Selam arkadaslar.. Sizlerle hayalimdeki erkek tipini paylasicam.. Umarim kizlarda benle ayni fikirdedir.=D
1. Nedense kasli erkeklere iyreniyorum kucuk boylu kas yiginnlari ben boylelerini sevmiyorum.. Bence uzun boylu zayif erkekler daha guzel :) Cunki ne giyseler yakisiyor bence.. Yani zayif deken fazla zayif demedim normal..:D
2. Zeki erkekler daha cok dikkat cekici oluyorlar: Erkekler kadinlara gore bir az daha zeki olurlar.. yani ani durumlarda kadinlara gore daha cabuk dusune biliyorlar..
3. Yerine gore bir az eylenceli, Espirili olmak lazim =D.. Erkeklere tavsiyem bazen gulumseyin cok hos gorunuyorsunuz.. Tabi burada hunharca gulmekten bahs etmiyorum 4. Ben Badboylari sevmem fazla bence efendi erkekler daha guzel... Temiz pak ;D... Digerlerinden daha asil gorunuyorlar..
5. Bence fazla yumusak erkekde olmaz.. Bir az kavgaci dovuse bilsin yani =D...(Acaba fazla seymi istedim)
Yorumlarinizi bekliyorum.. Tesekkurler ;D
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada kufurle hitap etmeyin arkadaslar lutfen eger beynmedinizse soruyu kufurun ne anlami var yaziyonuzz.:(
1. Nedense kasli erkeklere iyreniyorum (Cümle yanlış. "erkeklere" değil, "erkeklerden" yazmalıydın. "iyreniyorum" değil "iğreniyorum") 3. Yerine gore bir az eylenceli, ("bir az" değil "biraz", "eylenceli" değil "eğlenceli")
Anlatım bozuklukları olan bir çok cümlen var. Daha çok hata var ama en barizleri bunlar... Bence biraz Türkçe öğren, sonra istediğin şekilde erkek ararsın.
Erkek aramiyorum bu arada ben.. Her kesin bir hayali olur.. En cok da kizlarin beyaz atli prensi. Sorumun bu kadar sana dokunacagini bilseydim erkeklerin yorum yapmasini kapardim..:(
cin deegil kore dizisi.. ya korelilere bayilirim ama benzemiyosun.. bu orada o dovusenin ismi Lee min ho en sevdigim aktor.. Dizininde ismi City Hunter;D
En İyi Cevaplar