Makine kolaların genelde asiti kaçmış ve lezzetsiz oluyor.
Normal kutu kola neden verilmiyor ki?
Normal kutu kola neden verilmiyor ki?
Sürekli isteğe cevap vermek, maliyeti düşürmek için. Düşünsene günlük 1000 kişiye kola dağıtıyorsun avm de. Buna uygun depo en alt katlarda ve deponun hepsini içeceğe ayırmak istemezsin. Gün içi sürekli sevkiyat da baya zor iş ve yapılmıyor. Makineye dökülen bir şurup var şurubu makine su ve basınçla Co2 ile yani karbondioksit ile asitlendiriyor o yüzden biraz tatsız. Mc de biraz daha fazla şurup harcıyorlar oranınki biraz daha iyi.
Haklısın orada mı çalıştın
Link var mı
tuhaf harbı lan ama 2 3 kere yedım bılmıyorum sulu yemek daha ıyı kendım yapıyoru en azından dogal ıcınde ne var bılıyorum yapacagım salata için pazar aldıgım marulu iyi yıkamadıgım ıcın salatanbın ıcınde tas cıkması dısında tabı o da o kadar kötü degıl
Cunku kutu kolalar pahali onlar kola degil surup ve 20 litre 20 litre surupdan 02 li birlesiyor maden suyu diye biliriz ve 20 litreden 400 litre kola cikiyor bu yuzden kutu kola değil
Orasını bilemeyeceğim ama Pepsi ile anlaşmalı zaten ve her kola içişimde o makineden midir bilmem çamaşır suyu kokusu ya da demir mekanizma kokusu var.. ya da bana denk geliyor :(
Öyle zaten.. Onları her gece çamaşır suyu ile siliyorlar
Cevap
7Cevap
Makineden verdiği kolanın şurubu ayrı geliyor, sonra su ve gazını ekliyorlar. Bir bardağının maliyeti 10 kuruş bile yoktur. Kutu kola pahalı gelir onlara.
Dünyanın parasını veriyoruz be bir whopper 15.50 insaf yani.
Daha dün içtim aynen varillerle geliyo asitsiz ve anlamsız şekerli su gibi bir daha burger e gitmeyi de düşünmüyorum artık hiç sağlıklı beslenmiyoruz
heryerde öyle burker kingte değil ki mcdonalds da aynı
çünkü kola tozu gibi birşeyle yapılıyor dışardan aldığın kola gibi değil
Nasıl yani
tang mantığı
Önce hijyen sorununu düşünün bence asitsiz koladan daha önemli
Çünkü perakende almak toptan almaktan daha maliyetli ve adamlar hem yerden tasarruf edip hep toptan kola satıyolar. Önemli olan lezzet değil, menüde verdikleri sözü tutmak... :D
Dandik şatışlar işte
Kola değilki aroma var onda hiç güzel değil radı soyudum içecekten ya
5 bardak içtim en son. Kola parası ödemedim bile.
Nasi yani
Neyden bahsediyon
sulandırıyorlar ya iğrenç
Tozu su ile karıştırıyorlar işte
Ben ayran alıyorum o yüzden
Daha ucuz çünkü. Kolaya su koymuşlar gibi
Resmen su zaten hiç bir zaman beğenmedim kolaları
su ile karistirdiklari icin tatsiz
Kola tozu ile yapıyorlarmış
Ucuz olsun diye dökme kola veriyorlar.
Toptan alınca ucuza geliyor
daha ucuz olduğu için