Sizce israil mi yener ingiltere mi savaşta hangisi kazanır?
İngiltere
İsrail
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İngiltere ezelden beri dünya'nın en güçlü ülkesidir Osmanlı imparatorluğunu bile İngiltere güçlendirdi, diğer ülkeleri yenmemiz için her türlü yardımı yaptılar, Amerika İngiltere'nin piyonu'dur Işıd İngiliz'dir Amerikalılar Işid'i sevmez çünkü İngiltere artık petrole tek başına ortak olmak istiyor Işid'i bu yüzden yarattılar Amerika'nın ordan çekilmesi için vb. sebebpler. Şu an İngiltere ve Amerika ortadoğuya hakim olma konusunda rekabet içindeler.
Hatta İngiltere-Amerika savaşı var diyebiliriz.
İsrail'in güçlü olmasını ise hristiyanlığın bir koluyla alakalı, yahudileri koruyup kollayanlar cennetliktir deniliyor onların kitabında adını unuttum aklıma gelmiyor , ve bu yüzden o mezhepe üye devletler israil'e yardım yapmayı dini görev olarak biliyor, bu yüzden arkaları güçlü.
Eskiden İngiltere tek süper güçtü ondan sonra o güç Amerikaya kaydı, ve İngiltere Amerika ve Rusyanın gölgesinde kaldı ama bu iki devletten sonra İngiltere, Çin ve İsrail gibi devletlerle kafa kafaya yarışır, yani her ne kadar eski gücünde olmasada ingiltere istihbarat ve askeri anlamda hala çok güçlü küçümsemeyin derim
İsrail ekonomik açıdan güçlü, İngiltere'nin ordusu güçlü. Gerçi arapları herkes yener, İngiltere diyorum.
İsrail arap ülkesi değil ki :D
Araplar milletçe ezik zaten :D
Cevap
10Cevap
Amerika'da, İsrail'de, Türkiye'de, Avrupa'da, büyük Britanya İmparatorluğunun artçılarıdır. Dünya üzerinde 2 İmparatorluk vardı, biri Osmanlı, diğeri Britanya idi. Savaşı kazanan Britanya oldu ve tüm hakimiyet onlara geçti, yapacak bir şey yok.
Ingiltere dünyanın en güçlü ülkesidir, America ve Israil Ingiltere'nin kontrolu altındadır.
Israil yardımlarla güçlü oluyor. Bu kadar büyütmeyin gevurları
İngiltere yi millet başı kel sanıyor. Fakat çok güçlü altyapı silahlanmaları var. Ülkeyi kuşatma altına ya gemiyle ya da uçakla alabilirsin bu da zor. İsrailin arkasında amerika var. Bu onu güçlü kılıyor. Her türlü ingiltere alır.
İkisinide yöneten aynı kişiler. O yüzden gereksiz seçim yapmak.
İsrafil tabiki. İngiltere'de askeri güç mü var artık :S
İngilizler kaybetmez. Kaybetmiş gibi yapmaları gerekirse öyle yaparlar
Tabikide ingiltere. Israil , abd ve ingilterenin ortadogudaki karakolu
Bu iki ülke simdilik pek savaşmaz
israil çünkü desteği kuvvetli
İsrail
Israil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar