kahverengi gözlü uzun boyul beyaz tneli de akdneiz tipli olamaz mı daha doğrusu şu kıza herkes avrupai diyor ama bence tam ortadogu güzlei cok güzle iranlı kızlar tarzı hiç akdneiz veya avrupa esmerliği yok
bu kadınla rkahverengi gözlü ama tenleri yüz şekilleri yüzünden niyeyse aslında daha avrupai olmaları gerek
şu ikisi gibi hatta ikisinden daha bronz güney avrupalı gördümde üsttekinin tipinde görmedim ya da renkli gözle alakalıdır bilemiyorum :)
Avrupai tip diyince sadece sarı saç veya renkli gözler mi algılanıyor?
Neden hep bir batılıya benzetme çabası? Biz Türk'üz abi daha ne olsun. Bizden kutsal millet mi var? Onalr bize benzesin. Batı özentisi olduk çıktık. Birine güzel diyebilmek için bile senin tabirinle "avrupai" olması önemli görülüyor. Renkli gözlü sarı saçlı ise tamam. Ki ben renkli gözü pek sevmem. Tamam bakması güzel de insanda yapma duruyor gibi gibi. Neyse; kısaca üzüluyorum halimize ya.
yoo fahriye evcen renkli gözlü değil sarısında veya mine.
ama güzeller. zaten türk tipi kızalr italyan fransızlara benziyor ben sırf mavi gözlü diye bu kızıa avrupai dnemesini saçma buluyorum. bariz ortadogulu snaki iranlıya benzemek kötü bişiymiş mgibi ben avrupaiyim diyor.
Yahu avrupai olsun veya olmasın avrupai demek güzel mi demek. Çok basit kelimelere çok büyük manalar yüklüyorsunuz. Avrupada çirkin kız mı yok belki onu kasdetmişlerdir asj
valla sitedekilere göre kuzey milletlerini geçtim fransızlara bile taş filan diyolar halbuki sadece fizik fakrı var. güzlelik olarak fransa italya türkiye birbirine cok yakın ama bakıyorum neymiş türkiyede en güzle kız fransada ortalamaymış komik ya
:D hahaha masallah nazar deymesin hicbirine genel olarak avrupalilar sarisin canim benimde babam arnavut amca kizlarimin hepsi sarisin bir ben kara ciktim kirma olunca boyle oluyor :D
En İyi Cevaplar