Mesela çok hoşlandığınız ama tanışmadığınız biri olduki sizden kaleminizi istedi;
A- Niye senin kalemin yok mu dersiniz?
B- Al fakat btiirme ve yürütmeden hemen geri ver mi?
C- Yada ne dersiniz? cevap C ise halen sizde umut var:)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cilve naz yapmayan kadının mayasında bir bozukluk vardır.Hiç bir erkek odun gibi bir kadınla beraber olmak istemez.İllaki bunun adap usulu vardır ama cilvesiz kadın tuzsuz salçasız yemeğe benzer.Nasıl yapılır sorusuna gelince anlatılmaz yaşanır :D
C şıkkı için bütün kalem kutusunu veririm ahaha kaz gelicek yerden mal esirgenmez.Ve şimdiden uyarıyorum bu cavabımda ki espirili dilime kalkıp cinsel içerikli mesaj atacakları direk şikayet eder onlarla pis uğraşırım bilen bilir.
İşte benim arkadaşım,yaşa kız en iyi cevap şimdilik sağol canım:)
Teşekkürler benden abuk sabuk cevap veren olursa beraber şikayet ederiz merak etme sen,iyi geceler:)
cilvesiz ve nazsız kadın mı olur ya . cilvesiz ve nazsız bir kız arkadaşım var demek pitbullun saç stiline bayılıyorum demek gibi bişi her halde :D C şıkkını işaretliyorum bu arada :) kırmızı bir kalem verip al bu senin olsun bu arada sana kırmızı çok yakışıyor derdim :D
+1 tüm yorum yapan hanımlara,ama seninki +5 ederdi:)
A-Öküz gibi cevap verilmez
B-Biraz daha fikir belirtilir cevapla beraber ki muhabbet açılsın.
C-Ya da mal mal bakılır, böyle eşek gibi ne olduğu anlamaya çalışılır 2 3 sn. :)
Cilve kişiden hoşlandığını belirtilerek yapılan davranış şeklidir.
Tabi canım ne demek
diyebilirdi.
sorsan hiçbiri beceremez sevmez yapmaz... hepsi yapar! :D
Yapmam diyenden korkacaksın:)
ımmm şimdi bu konu geniş ya :)) yapıcaksın ama kararında .
Teşekkürler canım:)
Aynen öyle;)
formülü anlatamam oldukça ayıp şeyler ortaya çıkar ama naz cilve yaparım sevgilim hatta çok itsin der:D bazen yapabiliyorum:D
Hadi ne olur gizliyken anlatıverde öğrensinler.)
ya nebilm mesela bir yerde otururken bakışlarımla mesela yalnız kaldığımzda otururken yakın gibi davranırım ama yakınlaştırmam öpücek gibi yaparım ama öpmem de öptürmem de sonra biryerde otururken konuşurken sesimi alçaltırım kulağına doğru tırtıklı bir sesle dedikodu yapar gibi konuşurum ahaha havadan sudan konuşurum tamam lütfen yapma der ama artık yııllık bir ilişki bizimki oyüzden rahatım normalde değildim şuan neyden hoşlanır bildiğimden kaçamk yaparım onunda hoşuna gider
5 yıllık bir ilişki rahatım oyüzden ama genelde kulağına nefesle konuşmak en etkilisi
+1ini verdim canımsağol,hiç olmazsa bu cevap veremeyenlere bir gaz olur:)
:))) yanii daha çok anlaıtırmda aşırı özlee giriyor:))) teşekkürlerr
Gizlisin kim bilecek,iki hatun hatunluğu öğrensin sayende:)
Kötü yorumu şikayet ederiz merak etme.
ya ama nebilm yapmaya yapıyorumda anlatmaya gelince olmuyor işte mesela sevgilimde diyor aşkım çok itsin diyor sonra naptın sen öyle dediğinde ben bişi yapmadım diyorum o an yapıp sonra utanıyorum:D ama cilve ve nazda en önemli kavram şudur yakın olacaksın ama bir haylide uzak:)
çok sağol:)
rica ederim:))))
Bilip bilmediğimi uygulayınca anlayacağım şu an kestiremiyorum:D
Buraya yazmayı unutma sonucu:)
bu şekil link
Güzelmiş:)
minyonlar ^^ ağızları açık bakışları yok mu bitiyorum yaa :)
kendini alttan alır ama yuzde verir. ve c yanı veririm gülerim bişey demem
Ana rahminden nasıl çıkayım? diye sormuşsun.
İlginç bir yorum! :)
Belki içinde saklı bir duygusu vardır insanın kadın yani sonuçta!
Yani doğasında varsa doğallığı yeterrrr:)
Hımmm:)
ben cılve yapmam yapanıda sevmem bnce kadnlar cılve yaparak basıtlesyolar bn cekıcıyımdır
Birde çevrendekilere kendini sor bence, mutlaka yapıorsundur!
bu insanın doğasında olan bişeyki
İyide olmadığını savunan ya da yanlış olduğunu savunan çok kız var burada:)
cevap c :D hiçbişey demem :D sadece kalemi verir :D ve gülümserim :)
zor lan merak ettim yazın bakalım :D
NAPCAN MERAK EDİP
Hadi anlat bakalım:)
ay ben utanırım :D:D bilmiyorum lan odun gibiyim yazsalar da öğrensek . bu arada iki soruda süper faydalı bayıldım devamını bekleriz :)
inşallah teşekkürler:)
hiç beceremediğim bişey
Buradaki cevapları takip et öğren o zaman:)
para versem git alisveriş yap desem becerirsin ama... cilveye gelince yok ohh ne ala memleket
Doğru:)
Sanat o sanat :)
Teşekkürler:)
Çeşitli tripler atarak
Ben yapmam.
Yalannnn:)
Cidden yapmam öyle naz cilve trip vs. Sevmem.
AFERİN SANA :)))
Cevap C dir dimi ama? :)
GÖZÜM TUTTU SENİ,
İDEAL BİRİNE BENZİYOSUN :))))
Bülent ersoy güzel cilve yapıyor erkeğine bakın da ders alın kızlar..
Cilvesiz kız şekersiz baklavaya benzer.Bir an önce öğren .!
Güzel yorum:)
ama cilve dedigin sadece sözle değil aynı zamanda mimiklerle hareketlerlede yapılır :)
+1
Niye senin kalemin yok mu derken öyle bir cilve yaparsınki adam kırtasiyeye kosar bütün sınıfa kalem alır :)
Yalvarırım öğrenme! Çok istiyorsan arkadaşın/sevgilin öğretsin. Buralardan öğrenme...
Erkeğe bazen bakışlarıyla birşeyler anlatır bazen ona ilgisini çekecek hareketler yapar ama fazla da yaklaşmaz kendini kasmaz göster ama elletme taktiğini uygular :) hepsi bu :)
Yok ya canımdı bir tanesi hiç bilmezdi cilveyi falan bence takılmayın misal birisi vardı oda anasının gözüydü işveli cilveli olmayınca daha güvenilir oluyor yani uzun bir ilişki arıyorsam en iyisi cilvesiz kişi derim
cilve ve naz mı. şahsen bir erkek olarak söylüyorum bence hiç öğretmeyin. gerçekten kalp krizi sebebi.
BENCE DE ABİ :(((
KATILIYORUM.
BU KADINLAR İNSANI KALPDEN ...
GERİSİNİ SÖYLEMİM :(((
Hiç kemal sunalla ayşen grudayı izlemediniz mi?
İzleyin de feyz alın biraz :D
Naz yapmak gereksiz bir şey, naz yapanla anında iletişimi kesiyorum, vakit kaybı ve itici geliyor bana
aman dikkat et dozunu kaçırma. sonra bunun sonu trip atmaya kadar gidiyor. mazallah yolda yürürken kaldırıma trip atar duruma gelirsin haberin olmaz :D
Başka sorumyok mu Aşşa doğru sırala :) bir soruna üşüsek :) fazla cevap seni mutlu edecek :)
Fazla naz aşık usandırır bayanlar. Siz çok dikkate almayın
Beni uğraştırmamasını tercih ederim.
Gel dedin mi gelsin git dedim mi gitsin.
Tam bana göre :)))
Ben bir kızdan telefonunu istedim, 3 hafta düşündükten sonra verdi... Bu naz mı cilve mi ya da ney ?
hadi gösterin bakalım bizde görelim nasıl yapılıomus
Kaleminiz de sizin olsun, kutunuz da...
Türk kızlarının nazdan cilveden anladığı anca bu kadar olur zaten.
pehh !
cilve naz yapmasını bilmeyen kızmı varmış
kız değilim ama çok fena naz yaparım :S
heh vatana mıllete hayırlı olsun
nasılmış merak ettim :)
kendini hiçbişi için zorlama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar