Yetim bir erkekle evlenirmisiniz kızlar ?
yetım olunca bıseyımı eksık oluyormus
insanlıgını kaybetmemıs ıse neden olmasın kı
nasıl kı hepımız engellı adayı ısek aynı zamanda yetım olma adayıyız yarına bıletımız yok kı hatta bıkac dakıka sonrasına bıle
sorunun gayesini de bir söylesen de küfür yemekten kurtulsan.ne demek bu soru.kaynananız olsa bir dert olmasa başka bir dert heralde size
İyi birisiyse neden olmasın. Ama yetim biri için baba terbiyesi almadığı için iyi olmadığını düşünenlerde var.
Evlenirim..
Cevap
13Cevap
kıza yüklenmeyin tamam .. merak etmiş sormuş :S ama ayıp bir soru yani :S yetimleri kücümsemissin resmen
Bro küçümsendiğimi hissetmedim ama sorunun mantığını kavrayamadım :D Ne yani yetim demek fakir mi demek veya salak mı demek anlamadım ki :D Çok mantıksız bir soru yani :D
canım böyle bir şey soracağına direk maaş bordrosu üzerinden konuşsaydık daha gerçekçi olmaz mıydı acaba
nasıl bir şey bu saygızılık diz boyu senin de bir gün yetim kalmayacağın ne malum hangi akla hizmet böyle birşey sorabilirsin ...
O nasıl bir şey? Yetim diye hor görmek olur mu? Gönül işidir evlilik yürek işidir.
Yetim bir erkek olarak bu sorunun amacını sorabilir miyim?
her şey bitti bir bu mu kaldı evlenme kriteri olarak yazıklar olsun :S
abi seni taktir ediyorum yav
yetim olunca ne oluyor a.ına eğrimi giriyor bu o...verin banada deri yüzme işlemi yapıyım
tüm kadınların ortak problemi değil mi kaynana,kayınbaba bu noktadan bakınca cazip bile.
bu sorunun sorulması bile çok ayıp, hepimizin annesi babası vefat edecek yarabbi sen büyüksün.
Kız olsam yetimle evlenirim hatta yetim kızla evlenirim ama senin gibi böyle bir soruyu soran bir kızla trilyon verseler evlenmem.
ben yetimim. bu soruyu sormandaki amaç ne?
oha ayıp be soruya bak!
soru olarak sorulması ayıp bence
bu soruyu sorduğuna utanmalısın bence
bu kriter mi ? küfür etmiyorum
daha iyi ya kızlar için kaynana derdi yok ;P
gercekten seviyorsam evlenirim
seviyorsam evet
Neden olmasın
Neden evlenmeyeyim
neden evlenmiyim
evlenirim...
tabiki evlenırım