Diğer Baliketli mi, zayif mi, sporcu kiz mi? (Fotoğraflı)? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Karekteristik özellikleri bilmeden önce hangisi dikkatinizi çeker karakter önemli falan yazmayın ilk bakış için soruyorum?1-BALİK ETLİ KIZ2-ZAYİF KIZ3-SPORCU KIZTercihiniz hangisinden yana olur? Baliketli mi, zayif mi, sporcu kiz mi? (Fotoğraflı)? Cevapla Fal Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
4llah-Diyen-Portakal Takip Et Master Yaş: 33 , eic 39% +1 yıl O balık etli diye koyduğun kadın bildiğin şişko.Benim tercihim her zaman sporcu kızdan yana tabii ki 1 0 Yorumla
Taklamakan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl balık etli hadı hc bulamadık zayıf kız olsun sporcu olmasın :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden 😂😂 Yorumla Taklamakan +1 yıl şimdi sporcu bir vucudum yok ezılırım ya ezılmıyeyım sonra bız beraber spora baslarız kafasındayım ben :D asdfsdg Yorumla Soran +1 yıl O sana spor yaptirir ya rahat ol 😊 Yorumla
In-Flame Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 40% +1 yıl Diğer konusunda 356 cevap paylaştı. Ben sporcu kız kategorisindeyim, ama 1. fotograftaki gibi olmayı isterdim 0 0 Yorumla
Zaman_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Siz siskolara balik etli diyorsaniz ben bildiginiz sporcu kizim yani :D 0 0 Yorumla
korkakishot Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Balık etli çok itici zayıf elimde kalır sporcu iyidir ama oda kas yaptığından vücut yumuşak olmaz en iyisi fit kız oluyor 😊 1 0 Yorumla
Tacottin Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl memesi gözükmeyen balık etli spor yapan kapalı eş tercihimdir :) 1 0 Yorumla
melih_photo Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl Balık eti rakıyla yenilince güzel hatunda bir halta yaramaz.E maratona da gitmiyoruz.zayıf candir 1 0 Yorumla
REDHORLİNE07-2 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 +1 yıl 1 kesinlikle balık etli değil bildiğin balina etli yok mu bunun ortası yaaa 1 0 Yorumla
İpekamason Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl sporcuyum ama o koyduğun kadına gram benzemiyom ne boy olarak ne de bacak klsdjaldas 0 0 Yorumla
scorpion77 Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hangisini seviyorsam ve hangisi beni seviyorsa o benim için dünyanın en güzeli olur 1 0 Yorumla
metdemon Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl enteresannn. hiç tipim değil ve kabul etmemişimdir ama bu fotoğraflara balık cevabını veriyorum üzülerek :))) 0 0 Yorumla
armadoronline Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 419 cevap paylaştı. sporcu iyidir partner olur sporda hep zevklerde ortak olur hep temizlik titizlik falan zevkler müzik zevkleri bile benzer vs.. 0 0 Yorumla
SeanFey_ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl sporcu kız tabi resimdeki gibiyse 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Calistigim spor salonundaki butun sporcu kizlar boyle nerdeyse sadece boyu kisa bazilarinin Yorumla
Kimmawi Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl balıketli en güzeli olarak gösterilmiş :) burda. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ozellikle yapmadim yapacak olsam sporcu olani guzel koyardim fitness antronoru oldugum icin 😉😆 Yorumla Kimmawi +1 yıl Hmm anladım :) sıralama zaten öyle. sporcu - balıketli - zayıf :) bence ve herkesin tercihi budur :) ama genellersek böyle. genellemeden bir iki kişinin fiziğine bakarsak olmaz :) keşke sizde fiziğinizi atsaydınız görseydik ^^ merak ettim Yorumla
Engineerrrrr Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl 3üni mix yapıp ortaya güzel bişey çıkartılabilir 😁😁😁 0 0 Yorumla
masaka Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 49% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. zayıf ama kuru tahta değil 48 53 kilo civarı :D 1 0 Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl 1 balık etli olsun kesinlikle. 1 3 Yorumla keremkayar +1 yıl pe sen hangi kategoridesin? Yorumla Soran +1 yıl Sporcu 😊 Yorumla keremkayar +1 yıl oda olur zayıf olmasında hiç çekilmez. Yorumla
yiğittttt34 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl sporcu çeker ama balık etli öyle fazla olmayan yukardaki gibi oda çeker 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Diğer konusunda 18,6b cevap paylaştı. sporcu varsa alırım bir dal 1 0 Yorumla
doanylmz Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zayıf ve sporcu kız seçerim 1 0 Yorumla
perseid78 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 43% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. 2-3 numaradakilrr olabilir 0 4 Yorumla ArzuYıldız +1 yıl İyi seçim 😊 Yorumla perseid78 +1 yıl @ArzuYıldız ahaha. d Yorumla ArzuYıldız +1 yıl 😕. Yorumla perseid78 +1 yıl @ArzuYıldız :))) Yorumla
cerensaygin11 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 48% +1 yıl Birinci balık etli değil yalnız şişman 0 1 Yorumla tombik_ozan +1 yıl frketmez o en güzeli :) Yorumla
SelinTuran Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 31% +1 yıl Balık etli :) 3 2 Yorumla tombik_ozan +1 yıl aynen :) Yorumla Prenns +1 yıl Selin mesaj ona cevap verirmisin daha önce mesaj verdin görmedin galiba Yorumla
sempatik515 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 372 cevap paylaştı. balık etli güzel tatlı bakımlı kız 1 0 Yorumla
barraküda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Balık tabiki 1 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Diğer konusunda 5,3b cevap paylaştı. balık etli 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 43,8b cevap paylaştı. sporcu kız iyiymiş 1 0 Yorumla
yLmZme Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hiç biri. Hepsi beynini zikiyor sonuçta 😒 0 0 Yorumla
candygirl34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Diğer konusunda 617 cevap paylaştı. sporcu tabiki :) 1 3 Yorumla ipekyolu +1 yıl Kesinlikle.. :) Yorumla candygirl34 +1 yıl @ipekyolu :)) Yorumla neder101 +1 yıl :) :) hmm ilginç burdasın hala :) Yorumla
burdayım_işte Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Balık etli ohh :-D 1 1 Yorumla burdayım_işte +1 yıl Srn hangisisin Yorumla
ardabuyukank Takip Et Bilge Yaş: 42 +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. zayıf keslinliklee 1 0 Yorumla
Poyraz-2015 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 +1 yıl Diğer konusunda 338 cevap paylaştı. 1ciyi Şu an :D 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar