Hiç uçağa binmedim. 15 gün sonra binmek zorundayım. Uçak korkusu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler
Teşekkürler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben anlamiyorum ki insan ucaktan neden korkar. Aslinda cok zevkli ve pilotlar bir o kadar hassas ve dikkatli ki. Icini rahatlatacaksa pilot kabininde pilotla konusabilirsin seni rahatlacaktir emin ol ayni zamanda pilotlar insanlari rahatlatacak cumleleri guzel seciyorlar
cam kenarı almadım koltuğu siz pilotla konuşmayı tavsiye ediyosunuz. teşekkürler ama yapamam. youtube da uçak kazalarının videolarını izledim düşünce kurtulan olmuyor. bilinçaltı işte
Soyke soyleyeyim ben pilotum ve inan bana cok zor degil yani her sorun icin bir cozum var. Kaza olma ihtimali ciddi anlamda dusuk. Heleki yurt ici ucuslar araba kullanir gibi. Arabayla kaza yapma riskin daha fazla. Ama havada oyle degil. Pilotla konusabilirsin cnku bizim yanimiza gun icinde o kadar kisi geliyoki korkusunu yenmek icin tanimak istiyor kokpiti
ankaradan izmire uçacağım belki de sizinle uçarız:) korkunun ecele faydası yok. hayatta herşeyin ilki var bineceğiz artık. çok teşekkür ederim
Ben pek ic hatlarda ucmuyorum ama tesaduf :) ama sakın bayan pilot olursa ve kendini tanittiginda korkma olur mu. Bayan pilot sesi duydugunda insanlar korkuyor boyle bir yanilgiya dusme :) ayrica tesekkur ediyorum :)
Bayan pilottan korkmam hatta daha çok güvenirim. Ben pilottan değil uçaktan korkuyorum, veya yüksekten ürküyorum diyebilirim. Uçtuktan sonra yazarım sonucu
@ordanburdanki merhaba acaba fazla mı büyütüyorum ben normalde lunaparktaki bazı araçlara binemiyorum aslında korktuğum hiç birine binmedim galiba hız fobim gibi bir şey var bu bazen arabada da oluyor sanki kalbim ve karnım yere doğru iniyor nefesim kesiliyor gibi hissediyorum ve nefessiz kalan insanlar gibi biraz çırpınıyorum birkaç gün sonra uçağa binmek zorundayım bu yaşadıklarım normal mi ve bu durumu uçakta ne kadar sürer rahatlamam için ne yapmam lazım (kalkış ve inişte korkuyorum galiba) şimdiden teşekkürler 😊
Benim arkadaşım da inanılmaz korkuyordu..Mecbur kaldı senin gibi iş için..İzmir'den beni arıyor...Çok rahat gitmiş...:))
Rahat ol:D
Evet iş için Rahmetli Kemal Sunal aklıma geliyor korkuyorum. Malum uçaktan korkuyordu bindi ve inemedi.
onun sebebi başkaydı ama..kendini niye kıyaslıyorsun ...:/
Bende korkuyorum ama emin değilim. Uçak kazası videoları izledim bayağı ürküyorum düşünce sağ kalma olasılığı çok az.
Araba kazalarını ve kafasına yürürken taş düşen adam videolarını da izle madem..:)
Yok öyle bir şey..sen bin misler gibi.. yalnız yanına sakız al..:D kulak çınlaması yapar. sakız çiğnersen misler gibi gider gelirsin :)
Sakız fikrini de uygularım. Daha fazla video izlemicem. Yoksa arabaya binemez yolda yürüyemez hale gelmekte var:)) Teşekkürler
aga bende korkardım ilk binceğim zaman bir bindim pir bindim 20 gün içerisinde 8 defa.hepside en az 1.5 saat en çok 3 saatlik uçuşlardı alıştım kolayca
Sağol Nuri Abi,
Bende çok korkuyordum ama uçağa oturunca geri dönüşün olmuyor artık. Fazla takma, zevkini çıkar ;)
Teşekkürler Rizeli Toğrağım:)
Cevap
0Cevap
hiç korkma cok eglenceli bir şey :D özellikle kalkış ve iniş anlarına bayılıyorum ben. onun dışında ucakta oldugunu bile hissetmeyeceksin ztn
Teşekkürler:)
uçağa binmeden önce teleferiğe bin bu seni rahatlatacaktır çok faydasını göreceksin.
çok teşekkür ederim. ankarada teleferik var deneyebilirim vaktim de var:)
bu seni rahatlatır önemli değil :))
korkulcak bir şey yok sadece kulakları rahatsız ediyor
Teşekkürler:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar