:(
Arkadaşlar yaşamaktan soğudum, ne yapicam ben Allah rızası için bir fikir verirmisiniz 😭 ?
:(
Çıkmazdayım diye bisey olabilir mi. kimsen yoksa allah var. ne anlatsan dinler cok istersen verir sen kotuluk yapsan bile seni korur. dua et namaz kil kitap oku. illa telefonda konuscak birileri lazim degl insana. bugun yoksa yarin olur. cik kendin yuruyus yap biseylr ogrnmye calis secenek cok yani
Ben ne anlattım , siz ne cevap verdiniz. ses kaydını sonuna kadar dinleseydiniz keşke
Hatay iskenderun braya kadar dinledim sesin güzelmiş 😊yasa be boşver
Kardeşim lütfen dinlermisin çok caresizim 5 dakikanın ayırıcaksın sadece. yalvarırım dinle
Dostum üzüldüm durumuna allah yardımcın olsun allahtan ümit kesilmez. Biraz araştırma yap. Şoförlük yapabilirsin aklıma ilk bu geldi
Araba kontağı bile cevirmedim. ehliyetim'de yok. çünkü araba kullanma isteği yok icimde
Depresyona girmişsin ama senin durumundan daha kötü durumlarda olan insanlar var bunuda aklında bulundur. Tekerlekli sandalyeye mahkum değilsin bir ömür ! Yapacak çok iş var ama srn istemedikten sonra hiçbirinin bir önemi yok
Cevap
1Cevap
20 yaşında misin? 😱 sanki biraz daha olgun gibisin 😕 dışarıdan lise okusan? Veya Belediye kurslar dan birine git?
Kardeşim hepsini dinlermisin ses kaydının. rica ediyorum lütfen. Sadece 5 dakika dinlemek birşey kaybettirmez. çok büyük sevaba girersin :(
böyle konuşmak sıkıcı değil mi
Aslında ders anlatsan çok güzel kesinlikle dinlerim bak sonradan güzelleşti ilk başta güldüm :D sen ders anlatsana banaya
Olabilir :)
Eline is olur 😄
Keşke ses kaydını sonuna kadar dinleseydiniz. sevaba girerdiniz.5 dakika dinlemek size birşey kaybettirmezdi. ben çok zor durumda o ses kaydını yaptım. Ağlamamak için kendimi zor tuttum. siz ise dalga geçip guluyorsunuz. hic birşey demiyecegim size.
İyi günler.
Ne ilgisi var dinledim de yorum yaptım zaten
bende hataydayım çok üzüldüm durumuna keşke elimden bişey gelse
Lanet olsun bu şehire :( nefret ediyorum
lanet etme ya şükret haline hı bende sevmiyorum burayı ama yapcak birşey yok
Kendince haklisin sende. ama gel bide benim yaşadığım psikolojiyi yaşa
Ses kaydı açılmıyor ya
Öl ozaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar