Kişi sağlak. küllüğün ve cola kutusunun solda olmasının sebebi, kişi sağ eliyle yazıp, diğer eliyle ise colasını yudumlayıp sigarasını içiyor. açıklamak gerekirse kağıt sağlak kişilerin yazdığı şekilde konumlandırılmış ve sağ eliyle sola doğru bırakmış kalemi. ( hayal edin daha iyi anlayacaksınız) Herkesin yanıldığı veya gözden kaçırdığı nokta şu ; resimdeki zaman dilimi gece değil, gündüz. Muhtemelen herkes soldaki pencereye baktı. ama sağdaki pencereye bakacak olursak o pencereden içeri bir aydınlığın girdiğini göreceksiniz. sokak lambası deseniz o kadar aydınlatmaz bir evi. ve ışığın geldiği noktaya bakacak olursak gökyüzünde sokak lambası olmaz. Bu yüzden gece lambasının fişi takılı değildi. Tahminimce odada 2 kişilerdi. çıkarımlarım şu yönde: küllükteki sigaraların konulduğu yerler farklı. çoğu küllükte 4 tane sigara koyma yeri olur. (Tıpkı bu resimdeki küllük gibi) sigaraların küllükteki konumlarına dikkatlice bakınca ne demek istediğimi anlayacaksınız. Kişi, soldaki pencereyi açıp gelen kişinin kim olduğuna bakıyor ve kapatınca tam kolu çevirerek kapatmıyor. muhtemelen gelen kişi, ölen/öldürülen kişi de heyecan hissi uyandırıyor. Beraber oturup sigara içiyorlar. Sonra gelen kişi, kurbanımız ile ufak çaplı bir münakaşaya giriyorlar. böylelikle içinde çiçek olan vazo çatlıyor. Gelen kişi, kurbanımızı öldürdükten sonra vazoyu olduğu yere koyuyor ama su sızıntısını görmüyor. Sonra gelen kişi intihar süsü veriyor. Görünüşe göre katilimiz zeki. kurbanımızın konumu da ayarlıyor. Kurbanın sağlak olmasından tut, kurbanın sigarayı eline koyup. onu depresyondaymış gibi göstermesine kadar. Terliğe gelecek olursak, münakaşa esnasında terliğin diğer eşi arka taraflara fırlıyor. Katilin unuttuğu şeylerden biri terlik. Sandalyenin konumuna bakarsak, sandalye, bir insanın oturması için fazla saçma bir konumda. Duvara montelenmiş masanın tam altında. Gözlük ise, kişinin miyop olduğunu gösteriyor. kişinin cinsiyeti dişi çünkü giyim tarzı, vücut şekli kız olduğuna işaret. :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gündem konusunda 1b cevap paylaştı. Ulan herkes Dexter Morgan, herkes CSI:Miami olmuş.
"Cinayet tabiki" falan diyen var azuflsadnas
Sanki kendisi öldürdü pez*venk.
Her şeyden önce karakter solak.
Kola kutusu, küllük ve kalem sol tarafta. Gözlüğü de yakını göremediği için takmış. Miyop olsa evin içinde gözlük takmazdı. Mektubu yazacağı için yakın gözlüğünü takmış.
Silah, sağ elde. Mektup bittikten sonra karanlıkta intihar etmek daha kolay olacağındaın lambanın ışığını kapatıp, gözlüğü çıkartıp masaya koyup, sırtını kağıda dönüyor ve tek el şakaktan sıkıyor.
Soruyu soranların da kaçıracağı bi' husus olacağını düşünerek, intihar diyorum.
Soru işareti şurada:
Tek el mermi ile intihar edersen, terliğin ayağından uçup gitmez. Ki sadece sağ terlik var, diğeri yok.24 Yorumla- +1 yıl
iyi yorumdu hacı, iyice kafamı bulandırdın sağol :)
- +1 yıl
- +1 yıl
kardeş mantıklı konusuyosun ama bı eksıgın var küllükte sönmemiş sigra var maktülün elindede bir sigara var bu ufak ama önemli bir ayrıntı bu arada pmyo okuyorum bu benım ıcınde ıyı oldu :)
+1 yılintihar süsü verilmek istenen bir cinayet olduğunu düşünüyorum. Aklıma şu senaryo geldi.
Kızın bir sevgilisi vardı daha sonra çocuk kızı aldattı daha sonradan pişman oldu ama kız çoktan öğrenmişti. Bunu duyunca kaldıramadı ve çocugu terk etti. Olanlar ona fazla gelmişti derdini unutmak için bir sürü sigara içti. O sırada eve eski sevgilisi geldi kızı tekrardan ikna etmek için ama sinirliydi terk edildiği icin. Daha sonra kızla kavga ettiler o sırada tabure düştü. Kavga kızışınca çocuk kızı silahla öldürdü. Yaptığı şeyi daha önceden düşünmuştu ama hapiste yatmak istemiyordu. elindeki silahda parmak izlerini sildi ve yerde yatan kizin eline tutuşturdu. Daha sonra suçlu olmamak için onun intihar ettigini sanmalarini istedi. Kiz tekrar iliski yasamayi reddederse onu oldurecegini daha onceden planladigi icin onceden yazmis oldugu intihar notunu masanin uzerine koydu ama bir hata yapmisti. Lambanin fisi takili degildi aksam oldugu icin kiz bir intihar notu yazacak olsa lambayi acardi. Yani bu bir CİNAYET...12 Yorumla- +1 yıl
nasıl bir dünyan var kız senin :) bu arada yerde yatanın kız olduğuna nerden kanaat getirdin, ben pek kıza benzetemedim de
- +1 yıl
onu bende cozemedim ne bileyim ince belli sort giymis gorunce kiz dedim sjsjs :D yanilmis olabilirim :)
Gündem konusunda 3,2b cevap paylaştı. Maktul bir sigara yaktı yetiştirmesi gereken ödevleri yapıyordu, o sırada Coco Colasindan bir yudum aldı genzine gitti, panik ile ayağını oynatmaya başladı sandalyeden sağa doğru savruldu ayak parmağı prize geldi ve o sirada kafasını duvara vurup elinde sigarası ile öldü. Sonra sigara halıya düştü yangın çıktı
intihar da değil cinayet de değil 😅
tüm suçlu Coco Cola34 Yorumla- +1 yıl
ahahahah senden iyi yazar olur :)
- +1 yıl
hakettin en mantıklı cevaptı ahahaha
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
maktulün kafasını görebilsek, en büyük ipucu olacaktı. fakat resimden anladığımız kadarıyla merminin kafasına girdiği aşikar. açıklamaya gelince, bu tamamen cinayet. intihar süsü verilmiş bir cinayet. eğer silah sol elinde olsaydı, maktül soluna değil de sağına yatıyor olsaydı, tabure pencere tarafında değil de odanın daha iç tarafında olsaydı, intihar denilebilirdi.
şunu bilmek gerekir ki, mermi girdiği tarafa değil çıktığı tarafa kan sıçratır. girdiği taraftan sadece kan sızar. fakat sıçarama, çıkarken olur. dolayısıyla maktul masada birşeyler yazarken, sol tarafından giren mermi sağ tarafından çıkar. pencereye kan sıçrar. mermi şiddetiyle sağ tarafına düşer maktul. tabura maktulün soluna doğru düşer. yani maktulün sırtı bize dönük olur. olay bu şekilde cereyan ediyor. kendisini solundan vurması için, silahı sol eliyle tutması gerekirdi.
kaldı ki, masa üzerindeki koladan, küllüğün konumundan, kalemin kağıt üzerine bırakılışından, maktulün solak olduğu apaçık ortadadır. sol elini daha aktif kullandığı için sürekli kullandığı malzemeler solunda, sadece masa lambası sağındadır.
maktulün masa üzerinde çalıştığını nereden anlarız?
onu da gözlükten anlarız. eğer ölmeden önce yüzü bize dönük olsaydı, gözlüğünü sağdaki masaya koyardı.
