ahaha :D tuğçeye de yakışır :D bir ara haçlı kolye almıştım takacaktım bizimkiler olmaz dedi. sebebi de elalem ne der sonra diyerekten izin vermediler :D sonra kolye olarak barış işareti, ay yıldız ve haç işareti takacaktım. olmadı o da tabi sjdhgf hayaller hayatlar :D
internette kilise binasının planı diye baktım evet haç şeklinde duruyor da kilise resimlerine bakınca onu çıkaramadım vallahi :D ama ilginçmiş öyle olduğunu bilmiyordum :)
ahaha :D öyle deme ya güzel bir meslek olmalı ve bir de günlük hayata dair çok şey biliyorsun bu güzel bence :) başarılı da olursun eminim mesleğinde :)
tabi davulun sesi uzaktan hoş gelir :) ben her zaman şunu demişimdir.. mimarlık bambaşka bir meslek.. hiçbir meslek mimarlık gibi değildir.. mimarlık bir yaşam biçimi bir ideoloji bir şah eser bir yapıt...
:D amcam mimar bu arada ondan biliyorum bence eğlenceli bir meslek uzaktan hoş gelmiyor yani yakınen de biliyorum :D zorlukları da her meslekte olduğu kadar var fazlası yok bence :D ama etrafa bakınca binaları yolları merdivenleri bir yerin tasarımını eleştirebilmek o işten anlamak güzel bişey, ayrıca amcamın üniden kalma mimarlıkla anıları da güzeldir baya anlatır halen :D
En İyi Cevaplar