Arkadaşlar RDM Kime Denir Askerde
RDM nin acılımı nedir?
RDM nin acılımı nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer RDM'ye gitmek veya psikiyatriye başvurmak utanılacak bir durum değildir. Boğazın ağrıdığında Kulak Burun Boğaz Uzmanına gitmekle, çeşitli şikayetlerle psikoloğa ya da psikiyatriste gitmek arasında bir fark yoktur.
İnsanın yepyeni bir durum ve aşırı stres anlamına gelen askerlik sırasında bazan ruhsal tepkiler vermesi son derece normaldir. Geçmiş olsun.
Bu durumu saklayıp örtbas etmek yerine RDM'den psikiyatriye sevk isteyin. Mutlaka bir psikiyatriste muayene olun ki sorun her neyse ilerlemeden, ağırlaşmadan, çözülebilir durumdayken geç kalınmadan çözülsün. Hatta izindeyken sivil hastaneye kendiniz gidin.
RDM'deki psikoloğa bir şeyim yok diye yalan söylerseniz sadece kendinize kötülük etmiş olursunuz. Durumunuz her neyse açıkça anlatın.
Ben de şimdi baktım. Rahatına Düşkün Mehmetçik yerine kullanılan bir kısaltmaymış.
https://www.uludagsozluk.com/k/rdm/
Cevap
10Cevap
ASPD'ye meğilli insanlara koydukları isim, psikopatik davranış gösterme ihtimali olan insanlara deniliyor genelde. Kisaca diger askerlerin ve komutanlarin agizi suratini s... meye meğillidirler :D
rahat olanlar. millet eğitimdeyken, g0tünü sandalyeden kaldırmayıp patates soyan ya da ne bileyim evrak-dosya işleriyle ilgilenen tipler
RDM : Rehabilitasyon Danışma Merkezi demektir. Problemli askerler : Psikolojik sorunu olanlar ve bağımlılığı olan askerler oraya giderler. bir poh değil yani.
Rehberlik danisma merkezi. Askerde oraya gitmen icin ya kafayi siyirman gerek ya da vukuatli olman gerek
Açılımı Rehabilitasyon Danışma Merkezi askerler arasındakı esprilı açılımı ise Rahatsız, Deli, Manyaktır rdmlere silah vermezler.
Rehabilitasyon Danışma Merkezi
RDM değil PDRM dir o.
Silah tutamayana jop veriyorlar :)
Radar Denetleme Mudurlugu
Google?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar