Benim sabah yeni uyandığımda karnım açken ki göbek ile yemek yedikten sonraki göbek çok farklı. Yemek yedikten sonra karnım şişiyor ve kilolu gibi gözüküyorum
Yemek yedikten sonraki göbek: Sabah yeni uyandığımda karnım açken ki göbek:
Yemek yedikten sonra karnınız hamile gibi oluyor mu?
Sıçmakla şişkinlik gitmiyor ki, uzun saatler boyunca yemek yememek geliyor. Göbek en küçük haline sabah yeni uyandığım zaman gelmiş oluyor. Uzun saatler boyunca yemek yenmediği zaman.
Ee dostum cevabını bildiğin bir şeyin neden soruyorsun senin gibi bizde de sabahları aynısı oluyor uzun süre yemek yememeden kaynaklaniyor senin dedigin gibi vücudun besine ihtiyacı var bunun için az lyemelisin
Bu arada 2. resmin neresi kötü onu anlamadım. Kızın biri iğrenç diye yorum yazmış. 2. resmin neresi kötü bunu da merak ettim? Kaslı olmadığım için mi kötü onu anlayamadım.
Yani iki resmin aynı kiloda olan insan olduğuna inanmıyorum mu demek istiyorsun? Kimseye buna inandırmak zorunda değilim. Zaten üzerimde kıyafet varken karnım şiş bile olsa ideal kiloda insan gibi gözüküyorum.
O zaman sen doyana kadar yemiyorsun? Ben spor yaptığım hiç yediğimi yakabiliyorum. Kilom her zaman sabittir ama yemek yedikten sonra karnım kocaman oluyor. Sabah yeni uyandığımda karnım açken hafif bir göbek var. İki resim arasında uçurum fark var yani. Boy 172, Kilo 66.
En İyi Cevaplar