Anneniz sizi arıyor "oğluşum gel misafirin kızı yalnız canı sıkılıyor gel de ilgilen" siz de "off anne isim var ne misafiri ne çocuğu" derken, anneniz size "oğlum bak nasıl sıkılıyor, kendi başına bahçede oyalanıyor" diyerek bu fotoyu atsa ne yaparsınız?
hıc bısey sonucta mısafırın kızı yanı onada hallencek degılız he ılla gelsın derse gıder bı merhaba der konusur sohpet ederız ama eger sevdıgım varsa ve onunla ılgılenmem gerekıyosa onun yanına gıderım cok takılmam cunku ates barut ıster ıstemez yanyana olmazzz bı bahane uydurup kacarım :D
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
En normali ve olmasi gereken senin dediklerin ama millet ucmus😂
benim anam yapmaz öyle şeyler :D :D böyle bir misafir kızını eve almaz :D :D hayır onu alsa beni almaz eve :D :D ikimizi yan yana koymaz :D beni korumak ister bu kızdan :D :D :D
Aynen bu fotoğraftaki gibi olsun umurumda olmaz, yargılamam ama tanışmamız sadece mecburi veya tesadüf üzerine olabilir. Kız böyle diye aç kurt gibi saldırmak daha da kötüsü kendimi basit durumuna düşürmem. Şakalan şaka bu görüp yanına gidene kadar yolda boşala boşala ölürüm
Ulan asdfgjkjh hahaha Abi harbi güldüm ya Şuraya bak burda her gördüğü kıza yavşayanlar gitmem demiş ya harbi güldüm mk Soruya gelirsek çevrem bunlarla dolu ama evet yinede koşa koşa giderim
En İyi Cevaplar