Arkadaslar krem sürsem bile ellerimin üstu çok sert ve krem falan işe yaramıyor pürüzsüz durmuyor.
Bu neden böyle nasıl geçirebilirim?
Bu neden böyle nasıl geçirebilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bol bol krem kullan. Ellerini sabunla ama kendine özel sabunun olsun herkesin kullandığı sabunları kullanma. Arkaonun kremleri var onlardan kullan. ya da avon dan zeytinyağlı care kremi var ondan al yumuşacık yapar. En iyisi Avon care.
kesin çözüm haftada en az 3 kere yapmalısın bu işi
ucer.com.tr/images/urunler/duz-zimpara-taslari.jpg
Komik misin.
Bol su iç ve ellerine sık sık krem sür Neutrogena el kremi cok güzel tavsiye ederim
Cevap
7Cevap
Eğer krem ve nemlendiriciler kar etmiyor ise uzman bir dermatologa görünmelisin
Bende oynadım uzun süre basketbol ama ellerim sert falan değil. Sen bakımsızsındır
Ya nerdeyse kremi haftasinda bitiriyorum nasil bakimsiz oluyum? Zaten hafif kalitesiz bir sabun kullansam ellerim mahvoluyo cildim hassas galiba
Kanka ellerin içi yumuşakmı sen ona bak işlev önemli o nasıl
tenine uygun kremi bulamıyor olabilirsin
boks falan mı yapıyosun
Hayir ama uzun zaman basketbol oynadim
basketbolla ilgisi yok. nemlendirici falan sür
cilt doktoruna gidebilirsin ayri krem yaziyolar
Soğuktan olabilir sürekli kremlemen gerekir
Egzama olmuş olabilir Dr ye gözük
Daha önce egzama oldu çatlıyordu o geçti ama şu an öyle değil sadece hafif sert kendimi bildim bileli böyle
Akşam elini dayanabildigince sıcak suya sok orada iyice yumuşasın sonra güzelce kremle ve eline poşet bağla yat sabah pamuk gibi olur olmadı
İrtibata geç başka çözüm bulalım
Yok ya o çok abarti olur
benimde aynı sıkıntım vardı şu an hiçbirşey kalmadı denemelisin ya da kuru elle devam etmelisin
Bu dedigini surekli mi yapicam bir kere mi
1-2 defa yaptınmı iyi oluyor el kendini toplamış oluyor. Olmadı kendine gelmedi başka bir çüzüm önerisinde bulunurum
bir deniyim bakalim :)
Şimdiden geçmiş olsun
Teşekkürler
biz erkeklerinde el içleri sert naapcan işte
Kuruluktan falanmi?
Evet kupkuru
Ben kendimden ornek veriyim sana acikliyayim o halde. Benim cildim normalde cok yumusak ama egzama gibi birsey var elimde yani asiri kuruyo. Banada cildiyecimin verdigi Physio Gel adinda bir urun var. Kokusuz ve yumusacik yapiyor elleri. Onu denemeni tavsiye ederim canim. Fiyati 40 Tl ama baya iyi bir urun.
Tamam canım bende de durum aynen böyle. Ama önce cildiyeye gidip bir doktora göruneyim yine de
nerden bilicez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar