Sevgilime yalan söyledim vicdanım sızlıyor ben ne yapacağım yardım edin lütfen

Yaa ne alaka söyleyecekmişsin böyle mutlu iken bişey söylenmez saçma sapan yorumlara bakma tamam yaptığın doğru bişey değil ne kadar ileri gittin sevgilinle bilmiyorum ama hiç bu konulara girme ilişkini sürdür böyle konular gereksiz olan olmuş eskide kalmış siz kızlarıda anlamıyorum erken yaşta böyle şeyler neden yaparsınız bilmiyorum dediğin gibi üzücü durum ama boşver unutman daha iyi yorumlara da aldırma ayrılınca daha mı iyi olcak anlamsız yorumlara sinir oluyorum.Bende bir kıza zorla olsa söylettim geçmişinde neler yaşadın diye anlat dedim geçmişte kaldı olsun dedim söyledi anlattı utana sıkıla tamam moralim bozuldu filan ama sonuçta olan olmuş dedim bende ona aşıktım ama olmadı velhasıl tabi sonu kötü bitti uzun hikaye olsun takma sen
şuanda yaşadıklarınız varya.. tamamen bir yalan üzerine eger bu cocukla ileride ciddi düşünüyorsan herşeyi göze alıp şöylemelisin ve ileride evlenicegin insana sakın yalan şöyleme.. helede böyle bir konuda.
bence söyleme, cünkü tam da bu zihniyet seni böyle bir duruma getirmis kişu anvicdanin sizliyor. O eger "öyle bir kizi Kabul etmem" diyecek Kadar vicdansizsa, sende biraz vicdansiz ol ve gercegi söyleme canım ;) Herkes ne hak ediyorsa, o !
bizde sunu anlatmaya calisiyoruz: insan bir kere birisiyle öpüsmüs olmakla "kirli" kategorisine girmez! ve bu konuda sifir tolerans taniyan birinin asil kendisindedir bütün fesatlik, pislik.
zamaninda dusunseydin sende ;) olan olmus... cocugun buna bilmeye hakki var.. o okadar temiz ve durustken sen ona nasil yalan soyliye biliosun yazik gunah,nekadar seviosan sev onu kandirmaya hakkin yok bence..
Cevap
14Cevap
karşındaki insan anlattığın gibiyse ve düşünceside böyleyse bence onu sevdiğin için ona doğruları söyle. bırak kararı o versin. şimdi onu kandırmaya devam edersen hep içini kemiren bir şeyler olacak çünkü. doğruyu söyle kurtul sende.
Karşısına çıkıp ben erkek arkadaşımla böyle böyle yaptım dersen o an senden akşamdan kalma çay dolu bardak gibi soğur
malesef olacağı o ne yazıkki
Yakınlaşman ne oldu ki? Cinsel birşey yaşamadıysan karşısına geçipte şu kadar konuştuğum oldu şöyle böyle şeyler yaptım diyecek halinde yok.
Dersen zaten kaybedersin, kafaya takma eskileri unut. Adam gibi sev!
söylemek zorunda degilsin o yokken yaşanmış birşey . kendini kasma bu kadar.
tamam da yalanla nereye kadar cocuğun gözlerine baktığında bu yalan aklına gelcek açık açık söyle seviyosa zaten bişey demez geçmişinden onane
sadece öpüştüğümü öğrendiğinde kıyamet kopartmıştı :((
yaşadığın şeyleri neden kirlilik olarak görüyorsun ki?
Eğer başkasıyla birlikte olduysan ve bunu kesinlikle kabul etmeyecekse devam etme ilişkinin başındaysan.
onun düşüncelerine saygı duyup.gerçeği söylemelisin.kararı o versin
bu olayın bu denli kritik olmasının sebebi sen değilsin, toplumsal baskı.
eninde sonunda çıkcaktır ortaya çocuğun duygularıyla oynama söyle zaman ilerledikce daha zor olur atlatması şimdiden nolcaksa olsun
çık karşısına açıkca söle seven insan neleri kabullenir bilemessin
Allah senin gibilerini, benden uzak tutsun. Amin
Madem yaşadın, söyleyeceksin.
saçma sapan konuşma cinsel ilişkiye girmedim sonuçta soyunup milletin altınada girmedim
saçma sapan konuşan sensin. aynı şey değil mi? ikisi de zina değil mi? insanın beyni bakire olacak.
peki senin düşüncen
bu arada böyle büyük konuşma belki sende seversin böyle birini çünkü o da büyük konuşmuş öpüştüğümü biliyor ama kopamıyor çok pişmanım Allah bile affediyor kullarını senin kadar acımasız değil onsuz kalacağıma öleyim daha iyi anla ne kadar seviyorum aynı şekilde o da öyle
Allah herkese kendi gibi bir eş nasip eder. Ben büyük konuşmuyorum, oraya ne yazmışım bak allah benden uzak tutsun yazmışım.
Ben her türlü pisliği yaşayayım o zaman, sonra beni affet diyeyim. ne anladık bu işten. önemli olan kendine sahip olabilmek. onun için ölüyorsun da bir doğruyu söylemek mi zoruna gidiyor? bu gerçek sevgi değil.
onsuz kalacağım için bu korku sadece bilmiyorum Allah yardım etsin inşallah hak etmiyorsam alsın götürsün hak ettiğine nasip eylesin hep öyle dua ediyorum ama ben başaramam söylemeyi diyemem hergün ağlıyorum zaten senin anladığın kadar kötü bir kız değilim ben
eğer o kadar kötü bir kız olsaydım vicdan sahibi utanma sahibide olmazdım
madem o kadar kötü bir kız değilsin, yaşadıkların ortada. insan yaptıklarıyla yargılanır, düşündükleriyle değil. Allah sana da sevgiline de mutlu, dürüst bir ilişki nasip etsin inşallah.
Amin
sabunla çitele temizlensin :D
geç kalmış değilsin. çık karşısına açıkça syle
neden ona bunu söyledin ki onu anlamadım
çok sıkıştırdı geçmişini bilmek istiyorum bilmem ne falan azda olsa söyledim olanları ama herşeyi değil :(
sence söylenmemeli mi ya söyleyeceğim kaybedeceğim onu ya da böyle kalacak
saklamak en doğrusumu herşeyi
hayır anlatamam tabikide haklı olabilirsinde herkes söylemen gerekiyor diyor bak aşağıda
ayrılmadıkki söyleyemedimki daha
bişey söyleme. Bırak öyle bilsin
boşver yaa onun yaptıklarına say ..söyleme
Peki seninle birşeyler yaşamak istiyor mu
öyle istiyor ama üstüme gelmiyor
Garip geliyor bana böyle dengesiz hareketler. Madem bir şey yasamamis bir kız istiyorsun. Sen de böyle bir teklifte bulunmicaksin kiza.
doğru haklısın belki ama bu zamana kadar hiçbir kızla yakınlaşmamış ki
Inandırıcı geldi mi sana
bilmiyorum çok karışık durumdayım bende bilmiyorum
En İyi Cevaplar