dolayısıyla, bu bir cinayettir. katil sadece intihar süsü vermeye çalışmıştır.20 Yorumla
+1 yılCinayet. Çünkü kadın sandalyede oturduğu sırada sigara içiyormuş. Bu küllükten ve elinde ki sigaradan belli. Oturma pozisyonuna göre sigara sol elinde, silah sağ elinde. Ancak duvardaki kan lekeleri kadının sağında. Eğer kadının da elinde tuttuğu gibi silah sağ taraftan ateş edilmiş olsaydı kan lekeleri sol tarafta olmalıydı. Ayrıca lambanın fişi takılı değil. Bir şeyler yazarken o lambayı açmayacaksan ne diye oraya onu koyarsın ki? Bu belki bize kesin bir şey ifade etmiyor olabilir ama bulgularımızı destekler nitelikte. Ayrıca bir çok çelişki var. Kalemin duruş şekline bakarsak kadının solak olduğunu da anlayabiliriz. Solak birisinin kafasına sağ el ile sıkmasını beklemekte aptallık olur. Diyelim ki kadın sağlak, kalem neden sol tarafta duruyor? Ayrıca elindeki silahın sandalyeden düştükten sonra bile hala elinde kalması çok mantıksız. Benim fikrim bunun intihar süsü verilmeye çalışılmış bir cinayet olduğu..
11 Yorumla- +1 yıl
kalemin duruş şekline bakarsan şahıs sağlak kardeşim, sağ elinle bişey yaz kalemi o şekilde bırakırsın, hiç yazı yazmadın heralde :) ayrıca masa kan olmasın diye arkasını dönüp sıkmış olamaz mı? sağ elinde sıkar sol elinde de sigarısını içer o an, kan da sol duvara gider
+1 yılBöyle intihar bence olmaz. ya abi baksana tabure düşmüş terlik cikmis kendini assa neyse :) not yarim duvara atlayan kan asagida kalmiskalmis diyecektim ama lakin :) taburede oturuyormuş notunu yazmis bitirmiş kafasina sikmisdikmiş düşmüş düşerkende terlik auagindan cikmis :) simdi diceksin silah sağ da solda nasil kan oluyor. o sikacakken kagida kan gelmesin diye diğer turlu dönmüş sıkmıs
14 Yorumla- +1 yıl
aynı düşünüyoruz :)
- +1 yıl
En mantiklisi boyle knka :) biri öldürecek olsa bu vaziyet olmaz zaten :) intihar bence :)
- +1 yıl
aynen adam sağlak, notu bitiriyor, kalemi sağ ele uygun şekilde bırakmış, sonra arkasını dönüyor, sol elinde ki sigaradan bir kez çekiyor, yapıştırıyor sonra mermiyi :) de o sigara iyi düşmemiş elinden, işte buralar sıkıntı :)
- +1 yıl
Bak ne güzel cozdun knka 👏👏👏 sigaraya gelince düşmemiştir ne fark eder şehit olan silah birakmiyor ölünce bazilari tabi :) oda bunun gibi düşün :))
Gündem konusunda 2b cevap paylaştı. adam cama doğru oturuyomuş ilk başta yazı yazıyormuş ama kafamız karışmasın bu intihar mektubu değil yazıyı bırakmış sol elinde sigara var sağ elinde silah duvardaki kana bakılırsa silah başının sol tarafından ateşlenmiş yani intihar süsü verilmiş bir cinayet
10 YorumlaSimdi taburede oturuyormus sanirim. Eger taburede oturuyorsa intihar etmis olsa diger elinde sigara var. Kan sag taraftaki duvarda. Tabancada sag elinde. İntihar etmis olsa sol elinde sigara var ve sag elinde tabanca var. Bu durumda bu mumkun degil. Bence cinayet.
10 Yorumla
+1 yıl1. elinde yanan sigara var yanan sigarayla intihar nasıl olur intihar süsü verilmiş.
2. düşüş açısı daha önce danransaymıs katilini öldürmek için o silah çekilmiş diğer bir ihtimal o silahla öldürülüp eline tutusturulmuş.
