bu tarz müzikler mide bulandırıcı geliyor bana :( türünü anlayamadım müziklerinin ama metal ise ben açıkçası metal olarak heavy ve glam seviyorum tarzlarıda iğrenç şu adam beni şekillendiren insan ama dave kusworth tarzına bir bak derim
maşallah kanka 12 yıl tumblr boylar metal grubu kurmuş gibi geldi bana yaa 80ler kafası hoşuma gidiyor benim bide şu olaylar aşırı komik geliyor bana metal dinleyerek ağlayabiliyorum felan ya da 20 yaşında çocuklar saçlar up uzun dümdüz çenede bir keçi sakalı normalde benim kide çok uzunda onlarda basit duruyor :D :D benim grubum var herkes bass almamı bekliyor anasını satayım
rockçı falan değil. alternatif rock yapması onu rockcı yapmaz. ayrıca bu devirde de rock çı dediğin tayfa yok olmuş durumda. rock müziği queen yapardı, iron maiden yapardı, ozzy osbourne yapardı, bon jovi, kiss yapardı. bu yavşaklar gündem olmaya çalışan maskaralar hepsi bu
ona sn karar veremzsin. onun hayatı istediğini yapmakta özgür türkiyede gelişmeli hep ön yargılı kendini kendine bakmadan insanlara laf atan kendini mükemmel zanneden insanlarla dolu yazık.
En İyi Cevaplar