Kullananlar kullanmayanlara öneriyor... Bir deneyin :O
Yeşil sabun başka deyişle arap sabunu kullananlar var mı?
Kullananlar kullanmayanlara öneriyor... Bir deneyin :O
ortak bir hata var hemen düzeltelim.Yeşil sabunla arap sabunu farklı şeydir.Yeşil sabun saç içindir arap sabunu daha çok hijyen için kullanılır.
Ben 30 yaşındayım yaklaşık 20 yıldır kullanıyorum diyebilirim sana.Saçıma başka şey sürmem parlak ve gür durur tek sıkıntı saçı biraz sert tutar.Ama emin ol saçın rahatlar
yşil sabun başka değişle arap sabunu değildir...arab sabunu başka yeşil zeytinyağlı sabun başka dır,zeytinyağlı sabun cild için oldukca sağlıklı ve şiddetle tavsiye edilen bir sabundur arab sabunu saçlara iyi geldiği söylenen ve rahmetli barış mançonun da kullandığını ifade ettiği bir sabundur.
Bende kullanıyorum,doğal olduğu için..
Duş jeli falan kullanamıyorum,hem yapış yapış oluyor istediğin kadar durula çıkmıyor vucudundan,hemde sağlığa aşırı zararlı. Ben zeytinyağlı sabun kullanıyorum,öyle denildiği gibi pisde kokmuyor,şampuanın kokusu onu baskılıyor zaten..
doğal nemlendirici. faydalarını çok iyi biliyorum hatta oturup 2 saat belgeselini izlemişliğim vardır. kullanmadan ahkam kesmeseler ya..
Cevap
14Cevap
bende bir yıldır kullanıyorum süper ötesi birşey önyargı ile başlamıştım çok memnunum herkese çok tavsiye ederim :)
Ben kullanıyorum ve çok memnunum ve herkese tavsiye ediyorum.Zeytin gibi kokuyorum :).
atap sabunu zeytinyağlı olmaz o ev sabunudur zeytinyağlı ev sabunu denir arap sabunu ile halı yıkanır
:D doğru diyor.
çilt temizliği için ideal.. hem temizliyor hem nemlendiriyor.. bir nevi organik bakım :)
yalnız çilt nedir yaaaa :DD cilt o cilt
babam ondan kullanıyor ve bonus adamın saçları bizimkinden sağlıklı :D
Seboreik dermatiti olanlar her türlü sabunlar uzak durmalı. Yeşilmiş zeytinyağlıymış fark etmez.
Onun haricinde elbette yararlıdır, doğladır, iyidir, güzeldir vs.
babam kullanıyo traş olduktan sonra rahatlatıyormuş tavsiye ederim (: ama kokusunu hiç beğenmedim
koku önemli tabi sevgilin varsa (:
2 kez onunla yıkayıp sonra şampuan kullanıyorum. Saçlarımda ve vücudum da.
Vücut da çok yararlı leke oluşturmuyor kıl dönmesini engelliyor.
Saçlar için de daha yumuşak oluyor.
arap sabununu bilmem ama mentollü sabunu deneyin çok iyi benden söylemesi.
ben kullanıyorum saçlarım dökülüyordu kullandım uzun süre saçlarım şuan gürleşti eski haline döndü yani yararı var.:) mutluyum.
Arapa sabunu kokusu başıma ağrı getirir nefret ederim.Zeytinyağlıda kötü kokar ben kokuya hassasım
Kullananlar memnun, kepek oluşumunu engellediği ve sağlık açısından yararlı olduğunu duymuştum.
Kullanmadım ama kullananlar saçları pamuk gibi yumuşattığını söylüyor.
ben kırmızı sabunu kullanırım. aşk sabunu derler ona :D
Airtık hiç bir sampuana güvenemeyiz o şampuanların íçinde hangi kimyasallar vardir Allah bilir Eskiden sabun kullanırdım saçlarım çok güzeldi tekrar şampuana döndüğümde saçlarım eski halini kaybetti. Hiç ama hiç bir zaman doğal olandan vazgeçme
saç için değil de vücudun kirlerinden arınması için harika bir tercih..
Bıttım sabununu öneririm, kullanıyorum çok memnunum.
öncelikle arap sabunu yeşil olmaz. koyu turuncu renktedir. sonrasında zeytinyağlı sabun ile arap sabununun bir alakası yoktur. bilginize...
Kullanıyorum, normal duş sabunundan bir farkı yok. Sadece kokusu değişik o kadar.
hacı bizimkiler kullanıyor bir övüyorlarki görsen ben ama kullanmıyom hacı şakire devam :D :D
Yaşlılar kullanmıyor mu onu ya?
Kullan abicim çok iyidir kimseyi ipleme sen...
Aferin sana vazgeçme :) Bende zaman zaman kullanıyorum :)
cif kullanın daha iyi
Saçını yıkadığında arınmıyo yapış yapış kalıyo :S
o ne için kullanlıyor ki ?
bi sabunda zeytinyağı varsa o sabun candır can
:D
Saçların Dökülmesini Engellediğini Biliyorum !
yeşil sabun arab sabunu değildir
heee var abe :)
kullanmam
hayır ondan değil :)
Saç dökülmesini önlüyor diye biliyorum.
o sabunlarla büyüyen bir nesilim...
yeşil sabun başkaa arap sabunu başka
Ne amaçla?
Sebamed iyidir..
zyetinyağlı kullanıyom iyi geliyor temizleniyom
yok yaw
kullanıyom heryerimi yıkıyom