3. notu yardım bırakmış intiahar eden birisi notu yarım bırakmaz.
Tüm deliller diyorki cinayet ama intihar süsü verilmiş.10 Yorumla- Gündem konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKurbanın sağ elinde tabanca var ve kan sağ tarafta var. Kendi kafasına sıkamaz. Sol elinde sigara var aynı anda hem yazıp hemde sigara içmeye çalışmış. Olay gündüz yaşanmış. Kurban başkası tarafından öldürülmüş. Hatta intihar notu da başkası tarafından da yazılmış olabilir.
10 Yorumla Maktul taburede oturmuş elinde sigara ike intihar etmeyi düşünüyor ve kafasına sıkıyor bu sekilde kurgulanmış bir cinayet bu. Çünkü tabureye oturma şekli yanlış oturup intihar ede ek olsam tabureye otururken yüzüm odanin içine bakacak sekilde degil de pencereye bakacak şekilde otururdum sigara ictig7me göre pencereyi de acardim sma burda maktul zorla sandalyeye oturtulmus bu yuzden cinayet bu
12 Yorumla- Gündem konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılCinayet çünkü kan sağ tarafa sıçramış, sağ tarafa düşmüş ceset. Ama burda anormal olan silah sağ elinde. Sağ elinde silah varsa sol tarafa düşmen lazım. Eğer sağ tarafa düşüyorsa ve kan sağ tarafa sıçrıyorsa silahın sol elinde olması lazım.
12 Yorumla- +1 yıl
hah bende bunu çözemedim işte :)
- +1 yıl
😎 ben çözdüm ben çözdüm
+1 yılCinayet gibi. Çünkü, kadın sağlak diye silah sağ eline tutuşturulmuş ama sağdan vurulursa kan duvara sıçramaz.
İntihar gibi. Çünkü, kadın masayı arkasına alarak tabureye oturduğu taktirde sağdan vurduğu an kan oraya sıçrar ve düşme yönü aynen böyle olur, terlik de ayağından öne doğru çıkar.
Diğer soruya da aynı yorumu yaptım hanginiz önce sordu bilmiyorum ama :D10 Yorumla- Gündem konusunda 18,6b cevap paylaştı.
+1 yılcinayet çünkü ; silah sağ elinde, demek ki solak değil. öyleyse sigara ya küllükte olmalıydı ya da yerde. ters elle sigara içmez mantıken.
bunun dışında cinayete dair resimden anlaşılacak bir kanıt yok.
intihar çünkü;
not yarım mı değil mi bilmiyoruz
notu yazar, lambayı kapatır, sandalyede çiçeğe doğru döner.. sigaradan bir fırt çeker ve bam.. düşüşü de uygun sigarayı tuttuğu el çiçeğe dönmeden önce küllüğe uygun.10 Yorumla Cinayet tabikide kana bakildigi zaman ve rahmetlinin kafasindan anlasiliyor ayrica kim sigarasini bitirmeden intihar eder ki :D
22 Yorumla- +1 yıl
kafası görünmüyo pek :)
Makdulün bir elinde sigara bir elinde tabanca, tabure devrilmiş, duvarda kan var, ama makdülde kan yok :) tabi yerde yatan makdülse :) Bence yerde yatan adam ölmemiş musturluk yapıyo duvarada tavuk kanı sürmüşler :P
21 Yorumla
+1 yılDüşüş pozisyonuna göre masaya sırtı dönük oturuyormuş. Fakat bu insan sigara cola falan içiyor, yani normal şartlarda bu şekilde oturmaz diye düşünüyorum. İntihar süsü verilmiş cinayet.
11 Yorumla- +1 yıl
sıkacağı sırada arkasını dönmüş olabillir mi? Adam sağ elini kullanıyor o net
+1 yılBen bu soruya yukarda bir yerde de cevap verdim noluyo ya...
16 Yorumla- +1 yıl
yukarı nere :)
- +1 yıl
Aynı soruyu biri daha sormuş yanı...
