Ergenlerde eşçinsellik nasıl geçer?

Ya arkadaşlar bu sabah ben kız kardeim bilgisayardan kalktıktna sonra geçmişine bakayım dedim eşçinselliği araştırmış daha sonra ona neden araştırdığını sorunca kız bebeklerin kukusunu öpme isteği olduğunu internette eşçinsel kız fotoğrafları görünce ona itici değilde güzel geldiğini söyledi en başta ona biraz kızdım daha sonra uyardım 11 yaşında ayrıca ergenliğe girdiği için göğüsleri çıkmaya başladı ve çıkmasını istemiyo vücuduna yabancı kabullenmiyor. daha önce bir kızdan hoşlanıp hoşlanmadığını sordum hayır dedi ama internette ki kız fotoğrafları cazip geliyomuş anneme söylesemmi bilmiyorum çok sinirli biri bide akrdeim ergenken daha fazla psikolojisinide bozmak istemiyorum zaten takıntıları var psikoloğa gidiyor ama bu durumu psikoloğa analtmak istemiyormuş annem duyar ki bende psikoloğa söylememesinden yanayım. Annemin kulağına elbet gider. Nasıl geçer onun bu durumu oda benim gibi bebeklere bayılır birde en küçük ya. Kız bebeklere böyle içi geçer ama kız bebeklerin kukusunu öpme isteği bana çok saçma geldi ama böyle baya sadece kız bebeklerde erkekelerdede aynı şey olmuyomuş dediğine göre. Kardeime kızmalımıyım evde yapabileceği şeyler var mı geçmesi için hani düşünmeme birşey okuma gimi ayrıca eşçinsel bir ortamda yetişmedi.
Ergenlerde eşçinsellik nasıl geçer?