Arkadaşımla şakalaşma sonucu kolunda bu izleri bırakmıştım istemeyerek. Subaylık sınavlarına girecek bu izler kalır mı seneye girmeyi düşünüyor herkes kalır diyor kalmaması için ne yapabiliriz?

tırnak izi kalır kalır diyorlar ama benim vardı geçti hemde en ufak bir şey yok , yani birazda cilt yapısıyla alakalı bazılarında kalıyor bazılarında kalmıyor hiç dokunma kendi kendine soyulup dökülsün geçebilir
Kabugunu soymus iste neyse ya hayirlisi artik
o birdaha kabuk bırakacak işte sana tek tavsiyem madecassol kremdir onun dışında birşey vurma kaybolur
Tamam söylicem tesekkur ederiz bilgi için
Bisikletle kaza yapmıstım bir keresinde benimde böyle izler vardı bacagımda ama gecti 1 seneye kadar
Contractubex diye bir ilaç var benim 20 senelik yara izimi bile kapattı. Eğer yeni oluşmuş bir yara ise daha hızlı sonuç alınırmış ilaçtan ve neredeyse 0 hataya indirebilir. Tavsiye ederim.
Mazoşiştmisiniz olum siz tabi kalır bu izler öyle bırakırsanız ilaç felan araştırın
Cevap
12Cevap
Bence kalmaz. Dizim acilmisti dikis atmislardi, iz kalmasim diye eczanede bir krem (galina kremdi) onermislerdi ismini hatirlamiyorum.. Yani iz kalmamasi icin care var ama kalacagini sanmiyorum
Şakalaşma hmm.
Sen kavgaya karışma sakın o kadar hastane yok ülkede.
--
O kadar ciddiye aldıysa doktora gitsin.
silversin diye bir krem var. yara iyice geçmeden kullanın
Kalmaması için bir şey yapamazsınızda bunlar küçük izler sıkıntı olmaz eğer bunları sıkıntı ederlerse azcık yanında yanık izi var onuda sıkıntı edecektirler
Bu şaka felan değil bildiğin çizmişsin çok az da olsa kalır
Şakaydı kolundan tutmuştum birden kolunu çekince çizildi tirnaklarim uzun
Elmanın kabuğunu soyup iç tarafıyla sürün izlerin geçmesinde etkilidir
hayır kalmaz kremi var bu tip şeylerin geçer merak etme
bu nasıl bir şakalaşmadır anlayamadım?
Tırnak izi kalıyor. Benim yanağımda kaldı
Kalmaz cilt doktoruna gitsin recete yazr
Kolda oluşan izler kolay kolay geçmez
Eczaneden leke iz bırakmıyan bir krem alın
Vallahi ne yazıkki kalır kardeşim.
Merhaba! Geçtimi
Naptın ısırdın mı?