- +1 yıl
Ne dersin yorumlayayım mı? :P @üye456355
- +1 yıl
bir dk ben "olay yeri" şeridi çekeyim de sen öyle gel :-D :-D @saydamodalar
- +1 yıl
Ses etmehh :D
- +1 yıl
🙊😶
+1 yılCinayet nedenine gelince kisinin dusus acisi farkli silahi tutuyor gozukuyor kendi kafasina sikmis olsa tutmasi mumkun degil silah sonradan tutusturulmus duvardaki kan lekesi zanlinin uzak mesafeden ates ettigini gosteriyor
10 Yorumla
+1 yılher iki durumdada o sarsılma ve düşme ile birlikte sigaranın o şekilde durması mantıksız :D o yüzden cinayetten sonra o sigara intihar süsü verilemk için eline koyulmuş olabilir :D
10 Yorumla- 20 Yorumla
+1 yılCinayet intihar edenin bulunduğu ortam bu kadar dağınık olmaz ve elinde sigara olmaz ama intihar süsü verilmek istenmiş sonuç olarak cinayeti işleyen kişi başarısız olmuş mükemmel değil 😊
11 Yorumla- +1 yıl
Ha bide intihar edenler notu yarım bırakmaz ve odayı o kadar dağıtmaz
+1 yılHer halükarda kanın duvarda olabilmesi için silahın sağ yerine Sol elde olması gerekir... Yani bu bir cinayet
14 Yorumla- +1 yıl
Yorum bekliyorum
- +1 yıl
tabureye ters oturup sıkamaz mı?
- +1 yıl
Evet sıkar Teşekkürler
- +1 yıl
Bir sey soracam benim Son sorumaa bir yorum yaprmisin acill
+1 yılİntahar görünümlü cinayet
Yapan intahar süsü vermeye çalışmış bence
İntahar olsa adam kesinlikle sigarayı bitirirdi ve kanı yönü sandalye ışık olayı da sakat10 YorumlaGündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. en basit kanıtı sunayım sana, duvardaki kan izi ile kadının silahı tuttuğu el uyuşmuyor.
intihar süsü verilmiş cinayet.10 YorumlaCinayet. Cinayeti isleyen adam silahini olen adama burakmiski intihar gibi bilinsin hadise. Ama bu resimde cinayet var intihar yok
10 Yorumlaintihar ya adam ayaktayken kendini vurmş sonrada düşerken sandalyede devrilmiş cinayet olsa sigarayı düşünmez okadar da yuh yani :D
10 Yorumlaelinde sigara var intihar etseydi sigarayi bir tarafa atip dusunerek heycanlanarak canina kiyardi bence
10 YorumlaKesinlikle cinayet
Başka türlü sigara ağızda olmalıydı veda cugarasu 😄30 Yorumla
+1 yılIntihar etmis elinde silah var
Kiz tam intihar edicekken baska biri tarafindan oldurulmus olabilir.
Cinayet islendikten sonra silah kizin eline verilmis olabilir10 Yorumla
+1 yılCinayet. Adam sigara içiyor ve masaya dönük olması lazım çünkü küllük orada ve o şekilde intihar ettiği zaman silah sağ elinde ve düşme şekli kurşunun itme kuvvetinden dolayı o taraf değil sol taraf olur. O yüzden aman tanrım bu bir cinayettt ;)
10 Yorumla
+1 yılcinayet! silah sag elinde kanin soldan cikmasi gerekdi
soldan biri vurmus ve sagdan kan çıkmış10 Yorumlaİntihar. Kanın sıçradığı yer ile ateş mesafesi orantılı. Aynı şekilde taburenin düşüş yönü de orantılı. Büyük ihtimalle intihar
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkadın solak, intihar mektubunu yazmış ve cama arkasını dönerek intihar etmiş olabilir. tabure, terlik ve kan da bunu doğruluyor ama silahın sağ elde olması kafa karıştırıyor.
