Diğer Görümce olmak ne kadar da zormuş :D ne yapıyorsunuz bakalim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Görümce olmayı hiç sevmedim :D Gelinlik bakmaktan sıkıldım çook. Gelin rus olunca dahada zor :( of off Bütün görümceler kıskanç mı olur? 😁 Görümce olmak ne kadar da zormuş :D ne yapıyorsunuz bakalim? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Minusker Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl www.korayspor.com/asics-ayakkabi-gunluk-gel-lyte-v-h5p2l-0571şunu almayı düşünüyorum çok hoş.. biraz indirime girmeli 0 1 Yorumla Minusker +1 yıl yanlış adrese atmışım ya :D Yorumla
pilav_ustu_az_kuru_2 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 34% +1 yıl Almanyada güzel gelinlik yok sanırım pek beğenmedim kanka bizim modacıları oraya gönderelim 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Kanka brdaki gelinlikler zaten Türkiyeden. Cemal ipekci tasarımı o gelinlik 😂 Yorumla Soran +1 yıl Cemil* Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Cemil reis mi tasarımlıyor bir ara haber okumuştum dünya türkiyeden gelinlik beğenmeye geliyor diye sanırım da öyle yoksa almanlar gelinlikten anlamıyormuş Yorumla Soran +1 yıl Aynen :D Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Valla moda türkiyeden soruluyormyş gelinlikte neyse rus yenge ile anlaşabiliyorsanız güzel Yorumla Soran +1 yıl Keşke anlasabilsek 😂 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl rusça öğren :D :D Yorumla Soran +1 yıl Dil konusunda anlaşıyoruz :D Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl ahahaha :D :D neye bakalım Yorumla
Mahosndd Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl İki yengeye görümcelik yapıyorum daha hiçbirini kıskanmadım😂 0 0 Yorumla
CatGirl21 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 712 cevap paylaştı. Görümcelik iyi olmuyo da Şu an halayım süper bir duygu😍 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hala olmak daha da bir güzel olur 🙈 Yorumla CatGirl21 +1 yıl 😙😙 Yorumla
mehmetcetiin09 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Rus karı doldu ortalık savaş çıksa ilk aileleri vurur bunlar😂 1 0 Yorumla
nedesembilemedim36 Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 52% +1 yıl Senin dizlerin niye yırtık, bursasporlu musun timsah yürüyüşü mü yaptın?Cayırt 0 1 Yorumla Soran Düştüm 😂 Yorumla
_Delikanli_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Gelinin fotuyuda ataydin da iki rus goreydik. Savaştan sonra durumlar malum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl :D abim öldürür Yorumla
pembeciwciw Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bu gelinlk güzelmis bunda karar versin işte :)) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bunu değil daha güzelini aldı 😁😁 Yorumla
kaşıklıvoyvada Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 21,5b cevap paylaştı. gizli nasılım sorusu heralde bu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gizli olmasına gerek yok istediğimde sorarım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gelinlik guzelmis sanada Allah yardim etsin :D 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Amin 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye kiskaniyon?😝 Yorumla Soran +1 yıl Ne bilim ya 😂 off bende abiye bakacaktım beni kimse tınlamiyor -.- Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahaha olur öyle gelin o neyse tekrardan kolay gelsin :D Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 😀 Yorumla
çılgıngezgin Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Diğer konusunda 7,8b cevap paylaştı. gelinlerde sevmez görümce 0 0 Yorumla
Picin_Teki Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Gelinlikli kımm😵😵 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yengeem Yorumla Picin_Teki +1 yıl Sen kendın için denemedinmıı 😃😃 Yorumla
En İyi Cevaplar