Bayağı olmuştu yapalı ama paylaşmak istedim yıldızı pek tutturamadım gibi , nasıl olmuş?

Olmuş, O yıldız Hz Davud ve Hz Süleymanın mührüdür. Yahudiler peygamber soyudur, o yüzden yahudi doğarsın ama sonradan yahudi olamazsın. Aynı şekilde lanetli bir ırktır, kuranda bizzat geçer. Bilgilerimi paylaşmak istedim sadece bu :)
Lanetli bir ırk?
Maide 64:Bir de Yahudiler: «Allah'ın eli bağlıdır.» dediler ve dedikleri yüzünden elleri bağlandı ve la'netlendiler. Hayır, O'nun iki eli de açıktır, dilediği gibi nimet veriyor. Andolsun ki, sana Rabbinden indirilenler, onlardan birçoğunun azgınlığını küfrünü artıracaktır. Bununla birlikte, aralarına kıyamete kadar sürecek olan bir düşmanlık ve kin bıraktık. Her ne zaman savaş için bir ateş tutuşturdularsa, Allah onu söndürdü. Onlar yeryüzünde bozgunculuk için koşarlar; Allah ise bozguncuları sevmez. (Ben sadece kuranı dinin kaynağı yapan İbrahimin ve diğer peygamberlerin dini olan hanif müslümanım. Okuduğum bu.)
Bende Filistin bayrağı yaptım nasıl
https://i.hizliresim.com/o3ZdWX.jpg
Bu bayrağın zeminindeki bayrak "Arapların 1. Dünya Savaşında Osmanlı'ya karşı başlattığı kurtuluş isyanı bayrağı" Bu bilgi nasıl oldu? > kapak !
Verdiğim bilgiye inanmayan süper zekalar için: tr.wikipedia.org/wiki/Arap_Ayaklanmas%C4%B1
Adamsın
@gencögretmen25 ispat var mı?
Filistin diye bir ülke yok yalnız. Türkiye ve birkaç ülke hariç hiçbir ülkede diplomatik olarak tanınmıyor ve pasaportla hiçbir yere gidemiyorlar ben de ütopik bir ülke kurup bayrak yapıcam
@gencögretmen25 Filistin Osmanlı himayesinden hiç çıkmadı. O nasıl oluyor?
Osmanlı himayesinden çıkmadığı bilgisini kim verdi sana? Tarih öğretmeniyim, 1. Dünya Savaşı'nda Suriye-Filistin cephesini kaybettik, Filistin İngiliz himayesine geçti. Daha sonra Filistinli Bakan Salim Tamari, Araplar olarak Osmanlı Devletine yaptıkları ihanetin bedelini ödediklerini söyledi İsrail'e karşı..
Önceden İsrail denen Lnetlenmis devlet yoktu. Hırsızlık yaparak toprak çaldıniz
133 ülkeden sadece 38 ülke tanimamis:)
kalanları devlet değil sanırım dimi
Tanimayanlar
ABD, Kanada, Guatemala, Kolombiya, Haiti, İspanya, Portekiz, İtalya, Yunanistan, Fransa, Almanya, Hollanda, Lüksemburg, İrlanda, İsveç, Finlandiya, Estonya, Letonya, Moldovya, Ermenistan, Litvanya, Avusturya, İsviçre, Belçika, Birmanya, Tayland, Güney Kore, Japonya, Tayvan, Kamerun, Togo, Eritre, İsrail, Batı Sahra, Avustralya, Yeni Zelenda
Cunku zaten filistinlilere artık hak veriliyor onlarda israil vatandası cogu israilli araplar normal ibranice bilirler ve israil pasaportu vs kullanırlar.
Bende rusya ve esed'i 😜
sebebi neydi ki
Cevap
8Cevap
yoo benzemiş ama çok basit bir çizim yani bayrak çizmek zor bişey değil meşşakat istemez :)
Ne kadar da katil bir calisma olmus, tebrikler
sosyal deney içinmi yaptın yoksa:)
o ellerinin üstüne otur dostumm
Çok basit bir bayrakmış
iyi poh yedin gavurun tohumu
Neden israil?
yahudımısın
Neden yaptın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar