Bir İnsan Kendi Kendini Boğabilir Mi? Çok merak ettim. :)
Bir İnsan Kendi Kendini Boğabilir Mi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
:P hayır mesela ben yapamadım ama bana bir iz bıraktı yutkunamıyorum yemek yerken lokmaları korkarak yutuyorum o. soğanından reflex değil dreikt beyni katıyorum yemek yerken! buda ya can tehliken var ya da farklı bişey... küçükken çok ezildim hatta çim sağda çim yerine kullanıldım... artık bu dereceye düşmüştüm bir gün okuldan dönerken Marketten bişeyler aldım ve 1 saat ölmeyi düşündüm... denedim... Olmadı... ama aldıklarımı yemeye çalışınca yiyemedim... san -ki artık ölmek istemiyordum çünkü gerekli hasarı vermiştim beyin kendini korumuştu düşüncelerimi başka yere odaklamamı sağlamıştı ve bunu bir olarak taşıyıcaktım... çok kötü günler geçirdim cehennemin 7 katında yanıyordum her gün sabah kalktığımda boş gözlerle 2 gözünün yuvaları yavaş yavaş dolup yastığa süzülmesi ve bu olurken neden ölmedim ölseydim diyordum ve 1 yıl her sabah böyle oldu... sonra 8 sınıf bitti liseye gidicktim tabi bupiskoloji ile 320 aldım piskoloji dersek artık buna... ha ilk 4 ay bu sorunumu araştırarak geçirdim... bazı şeyleri bulmuştum... www.kizlarsoruyor.com/.../q252745-psikolojik-yutkunma-guclugu-cekiyorum-
Sanırım ölmek bunun yanında daha kolay ama şunuda söyliyim bunu kaybetmeden anlıyamazsınız assında hiç bir şeyi kaybetmeden anlıyamazsınız! herşey gitti zaman değere biner... herşey bitti zaman... bir süre sonra heres gibi yemek yemeye başladım en azındanöyle gözüküyordu... ama aslında senin 3 dk yiye biliceğin yemeği 10dk ve boğula boğula yiyyordum zaten ilk 2 yıl et yiyemedim kicik boksa gidiyordum ve 130 kg den 50 kg düştü.2 yıl boyunca bu denli ilkence her gün acı çekmek ne yaptı sana? derseniz insanlara karşı, öfkeli, sinirli, aşırı koruyan (kendini diğer insanlar karşında bıçakla boğazı kesilse surat ifadesi değişmeyen...) bu denli kötü piskoljiye kötü biri çıkardı... Şu an arkdaşım var mı az çok ama fazl a polimik yapmam işimi görür peçete misali atarım... Bir insan ölmesi kolaydır acıyı taşımak zordur... örnk:şehitler ölür... anneler çeker acıyı... evladı çoktan gitmiştir
Yapamazsın. Belli bir seviyeden sonra oksijensin kalıp bayılacaksın. Sen bayıldığın zaman beynin ister istemez nefes aldıracak sana o yüzden kalktığında şiddetli bir baş ağrısı ile kalkarsın. Biraz afallamışsındır. Bir kaç saate normale dönersin. Ha bu dışarıda hava olan yerde böyle. Ama suyun dibine atlarsan daha etkili olur :D
En İyi Cevaplar