kalcak ugrasmican o kadarla eger sen onu yaptiriyim desen macun zimpara ve boya gerekcek 500 tl masraf edicen ee bide satarken kapi boyali diyede 3 bin lira zarar edicen ne gerek var nazarlik olsun
En İyi Cevaplar