10 YorumlaGündem konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bence dildoya bağlı nefes yetmezliğinden fantezi kurbanı olmuş.
haşırt.10 Yorumla
+1 yılİkisi de değil, aslında yaşıyor sırf bizi bu soruyla bunaltmak için yok ketçapla kan lekesi yapmalar, sigara içmeler, not yazmalar falan.. Geçin hocam bunları.
10 Yorumla
+1 yılBence cinayet. Adam sigarasını bile söndürmemiş henüz.
10 YorumlaKesinlikle cinayet. sigara içerken sol taraftan vurmuşlar kan sağ tarafta duvara sıçramış. intihar olsa silah sol elinde olurdu
10 YorumlaÖlmeden önce taburede oturup sigara içiyodu, silah sağ elinde inyihar olsa kan solda olurdu, sigara içip intihar edende görmedim, cinayet bu
10 Yorumla
+1 yılCinayet. İntihar olsa terlik oyle dusmez, silahi el tutmaz yere dusunce bir kere o sarsintiyla silahi birakir yere eli. Asagi degilde hafif yukari sicrayan bir kan izi var. Otururken bir anda gelmis vurmus birisi tabureyle ayni yone bir dusus var.
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılgiderken bile milletin aklına şüphe düşürmek istemiş bir intihar kişisi
10 Yorumla Bu bir cinayet. duvara bu şekilde kan fışkırması için silahın sol elde olması lazım. ölen kişinim bu şekilde değil sırtının dönük olması lazım. ve silahın elinde değil yerde olması lazım.
10 YorumlaGündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. Onda bişey yok ya uyuyakalmış :-) duvardakide saçının boyası :-D
10 YorumlaGündem konusunda 4,2b cevap paylaştı. Duvara çok kan sıçramış yakın mesafeden sıkmış intihar hocam :D
10 YorumlaGündem konusunda 2,9b cevap paylaştı. Cinayet silahi tuttugu ele gore kanin diger tarafa sicramasi gerekiyodu
10 YorumlaGündem konusunda 947 cevap paylaştı. Masanın üzerinde yanılmıyorsam bir intihar mektubu var.
10 Yorumla
+1 yılCinayet.. sağ eliyle kendini vurduysa nasıl sağ duvarda kan var ve sigara içiyormuş intihar etmeden bitirirdi
10 YorumlaGündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. bu öylesine yapılmış çizim ve bu çizimden kesin birşey çıkmaz.
10 YorumlaGündem konusunda 899 cevap paylaştı. cinayet, silah sağ elinde bu durumda kanın sol tarafa sıçraması gerekirdi.
10 YorumlaCinayet. İntihar olsa elindeki sigara düşerdi silah düşerdi
10 Yorumla
+1 yılBence cinayet biri öldürüp eline silahı tutuşturmuş kendi intihar etti süsü vermek için
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinayet silahın duruşu öyle olmamalı :/ Duruşu da bir garip tabureyle ölen kişinin yatışı çok tezat. Ayrıca o kanın o kadar fazla mesafeye gitmesi saçma görünüyor.
10 Yorumla
+1 yılKan'ın sıçrama boyutuna ve şekline baktığımızda bayım, bu olay bir cinayet :D
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılCinayet kaarşim, buz gibi...
40 Yorumla İntihar süsü verilmiş olabilir sanki
10 Yorumla
+1 yılİntihar süsü verilmiş cinayet :D
10 Yorumla
+1 yılİntihar süsü verilmiş cinayet 😏
10 YorumlaYüzde yüz cinayet 😊😊
13 Yorumla- +1 yıl
o kadar mı eminsin :)
- +1 yıl
bende yüzde yüz intihar diyorum :)
İntihar. Yere yatış şekilden yoka çıkarak dedim
10 Yorumla- Gündem konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılBence cinayet süsü verilmiş bir intihar 😃
10 Yorumla - Gündem konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılİntihar ederken cinayete kurban gitmis
10 Yorumla kadına yazık olmuş yaa hahahah
10 Yorumla
+1 yılDaha cok cinayete benziyor, sigaradan yola ciktim
10 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam