Cahili kandırmak kolay dostum. Sen adamın boğazına giren üç dilim ekmeğe göz dik, cebine giren beş kuruş paranın alabildiğin kadarını almaya çalış, sonra da "Allah, din kitap" deyip, "Bak ama yol yaptık" diye adamları peşinden koştur. Onlar da hipnoz olup gelsinler. Mağdur edebiyatıyla prim yapsınlar.
AKPye oy verenlerin profiline bakmak yeterli, ömründe bir kere köprüden geçmemiş toplu taşımaya binmemiş, arabası olmamış, gördüğü tek fayda aylık aldığı sosyal yardım bunun için oy veren milyonlar var,
ben karaman da yaşıyorum bizim burda bir meydan var orda koskocaman sulu bir park vardı çocuktum o zaman 5 6 yaşındaydım daha sonra o koskoca parkı yerle bir edip meydan yaptılar akp miting filan yapıyor orda.
1 özgürlük 2 demokrat seçimler 3 dış ülkelerin karşısında susmamak 4 latin alfabesi değil osmanlıca bana bunlar yeter tabi ımfe borcun bitmesi bizdeb borç alan ülkeler gibi gibi leri de var
ÖZgürlük demokrrat dedin ya bende şunu gördüm nekadar kör olduğunu. Can Dündar'ı serbest bırakan hakimin kararına saygı duymuyorum ve Rize'de ağaçları koruyan savcıları görevden alanlara bu tepkiyi verdin mi?
nerden okudun rizede ağaçları koruyan savcıları görevden aldığını... ayrıca can dündar konusuna gelirsek o dedi diye yargılanmıyor mu can dündar o konuda haksızdır ama demesi özgür bir düşüncedir bu lafı kılıçdaroğlu veya başka bir parti lideri dese bu lafı diyebilecek miydin
Sen babanın parasıyla yaşıyorsun dimi. Adam senin paranla sarayda yaşıyor kızı danışmanı 15 bin tl alıyor çocuklarının gemisi var. Biri testeron kanseri idi 2 çocugu vardı askere gitmedi diğeri paralı yaptı evet sizi çok ezmişler.
Birader neden bahsediyorsun? Ülkede kaç senedir seçim oluyor ve AK Parti kazanıyor. Anlayacağın şartlar eşit. Millet seçiyor işte bunu kabullenceksin. Saygı duycaksın biz siz yapmayı bırak
Peki neden hakimşlere saygı duyulmuyor. Can dÜndar'ın çoıkmasına saygı duymuyorum diuyen adama da bu tepkiyi verdin mi. ya da Rize de ağaçları savunan hakimleri görevden alan insana.
Ben eskiden gece 3-4 civarlarında yürüyemeyen annemle ilaç kuyruğunda tedavi olmak için doktor kuyruğunda bekleyen. Ben eskiden 2 kazağı 2 pantolonu yırtık ayakkabıları olan ama şimdi istediğini alabilen giyebilen yiyebilen. Ben eskiden yola çıkarken kaza yapmadan gidebilsek bari diye dualar eden ama şimdi bir besmele çekip rahatça yola çıkabilen. Ben eskiden annesi ablası kapalı diye askeriyeye bile başvuramayan ama şimdi istediğim işe hiç düşünmeden başvurabilen bir insanım.
Hmm anlıyorum seni. İlaç kuyruğunda bekliyordum diyorsun adam yurt dışından getiriyor. HAstaneler ücretsiz diyor eczanede para ödüyorsun. Bim a101 i kendileri çıakrdı sonra maxstar kendi hastaneleri evet size çok değer veriyorlar ama üstünüzden para kazanıyorlar.
Ben kimin kimden ne kazandığınız gayet iyi bilen bir insanım siz merak etmeyin. Yurt dışından getiriyor, yurt içinde üretiyor, bir şeyler yapıyor. A101'den Bim'den yiyip içiyorum yazdığımı hatırlamıyorum. Boş lafla peynir gemisi yürüseydi 90'larda 2000'li yılların başında görürdük bunları. Zenginliğine zenginlik katamayan insanların kuyruk acılarını anlıyorum ancak artık eski düzen yok. Fakir hep fakir zengin daha çok zengin olamıyor artık.
Eminmisin. Bak bakalım meclistekiler ya da Cumhurbaşkanına veya oğullarına olmadı kızı 15 bin tl maaş alıyor. Oğullarının gemileri var ve biri testeron kanseri çıkdı ama 2 çocugu var askere gitmedi diğeri beelli yapgtı evet yemöiyorlar.
Satılan kurumları incelersen devletin sırtında birer yük olduğunu ve her yıl daha fazla zarar ettiğini anlarsın. Gelişen bir ülkesin ve dış ticaretin artıyor ve bu dış ticaret artarken borcunun azalmasını bekleyemezsin hem borcun hem gelirin artıyor. Aradaki orana bakarsan anlarsın ne demek istediğimi.
En İyi Cevaplar