2 aydır sürekli kuzenimi rüyamda görüyorum?

Kuzenimle 11 yaşına kadar fazlasıyla yakındık birlikte uyurduk, hatta bir keresinde baya bir samimi olmuştuk sürekli el ele gezerdik vs. ama küçüklükte olan bir durum diye fazla kafama takmazdım. Bir süre sonra aramız eskisi kadar iyi olmamaya başladı yani konuşuyorduk fakat birbirini ilk kez gören insanlar gibiydik, bana onunla aynı liseye gitmemi söyledi kabul etmedim daha sonra erkek arkadaşımın fotoğrafını hesabıma yükledim diye bana hesap sordu, baya bir araştırdı.Üstelik kendisi öyle bir tip insan değil diğer kız kuzenleriyle derin bir sohbete bile girmez. Bir gün onlarla kaldım aynı odada uyuyorduk sabah uyandığımda karşıdaki yatakta yatarak beni izliyordu fark edince utanarak geriye döndü. En son 6 ay önce görüştük bizi ziyarete geldi aramızda 2 saatlik bir mesafe var o yüzden pek görüşemiyoruz, onu son kez gördüğümde beni öptü ve abimin yanında olmasına rağmen sürekli beni inceledi. Gitmeden önce çok garip baktı bilmiyorum kuruntu mu yapıyorum fakat farklı şeyler hissettim. Onu her gördüğümde heyecanlanıyorum ve çok beğeniyorum. Abartısız tam iki aydır sürekli her gece rüyama giriyor fakat sevgilim olarak ya kıskanıyor ya da başka bir şey oluyor, ilk gördüğüm zamanlar başına bir şey geleceğini düşündüm. Ama gün geçtikçe farklı bir boyuta geçiyor.Özlediğimi veya her gün onu düşündüğümü söylesem yalan olur. Yani elbette özledim ama aklıma bazı günler gelmiyor bile. Bu rüyalar yüzünden etkilenmeye başladım neredeyse hep aklımda oluyor, derste bile onu düşünüyorum ve hiç konuşmadığımız için mesaj atamıyorum da. Garip bir şekilde benimle iletişimini kesti, numaramı ve sosyal hesaplardan beni sildi. Tek beğendiğim erkek o ve rüyalarımdan gerçekten etkileniyorum. Bu çok sorun olmaya başladı, artık bunalmaya başladım. Arkadaşlarım birbirinizi görmediğiniz için sürekli rüyana giriyordur telefondan ara diyorlar fakat iletişimimizi kestik yani o kesti. Benimle konuşmak isteyeceğini sanmıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum ve sizce neden soğuk davranıyor?
2 aydır sürekli kuzenimi rüyamda görüyorum?