Diğer konusunda 959 cevap paylaştı. Erkekler neden ağlamaz, erkekler neden gülmez, erkekler neden mutlu gözükmez? Çünkü erkekler doğuştan itibaren güçlü olmak zorundadır. Güçlü değilse bile güçlü gözükmelidir. Nasıl yemek yapmak kadının bir görevi gibi topluma lanse ediliyorsa erkeğinde böyle bir görevi varmış gibi lanse edilmektedir. Erkeğin gülmesi ya da ağlaması gibi yoğun duygu gerektiren durumlarda erkeği güçsüz ve sıradan göstereceği için genelde erkeklere bunları dışa vurmazlar, vursalar bile saklamaya çalışırlar. Kısacası toplumsal psikoloji diyebiliriz.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. Fotoğrafı çeken arkadaşların rencide etmesinden dolayı hep. Tam gülersin, fotoyu çeken arkadaşın ''garı gibi sırıtma la'' der, moralin düşer, pozun da tarihe düşer.
haşırt.161 Yorumla
+1 yılcool olmak adına risorius kaslarını çalıştırmayı reddeden erkeklerdir. bu tarz erkekler gülümsediğinde karizmasından fire verdiğini bizzat teşhis etmiş olup aynı hataya düşmemek adına soğuk bir bakışla görünümlerini ölümsüz kılmayı tercih etmişlerdir.
41 Yorumla- +1 yıl
Bilimsellik süper
Erkeklerin beyni düz çalışıyor herhalde. Olduğu gibiler rahatlar. Genelinde takıntı yok. Kadınlarda güzel görünme takıntısı var. Aman gülelim güzel çıkalım 3 numaralı bakışımı atayım falan filan. Kadın beğenilmek ister.
149 Yorumla- +1 yıl
Ahdhdbd jq😀😀 en beğendiğim görüş 😀
- +1 yıl
- +1 yıl
Cidden kadın erkek beynini inceleyip kip hakediyisa ona gore mi dünyayı yönetme yetkisi verdiler diye düşünüyorsunuz siz doğuştan daha guclusunuz bunun sebebi bundan gelir ama çokta güzel bor laf var kontrolsüz güç güç değildir diye Allah size fazladan güç vermiş bize de sizi kontrol edecek zekayı anlayın artık bunu @gaggo @flozfloz
- +1 yıl
- +1 yıl
@terlikgeliyoooooo2 şakacı şey
- +1 yıl
Kontrol sizde olsa ülkeyi siz yönetiyor olurdunuz ülkenin beyni siz el ayağı da biz olurduk ama malesef güç olarak sizden iyi olduğumuz gibi zeka olarakta esitiz. bencillik edip biz daha zekiyiz demedim farkettiysen 😄@Sustuysam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
384Cevap
Bizim hayatımız gerçekler üzerine kurulu çünkü. Kadınlar gibi yalan dolan, hayal dünyası yaşamımız yok. Başkalarına kendimizi mutlu göstermek istemeyiz, çünkü bu yalan. Bizler mutlu değiliz. Yalandan, yapmacık gülümsemeyle fotoğrafı süslemeye gerek var mı?
60 YorumlaDiğer konusunda 3b cevap paylaştı. bizde tek tip. :-)
https://i.hizliresim.com/nMmg2R.jpg232 Yorumla- +1 yıl
:D :D
Birincisi gülerken güzel gözükmek için dişlerin güzel olmalı bizim ülkemizde de bu yok ve üstüne aşırı sigara tüketimi var hangi dişlerini göstersin sapsarı dişlerini mi? İkinci olarak gülmeden sert bakınca herkes karizma olduğunu düşünüyor ama karizma öyle bir şey değil.
40 Yorumlaayn kadın benilmek egosunu tatmin etmek ister ama erkekde oyle bir şey yok zaten hafif gülmeye calıs hemen ceken veya digerleri - lan ne kız (garı da olabilir) gibi sırıtıyon ( agzını bukuyon da olabilir ) derler ve sen
o hani tüm erkeklerin fotoda olan 33 nolu bakısı atarsın10 YorumlaDiğer konusunda 608 cevap paylaştı. Yakisikliyim ama foto cekilirken sanki fotodaki adam başka kisi aynadaki başka kişi gibi niye boyle oluyor anlamis degilim... zaten profil fotosundan da belli oluyor fotoda ne bicim cikiyor birde bu en iyi hali tum sosyal medyada bu resim var elimden gelse kimlige bile bunu koydurcam
10 Yorumla- Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılscontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/.../...92174772_n.jpg
hııı tabi gülmüyoz10 Yorumla valla ben gülerim neşeli adamım. ancak bırı foto cekmeye kalksa zar zor cekınırım. ve gram sırıtamıyorum. gulemıyorum yani. istesemde olmuyor. cunku cok boş bir iş. sürekli fotograf ceken erkek te karıdan farkı yoktur.
10 Yorumla
+1 yılEvet saçma geliyor ben de merak ediyorum... Geçen fotoğraf çekinirken arkadaşımın gülümsemediğini farkettim neden gülmüyorusun birazcık gülümse dedim tamam bu sefer bak senin için gülümseyeceğim dedi ama o gülümseyiş bile çok hafifti...
10 YorumlaGülümser Ama sana pek denk gelmemiş, evde farklı işte farklı yerine göre hareket eden kişiler, ayrıca fotorafı çekene ve ortama göre değişir gülümsemesi, hayattan çok çekmiş olabilir, bazı kişiler ise ne kadar çekerse çeksin inadına gülenlerde var.
10 Yorumlaahsdahdash güncellemen güldürdü. :D fotoğraflarda gülen erkekler de var nadir de olsa :D
13 Yorumla- +1 yıl
Kimse cevap vermedi 😂😂
- +1 yıl
ben :D
Kadınlar yeterince gülümsüyor bize gerek kalmıyor :)
80 Yorumla
+1 yılErkekler genel olarak fotojenik degiller bence. Yani çok yakışıklı olsa bile kötü pozlarla tipsizin önde gideni gbi olabliyolar. O yüzden kasmasinlar gülmeye de calismasinlar boşver 😂😂
30 Yorumlabana yakışmıyor ego gibi algı yaratmasın gülünce kendimi resimlerde çirkin bulurum fotoğraflarımın %90'ında gülümsemeden çektim. diğerlerinde başkalarından dolayı tebessüm ettim.
22 Yorumla- +1 yıl
ama çok hoşsun :p
+1 yılsempatik yerine karizmatik durmayı tercih ettikleri için...
bu arada daha çok cevap almak istersen gizli kullanıcıya izin vercen13 Yorumla- +1 yıl
Sevmiyorum onu böyle sorularda Gizliye niye ihtiyaç duyarlar
- +1 yıl
yav şimdi şöyle bişey var
insan ortaya bir espiri koymak ister ama aynı anda düşünür
acaba çok mu zevzek bir espiri diye
ama eğer gizli kullanıcı olursa rahatlıkla yazar - +1 yıl
Ben bütün sorularımı gizliye kapatırım yazmak isteyen yazae
- Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem, ben gülümsemem çünkü aptalca geliyor. Ne sırıtacam durduk yere?
50 Yorumla Eminmisin :D
https://i.hizliresim.com/Va6WVj.jpg12 Yorumla- +1 yıl
Gül devam et böyle 😀
+1 yılhttps://www.instagram.com/women.butikkkk/ kızlar butigimi takip edermisiniz
10 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sahta mutluluk pozları anca fotoğraflarda olur. Sahtelik bizden uzak. Eğer gerçekten tebessüm ettirecek anılar varsa gülünür. Ota boka gülünecek değil ya.
10 Yorumla
+1 yılBende gülümsemiyorum hatta bayan tanıdıklarım var onlarda gülümsemiyor hayır yani şart mı gülümsemek belki o an içinden gelmiyordur yapmacık yapmacık gülümsemek yerine normal durmak daha iyi
10 YorumlaCunku erkekler aglamaz dedigimiz gibi kizlardan farkli olarak sert yetisiyorlar onlar. Cogu da bakislariyla agir basliligini korur ama yanlis tabii herkese gulumsemek yakışır
10 Yorumla
+1 yılçünkiii onlar kendilerini ağır abi konumuna koymak için gülmüyolar. halbuki bizim neşeli, enerji dolu, sıcak kanlı bir erkek istediğimizi bilseler...
10 Yorumla
+1 yılGülümseyince kendilerini erkeksi bulmuyorlardır veya sert bir duruş sergilemek istiyorlardır bu soru benimde aklıma gelmiyo değil halbuki hafif gülümseme erkeği daha çekici yapabiliyor bence
20 Yorumla- Diğer konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılKuzenimle bunu özellikle test ettik, normalde gülerken telefonun kamerasıni açınca bir anda yüzümüz düşüyor. Bence erkeğin doğasında var bu durum😊
20 Yorumla - Diğer konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılyoo erkeklerde gülümsüyor fotoğraflarda, ayrıca ciddi duran kızlarda var özellikle bir şey aramaya gerek yok kafalarına göre poz veriyorlar
20 Yorumla Hayatta gülecek bir şeyleri yoktur onları sorumlu tutan kız ya da sorumlu tutan başka bir şey olmadığı için
20 YorumlaDiğer konusunda 791 cevap paylaştı. Bir kere bu klişene karşılık şunları göstermek istiyorum al sana
https://hizliresim.com/LAgaD0
BU fotodaki arkadaşım itfaye eri
https://hizliresim.com/BP6MaL
BU fotodaki abim ise askerliğini yapmış yaşını başını almış biri al sana erkeklerde güler012 Yorumla- +1 yıl
Bazı kişiler dedim farkındamısın
- +1 yıl
Detayı okumadın galiba
- +1 yıl
Açıklamayı öylesine koymamışlar soruyu "niye bazı erkekler fotoğraf çekilirken gülmez" diyemedim
- +1 yıl
Kendince 😀
- +1 yıl
Öyle mi demeliydim demedim anlamında olmazdı kabul etmedim yanlış anlamışsın
- +1 yıl
Diyemedimi klavye düzelmişş ben demedim dedim
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=ESe6efmwlFk
Şu an ben sana karşı
+1 yılgülümseyecek hal mi bıraktınız adamlarda! ah be kızlar :)
33 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Ülkücü_Gençlik ☺☺☺☺
- +1 yıl
Yediler bitirdiler erkekleri ama erkeklerde az degiller:)
@Gönülgönülgönül
Diğer konusunda 478 cevap paylaştı. Gülüşünün güzel olduğunu düşünmüyordur. Ciddi takılmaya çalısıyordur yapısı öyledir sadece tebessüm etmenin yakıştığını düşünüyordur vs.. vs.. :)
10 Yorumlasert ve cool gözükmek için bence :) halbuki dişlerini göstererek gülse birçok kızı aşık edebilen erkek var :)
10 YorumlaDiğer konusunda 6b cevap paylaştı. https://i.hizliresim.com/0nNRyV.jpg kiz gibi oluyorum çok tatli gorunuyor :(
10 YorumlaFotoğraf çekilmeyi zaten sevmediğim için gülemiyorum. Enteresan bir anda fotoğraf çekildikçe güzel. Başka türlü pek haz vermiyor.
10 Yorumla
+1 yılSurekli gulen tipler zaten yilisik falan diye gorunur bence. Arada ciddi durmak veya dislerini gostermemek daha iyi. :)
10 Yorumlapeki fotolarda kızların niye gtü başı oyanar şekilden şekile girer gerçe sorun değil bu durumda -.- sen buna cevap ver bakemm
10 YorumlaDemi ama benimde hep ilgimi çeker sanırım erkek adam lafı varya ağlamaz sanırım gülmez de yani saçma bence gülseler ya ne güzel
10 Yorumla
+1 yılbana herkez çok yakışıyor diyor o yüzden gülüyorum ama her fotoda değil mesela profil fotom burdaki
10 YorumlaYapmacık değiliz çünkü ha birde hayatın yükü erkeklerin omzunda zira bu ülkede intihar edenlerin %70i erkek. Kadınlar da zorluklar çekebilir ama erkekler kadar değil, hayatta güçlü olmak zorunluluğu hepsine yeter bir kere.
11 Yorumla
+1 yılBende hiç gülmem ya nedenini bilmiyorum yakışmıyor ondan galiba
27 Yorumla- +1 yıl
Cümle kuramamış demek napsın adam 😀😀
- +1 yıl
bkz:Bir guru'nun master'dan yorum calmasi
Nasil oldu da guru olmayi basarmis dedirten durum :D - +1 yıl
:/ :/
- +1 yıl
o değilde bu gambazlamakta ne oluyor çözemedik
- +1 yıl
@нейтральны Bende çözemedim :D Denk gelmiştir bence görüş :D
- Diğer konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü bir çoğuna yakışmıyor. Erkeğin biraz ciddi olanı makbuldür.
20 Yorumla "Sert durayım, adam gibi olayım adam, adamım ben lan, elalem adam görsün"
Sanki gülünce adam olunmuyor..20 YorumlaTabiatından ve Erkekler yaşadığımız şartların ağlanacak halde olduğumuzun farkında onun için fotoğraflarda bile gülümsemez içimiz kan ağlıyor kan :(
10 Yorumla
+1 yılGülmek İçin Sebebimiz Yoktur Da Ondan Sahte Gülümsemek İçimizden Gelmiyodur Belkide.
20 YorumlaCekici soguk ciddi gorunmek icin. Ki bazilari hiç çekici durmuyor😂
20 Yorumla
+1 yılTipimiz kayiyor cunku. Bilmiyoruz o kafayi yana cevirip ceneyi 15 derecr kaldirirken boynu hafiften bukerek verilen pozlari falan. Deniyoruz yalnizken falan da olmuyor.
10 Yorumlahttps://i.hizliresim.com/rM8RYm.jpg Ne demek gülümsemezler :D
04 Yorumla- +1 yıl
Niye bir çok kişi kendi fotoğrafını paylaşıyo ya 😂😂😂
- +1 yıl
Ama çoğunuz gülmüyosunuz bazıları gülüyo
+1 yılErkek gülünce biraz dalgacı oldugu düşünülüyor bizde hep ciddi çekniyoruz resim ne yapalım:)
10 YorumlaDiğer erkeklere dikkat etmedim.
Ben yerine göre bazen güler bazen tebessüm ederim..10 Yorumla
+1 yılQicik oluyorum ya oyle mal mal bakanlara. Allahtan nisanlim gulumsuyor
10 Yorumla
+1 yılKim demiş.. Biz ocaktayken bizim ibişleri bir gör neler neler yapıyor :D
10 Yorumlaerkekler ciddi tavırlıdırlar o yüzden gülümseyerek foto çeklmezler toplar oyle çeklr
10 YorumlaAynen ya hiçbirimiz gülmüyoruz. Birazcık tebessüm ediyoruz sadece. Nedenini bende bilmiyorum :)
10 YorumlaDiğer konusunda 445 cevap paylaştı. Valla tebrik ediyorum harika bir soru ben de çok merak ediyorum
10 Yorumlakadınlara sorun bu soruyu direk tipsiz oldukları için derler :D
10 Yorumla
+1 yılGülümseyen var ama tabi yakışan gülümser be kardeşim
11 Yorumla- +1 yıl
Kizlar butigimin linkini attim ilk yorumda takip edin kizlar soruyora ozel 5 tl indirim vardir
Erkek adam sağlamadığı gibide gülmez tebessüm eder çünkü gerçekten daha karizmatik oluyor
10 Yorumla
+1 yılGülümseyen Şirin mi Şirin bir sevgilim var beni terk etti :(( off çok efkârlandım
10 Yorumla
+1 yılCiddi erkek maço erkek imajını vermek için olabilir 😂
10 YorumlaKasmıyolar yani fotoğrafta güzel çıkmak gibi bir amaçları yok bence
10 Yorumla
+1 yılÇok çektiğim yükler var benim gülmeme engel olan... gülünce o yüklerin dengesi bozulacak düşecek gibi geliyor hep.
10 Yorumla
+1 yıltoplum erkeklere sert ol demiş kızlarada gül tatlı şirin ol demiş çünkü :D
10 Yorumla
+1 yılGülmekte heralde onlar için devrim :D Bence gülmemeleri hoş..
10 Yorumla- Devamını Gör (508)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat