Kızlar ben iki yıl önce saçımın uçlarını sarıya boyattım ama fazlasıyla açıldı yukarı taraflarıysa saçımın koyu kahverengi bu yüzden açık sarı ve koyu kahverengi çok kötü duruyor. Ben de kına yakmaya karar verdim ve Şu an yaktım ve aklım çok karışık bu yüzden hala vazgeçme şansım varken sizlere sorayım dedim boyalı sarı saça kına yakınca hangi renk olur lütfen cevaplayın😊Sarı saça kına nasıl olur?
Kına saçlara zarar vermeyen, bakım yapan doğal boyama yöntemlerinden bir tanesidir. Sağlıklı ve pratik olduğu için sıklıkla tercih ediliyor. Sonuçlar da mükemmel oluyor :) Kına genellikle kızıl tonlarında sonuç veriyor, bu sebeple kızıl severler daha çok tercih ediyor. Ancak kına içerisine farklı malzemeler ekleyerek elde edilecek renk tonunda oynamalar yapmak mümkün :)
Sarı boyalı saça kına yakılır mı?
Sarı boyalı saça kına yakılır mı?
Kına boyalı saçlara da uygulanabilmektedir. Verdiği sonuç da boyalı saçlarda değişiklik göstermiyor. Siyah dışında hiçbir boya kınanın saçlara tutunmasını engellemez. Bu sebeple sarı boyalı saçlarınıza kınayı rahatlıkla uygulayabilirsiniz, tutması da açık renk saçlarda daha kolay olur :)
Sarı saça kına yakılırsa hangi renk olur?
Sarı saça kına yakılırsa hangi renk olur?
Sarı saça kına yakmak mümkün dedik, peki sarı saça kına yakılırsa ne renk olur? Saçlarınız çok açık bir renk olduğu için kına ile açık bakır tonları elde edebilirsiniz. Yani koyu kızıllar daha çok kahve saçlarda elde ediliyor. Daha etkili sonuç için kına içerisine soğan kabuğu ve demlenmiş çay karıştırabilirsiniz.
Kına yakmanın saça faydaları nelerdir?
Kına yakmanın saça faydaları nelerdir?
Kına kokusu kötü kokuları saçlarınızdan uzun süre boyunca uzaklaştırır.
Saç köklerini besler ve saçların daha güçlü uzamasına destek olur.
Saçların daha yumuşak olmasını sağlar. Aynı zamanda saçlarda kınadan sonra doğal bir parlaklık oluşur.
Fazla yağın saçlardan uzaklaşmasını sağlar.
Saç derisi problemlerinin giderilmesine destek olur.
Koparak dökülmelerin önüne geçer ve saç yapısını güçlendirir.
Saçların daha canlı ve daha hacimli görünmesini sağlar.
Saçları mükemmel bir şekilde renklendirir, kalıcıdır. Kolay kolay akmaz.
Yeni saç oluşumunu destekleyerek saçların gürleşmesinde etkili olur.
Dogal sarisinim saclarim boyle tam sari degil ama sari yani kina yaktim ve kızıla döndüm. Dusunsene ten bembeyaz gozler yesilimsi mavi saclar kirmizi 😂😂 vampir gibiyim yaa
En İyi Cevaplar