Bongo Nedir? Nasıl Kullanılır?
Bongo ücretsiz kullanma nasıl oluyor merak ediyorsunuzdur. 6 TL 80 kuruş ücretlendirmesi olmasa bende atardım. 😄😄

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Merakınıza yeni düşmeyin çünkü ben düştüm ve sıradan bir mesaj geldi. Belki şansa bağlıdır gelen mesajların içeriği ama diğer yandan da denemeyip içinizde kalacağına merakınıza yenik düşün daha iyi. Bu arada 10 tl ve eğer yanıt olarak herhangi bir mesaj daha gönderirseniz yine 10 tl alıyor :'(
Ahahah eğlenceli birşeye benziyor ama gereksiz bir defa gönderdim değmez
ücreti hat faturalıysa faturyay mı yansıyor acil cevap
Hayatımda gördüğüm en tuhaf uygulamalardan biri. Mesaj atıp aklını almak isterdim ancak telefonumda TL kalmamış. Forumda gezerken bongoya mesaj atanları gördüm. Baya eğlenceli komik sohbetler oluyormuş.
https://www.kizlarsoruyor.com/ara?q=bongo&st=0
Ben denedim sevdiğim kızın direkt olarak dış görünüşü, onu ne yönden sevdiğimi ve onun hakkında ne düşündüğümü bildi. Gerçekten söylediklerim ilgi toplamak için değil yemin ederim.
Cevap
20Cevap
Ulan Bongo'ya mesaj atayım dedim, belki o çözer benim hayatımı dedim. O da error verdi hay Allah ne yapsam ben şimdi ölsem mi acaba
İnsanları kandırma yöntemlerinden biri daha ticari deha mı desem ne desem bilemedim :) heralde müşteri hizmetleri gibi bir sürü kişiye bilgisayarlara koyup bu şekilde haksız kazanç sağlıyorlar atmasyon işlerde birinciyiz...
bende denedim meraktan ücretsiz zannediyordum ücretliymiş iptal ettim biraz önce nasıl iptal ettiğiimi anlatcam bongo nun sitesine gir bongo kullanımına gir en altta aboneliği iptal et yazıyor ona tıkla numaranı sıfır olmadan yaz mesela 5304... gibi ülkeni seç harfleri gir submit yazısına tıkla altta bu numara bongodan artık mesaj almayacak yazıyor ayrıca abone parası değilmiş mesaj parasıymış o
Ben girdim uygulamaya ama iptal kısmını göremedim yardım edin lütfen kurtulayim şundan
İlk defa görüyorum bunu :/ Bende bir mesaj atıp aklını alayım ağlatayım şunu :D
Benim param yok
Benim yerimede at
Selam söylerim yerine :D
Olur😄😄
Arkadaşlar ben denedim, hiç te öyle boş bir uygulama değil. Her şey birebir tutuyor...
@zelalcoktin00 isimiz bunlara kaldiysa yandik biz
@zelalcoktin00 ya ben mesaj atıyorum hatalı giriş diyor nasıl atmalıyım
Teknolojiyi bu kadar geriden takip etmeme hiç üzülmedim
Ben attim cok dogru seyler soyluyo nerden biliyo anlamadim
Bu ne ya çok güzelmiş ama pahalı bu arada bende İzmirde yaşıyan biri olarak bangoya katılıyorum :)
1 kere gonderdim bilemedi cok sacma uygulama ben okuyorum bir kere is yerinde ki sarışın kiz seni çok seviyor diye mesaj geldi
beleş sandım 20 tl aldı bacım çocugu haram olsun arkadaşım
Faturana yansıtıyorlar
Biri beni seviyormu Esma KILINÇ elazığ tiktokta 5, youtube ve google 8, instagramda 5 fakem var yardımcı olursanız istediğinizi yaparım plss
Ayn benn inandım arkadaşım inanma diyo benden10 tl aldi 3 kere mesaj atiyo bitiuo ins dorudur ben ücretsiz sanmıştım...
Doğruysa çok sevinotimm
Hiç bilemiyorum
Biraz önce sorun kaldırılmış
Benim platonik olduğum çocuğun dış görüşünü falan bildi senden ışık bekliyor dedi hatta 7 mesaj attım param gitti :/
Denemedim
Vodafone için ne kadar
Ben gecen ay 650 TL ödedim
@Miyavlayankedi34 neden?
Bu Bongo ya sorulan soruların ücretlerini nasıl ödeyeceğiz nerden
Okadar enayi değilim 😂😂
Tiktoktan sonra en kanser şey bu
resmen keriz silkeleme
6 tl yı yolda bulmadim ben 😁
İlk defa duyuyorum, bu ne ya? :D
6 Tl bunlardan daha değerli 😂
Ben mesaj atmıştım öcneden yalan ya saçmalıyo