Varsa nasıl rahat ediyosunuz ya ben eve geldiğim gibi çıkarıp atıyorum. :D
Memelere özgürlük!
Memelere özgürlük!
bir anımı paylaşmak istiyorum. Lisedeydim. Aynı sitede oturduğumuz ve aynı lisede okuduğumuz büyük memeli bir kız vardı (büyük memeli kızlar benim için bilmem kaç adım öndedir) kız zayıf ama büyük memeli mükemmelliğe bakar mısın. Neyse bir cuma günü okuldan dönerken dedi ki yarın bize gelsene kahvaltı yapalım falan. Gittim sabah kapıyı açmasıyla gözlerim yuvalarından çıktı çünkü sütyen giymemişti ve hep gördüğümden farklı bir formdaydı (bu arada sadece gözlerim yuvalarından fırlamadı) masaya geçtim kahvaltıyı yapıyoruz ama ben diyorum ki içimden ulan kız evine çağırdı bak sütyen de giymemiş kesin sinyal çakıyo hadi yine iyisin bugün de ekmek çıktı. Ben o umutlarla 3 saate yakın o evde kaldım ve hiçbişey yapamadan çıktım evime döndüm. Yani kızlar siz yatarken sütyen giiyiyo musunuz bilmiyorum ama eve bir erkek çağırdıysanız ve sevişmeyi düşünmüyosanız o sütyeni takın insanların umutlarıyla oynamayın
Evet ne isi var o seyin icinde onlarin. Asil dogalarina salmalisiniz
bildiğim kadarıyla kanserden korunmak için gece çıkarılmalı bez olanlar için geçerli değil
ben de öyle biliyodum ama değilmiş sanırım
Bunu soran erkek degilse bende bişey bilmiyorum iddiaya varım bu erkek. 😀
hahaha yanlış tahmin :D
Yaw he he 😀 aha adım dan ne kadar eminsem senin de erkek olman dan okadar eminim
Bende erkek olduğunu düşünüyorum.
Gerçi bu soruyu soran erkekse E rkekligide cakmadir :)
Cevap
18Cevap
Ben cikarinca rahat edemiyorum 😂 Kendileri biraz buyukler, tenime degince rahat edemiyorum. Bide Şu an inanilmaz kalkiklar eger cikartirsam zamanla sarkarlar diye korkuyorum
o zaman haklisin benim oyle bir sikintim yok :D
İyi ki kızlar demiş 😄Kızlar hariç Heralde herkes cevap vermiş ben çıkarmadan rahat edemiyorum evde sütyensiz geziyorum gelince hemen çıkarıyorum ya çok rahat yatarken filan batan teller ve sıkan birşey yok
Asıl sütyensiz yatılır mı ya bu arada büyük ihtimal soruyu soran erkek ama neyse
erkek değilim ve asıl sağlık açısından sütyensiz yatmak daha doğru günde 8 saatten fazla sütyen takmak meme kanseri riskini arttırıyor diye biliyorum ben
Ilk kez duydum şu an ama sütyensiz çok rahatsız oluyor yani ne bileyim yine de gece gece sayende bişiler öğrendim
yok ya bir kere alıştıktan sonra çok rahat ediyo insan asıl sütyen yatarken batıyo bana :D
Bu arada türk jinekoloji bir şeyi o tezi yalanlamıs sadece dar sütyen iyi değilmiş toksinleri atamadığın için
bilmiyorum ben öyle okumuştum ama yine de sütyensiz uyuma taraftarıyım :D
Sütyenle uyuyan hem cinslerime sesleniyorum kızlar arada nefes alsın. 404 not found.
Ben çıkarıp bir saat duramam bile. Olmadan çok rahatsız oluyorum
Ben varım, ya büyük oldugundan rahat edemiyorum sarkacak gibi hissediyorum, kücük olsa cıkarırdım tabi saglıklı olanı da o zaten :)
Ben sarkma riskini göz önüne alamiyorum. Sutyenle uyuyorum. :D
Bazen çıkartıyorum da sarkma düşüncesi var o yuzden hep takmaya çalışıyorum
Çok mu büyük ki özgür bırakıyosun eve gelince, rahatszmı oluyosun :)
sutyenle daraliyorum:D
hm :) tabi onlarında özgürlük hakkı, iyi yapıyosun ;) hem sen hem onlar rahat eder. :D
büyüklermi, kaç ölçusu?
yoğunsun galiba, ne buraya ne de diğer tarafa bakıyosun :(
80c
vavvv supermş ya :) C candır gerısı heycandır ;)
çıkarmayanları tespit edip gizlice evlerine mi giriceksin gece uyurken sutyen çıkarıcı olarak :D
Cümle pembiş görünümlü maviş cümlesi gibi sanki ama neyse :)
Geneli çıkartır
evde asla kullanmam. dışarı çıkarken takarım sadece
Memeler candır iyi bakin onlara :)
Sutyenle yatmazdim herhalde ben kiz olsam
Salardim bingil bingil. ziplarlardi ordan oraya
Özgür meme iyidir iyi 😋
eskiden uyudrdum artık uyuyamıorum
çıkarmadan uyuyamam.
Bu da erkek değilse bende amerikan olayım sjsjjs
En guzeli bence rahat birakmalisin biraz
Ben çıkarmadan uyuyorum
Çıkarmiyorum asıl cikarsam rahat edemem