Kızlar, Barda Tanıstıgım Kızı Şarhoslugumdan Dolayı Yanlıslıkla Hamıle Bıraktım Napıcam Yardım Edın Of Yaa?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Evleniceksin bu kadar basit
ama daha unıversıte okuyorum vede yasım kucuk 22 yasaındyım kız ıse 27 yasında
Onu yapmadan dusuncektin canim ailene durumu anlat evlen
ama kız bakıre degıldıkı? daha once ılıskı yasamıs kafamın guzellıgınden ıcıne bosalmısım bende zorla yapmadım kı aıleme anlatsam evden atarlarr
Ya peki kiz ne dio sana
neden boyle bısı yaptın dıyor zaten kafamız guzeldı benım eve gıtmısız bekar evıme sonrası malumm kız mını eteklı olunca bende oan azınca oldu bısıler sabah kalktıgında cıplaktık agladı felan ıcıme bosaldın mı dedı hayır dedım sevındı ama bosalmısım megersem :(
O kiz birakmaz pesini aldircak bebegi baska yolu yok yani ya da baska bir yere tasin bekar evine ugrama gozukme kiza
zaten peısımı bırakmıyor ogrenmıs kaldıgım evı baska yerede gıdemıyorumm suanlık sureklı bende? kocacım felan dıyor ne kocası yaa evlı degılız karnımda senın ocugunu tasıyordum dıyor aldır dıyorum olmaz dıyor off napıcamm her gun bende arada bende kalıyorr
İsemedini soliceksin zorla yapcaksin olmadi de acik acik ben senin gibi hergece baska erkegin altina giren orospuyla evlenmem de opcocugada babalik yapamam buyuzden aldircaksin
hersey dedım o cocugu aldır dedım bılerek vede ısyerek yapmadım dedımm ama sonucta kafam guzelken yapmısın benı dedı ya bakıre olsaydım dedı nolucaktı dedı o zaman bakardık caresıne dedım olmanı evlenırdım dedım ama Şu an evlenemem aldır dedım olmaz sen benım kocamsın artık bır kızın yerı kocasının yanıdır dedı her gece bende kalıyor aynı yatakta yatıyoruz banyoda bıırkteyz elan kaptırdı kendını ıyıce
Sogut kendini ayni yatakta yatma banyo yapma gelme eve gec gel
dedıklerının hepsını yaptımm emın ol o banyodayken gıtmezdım aynı yatakta yatardık o gece uyurken salonda yataırdımm bı kac gun eve gelmedım baska kızlarlada oldumm onlardada kaldım bebek 1 haftalık hamıleymıs
Ya sen eminmisin buna kagidi filan gordunmu doktorla konustunmu bu sana oyun yapiyo olmasin
kagıt gormedım ama doktora gıttık hamıle oldugu kesınn
Ya sen yinede kagida bak iste kagidi bunlardan hersey beklenir
haklısın yarın bununla gıdıpo bakıcam bakalım doktordan test yaotrıcamm dedıgın gıbı bırseyler olabılırr
Yani hem 1 hafta anlasilmazki
Milleti 2 ayda anliyolar
bende anlamadım valla ılk defa basıma gelıyor sonucta?
Ole bisi varsa cocuk yani napcan dogdugunda
sıkıntıda sorunda orda ya aılem bılse evlatlıktan red ederler bırde kız benden buyukk
Ya simdi durumlar farkli bence evlenme zina yaptin sonucta evlensen nolur evlenmesen nolur orospuyla ama su var o cocuhgun gunahi ne nap net it merdivenden dusur yere cocuk dussun
Dogurmasin o cocugada ayzik sanada
aynen ıkımızı ıcınde sorun? aılem oyle bır durumda egerkı kızın bacım oldugunu duyarsa zate ıstemezler kız ıcın sorun olmaz zaten yollu yanı...
Aynn ole bisi varsa 2 ay tehlikeli ay dusuk riski cok yuksek oyuzden yap bisiler
yanı bır sekılde ıteyım mı kızı ya da baska bırseylerle dusurmesıne neden olamalıyım degıl mı? yoksa cok kotu basıma ıc acıcam dogarsa kesın benden olduguda net bellı degıl sperm testı yapılmadı ama kız benden oldugunu soyluyor
Ya kimse hemen hamile kalamaz sen damizlik bogamisinda hemen hamile birakcan
ıste ıcıne bosaldım dıyede bende hemen hamıle kalmaz dıye bılıyorum belı olması ıcın bıraz zaman gerekıyor bıraz arastırdımm?
Yani bak olum burda bir is var diyim sana 1 hafta ne yaa bide su var o doktor senden dna nie istedi belki evlisiniz belki evli degilde isteyerek yaptiniz belki eminsin kendinden olduguna doktor nerden cikartiyo senin emin olmadigini ayrica sen istemeden o ole bisi diemez sana dna yapcaz die
doktor zaten zorlamadı ben dedım cocuk benden olması ıhtımalı var mı dedım oda olabılır dedı kalkıpta zorla oldu ya da su sekılde oldu demedı dns testı yaparız pozıtıf cıkarsa sendendır dedı
Haaas o zman bak olabilir haa olum sen buyuk sictin
deme yaa nolur benden cıkmasın yanarım valla
😀😀😀valla oldunde arkandan aglayanin yok kardesim ama arkandan yasin okurum her cuma dert etme sen
gece gece korkutma benu ya dua et benden olmasın cocuk belkı baskasındandır _? ılla bosaldım dıye benden olcak degıl yaa
En son senle yapmis olum
en son benımle yaptı ama benden once belkı bırıylede yapmıs olabılırım yalan soylemez mı?
Neyse siz birlikte oalli ne kadar oldu ve hastaneye gittiginizde ne kadar olmustu birlikte olaali
ortalama 1-2 hafta oldu
Ya bak amacim siz birlikte oldunuz ya doktorda bir haftalik demis uyuyomu gunller
ılıskıye gırelı bır fatayı gecı yanı ıkıncı haftanın persembe gunuydu
Ama doktor bir hafta dedi ilginc
oylede benden bır gun once baska bırıyle bırlıkte olmus olamaz mı _
Yok olmaz o yaaa hemen ertesi gun hamile kalamaz
ıste bende oyle dusunuyorumm ama bılmıyorum akıl sır erdıremedım bu ıse :(
Varya ben sana nie yardim ediyosam cozemedim kendimi
ıyıkıde edıyorsun Allah senden razı olsun ya hakkını nasıl oderım snn valla ıyıkı varsın
Bugun iyi gunumdeyim mutluyum denk geldin mutlu anima yoksa kufur eder gecerdim yeminle
ıyıkıde etıyıkıde etmedın mutlu olmana sevındım ama bı yandan benım olay olunca ıste hayırdır nolduda mutlusun merak ettım
Enisten olduda tabi sana bu az dir yani saf duygudur senin kiza yaptiklarin dusunulunce
eeeee :D
Kismet kader
aldıramaz mı kız?