merak edenler var !!
kisacasi kurtleri anlatiyor kimler ve nerden geliyorlar.
kisacasi kurtleri anlatiyor kimler ve nerden geliyorlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer tarih benim bir hobim sürekli ilgili kitaplar okurum ilgili belgelerin olduğu yerlere giderim incelerim falan. bu kadar saçma bir şey görmedim hani M. S. 1000 falan desen belki inanırdım 200 yıllık millet ama hadi 1000 diyelim bol keseden versek fakat 5000 nedir ya birde yunan topraklarını yunan icatlarını mısır bilimini falan toplayım kürt yapmışlar çok güldüm buna
burada bir arkadaş vardı o da firavunun kürt olduğunu antik mısırında bir kürt imparatorluğu olduğunu falan söylüyordu onu bulursam etiketleyim de arkadaş olun aynı kafadansınız
birde yorumlarına baktım gerçekten sıkıntılı bir arkadaşmışsın milleti cahillikle suçlamak aşağılık kompleksinin bir parçasıdır diğer parçasıda kendini yüksek göstermeye çalışmak
üzüldüm senin adına birde milletinle ilgili yalanları sertçe yüzüne vurdum bunun için üzgünüm
200 yıllık bir millet olmak hiçbir tarihi kültürü olmamak hiçbir zaman devlet kuramamak hep başkalarının altında olmak kötü bir şey değil yeter ki sen insan ol gerisi gerçekten önemli değil kendinide aşağı görme.
ırağın yarısını suriyenin yarısını türkiye ile iranın çeyreğini kürdistan diye kapatmışsınız fakat bu 4 ülkede bu haritalara gülüyor zaten
ayrıca körfez savaşından kaçıp Türkiye ye sığınanlar biz 5000 yıldır burdayız diyor o ayrı komik tarihten bugüne bir tane yazılı eseri veya bir tane devleti olmayanlar 5000 yıllık milletiz yunanlılar mısırlılar kürt diyor orasıda komik zaten ne diyim ki ben. herkes cahil olsun dünyada bir sen bilgili ol bari
senin tarih okumana uzuluyorum valla, tarihte kurtleri yanlis yere koymussun ! sence neden kurdistan 4de bolundu? kurdlerin, tarihi, gucu, kurdistani, ortadoguda cok guclu olduklari icn boyle bisey yapilmis, gercektende siz hic dusunmedinz mi niye kurtler yil 2016 bu halde? bide tarihcisiniz uzuldum valla !
bak canısı Türkiye Irak Suriye İran dörtlüsünde korunması çok zor sınırlar mevcut kaçak olarak bu ülkelerden birbirine geçiş yapılabilir zaten bu durumun farkında olan winston churchill 1924 yılında kürtleri hiç sevmediğini ve güvenilmez bulduğunu söylüyor fakat bu 4 ülkeden ortadoğuda ingilterenin çıkarlarını tehdit eden bir ülke olduğunda kürtleri silah olak kullanacaklarını söylüyor
zaten olan da bu ortadoğuda ne zaman hakimiyet kursak emperyalistlerin kapitalistlerin sömürücülerin maşası oluyorsunuz
ayrıca bu topraklarda Osmanlı vardı ondan önce Selçuklu vardı daha önceleri Bizans vardı zaten ondan önce başka Yunanlılar vardı ondan da önce Makedonyalılar vardı ki bugün doğuda bile yaşadıklarının izleri mevcuttur.
yani körfez savaşından kaçıp Türkiyeye sığınanlar burada 5000 i geçtim 1000 yıldır bile yok
https://s22.postimg.org/lcccr09td/G_KT_RK.jpg
Ulus Yok! Tarih Yok! Dil Yok! Yazılı Edebiyat Yok! Yazılı Belge Yok! Bu Kadar Yoktan Var Çıkması Nasıl Mümkün Olur?
Matematikte Bir Kural Vardır: Sıfırın, Yani Olmayan Bir Şeyin, Sıfırla, Olmayan Bir Şeyle, Toplanması Sıfır, Yani Olmayan Şey Olur!
TTK!
kürd***** Hayali Kuran Kansız Şerefsiz Hainler Üzerine Alınsın.
Her Kürt Hain Değildir! bölücü terör örgütü Sempatizanı Olmadığı Sürece Sorun Teşkil Etmez. Nitekim Öyle Kürtler Var ki Vatan Millet Sakarya Diye Sokaklarda Topluca Nara Atanlardan Kat be Kat Daha Vatansever.
valla merak filan etmiorum saygı gsöteriorum orası ayrı. kürt birine bu sorualrı sormayın bence abartıp saptırıp kendilerini yüce göstericek şeyler anlatıp kafa şişirioalr mesela lisede bir kürt arkadaş vardı erkek o bana anlatıodu siyasi görüşün ne dedi bana milliyetçiyim dedim hdp de milliyetçi dedi onla bir daha hiçbişekilde konuşmadım.
ben öyle düünmüorum kendini yücelten insanları küçük görürüm. herkes eşit bana göre insanın seviyesini zihniyeti belirler.
mndvkjWNVLKWVVW :D akşam akşam iyi güldürdün sanırım zihinsel engellisin o yüzden üstüne gelmicem
:D :D Tarihte küçücük bir sahneniz vardı haklısın...
Anlatan kim acaba oda mı senin gibi. Kürdistan diye bir yer tarihte hiç olmadı, olmayacakta bunu kabullenin artık yeter
Nerde canım sizin tarihi belgeleriniz? Öğretilen bir tarihiniz bile yok. Biz Osmanlılardan ondan öncesi Türk devletlerinden bahsederiz tarihte ama kürdistancık diye bir ülke hatırlamıyorum. Hadi biz bahsetmedik diyelim.
La siz topraklarınızı niye savunamadınız en komiğide bu olsa gerek. Madem o kadar büyüktü neden küçücük bir toprağınız kalmadı
Asıl cahil sen ve senin gibi düşünen körlerdir. Biz toprağımızın tek bir parçasını size koklatmayız
Cevap
11Cevap
Bazı beyin yoksunları küfür edip engelliyor maalesef. Yaşı 30 fakat zeka seviyesinden dolayı kendisine ufaklık olarak hitap etmeyi uygun gördüm.
Bak ufaklık bazı şeyleri 30 yıldır öğrenememiş olabilirsin. Ben de bu saatten sonra sana öğretme niyetinde değilim. Ve sana senin gibi bir cevap da vermeyeceğim.. Şöyle ki; eger kurd hebin, hemu kurd qûna tennin!
@SerKan1923
klibe bak ya hahahha :D :D
Dalga amaçlı mı sordun yoksa gerçek cahilmisin? O kadar tarihe ilgim vardı bu video yüzünden artık ilgim kalmadı. zaten heredot ta saka türkü m. k!
saol ya sunum yapmam lazim okulda bu bana lazim olur :)
7000 yıllık kürt tarihi!
sipas delalım.
Kürdistan diye bir yer mi var la?
Kürt Türk Çerkez Laz Roman Çingene Göçmen Boşnak vs.. Hepsi ile kardeşizdir ve aynı yemeği paylaşırız fakat. Türkiye sınırları içerisinde öyle bir yer yok.
Olmaya kalkarsa kanımın son damlasına kadar savaşırım. Dışında varsa ilgilendirmez.
Yok savaş başlamadı , 3 - 5 Kahpenin bombacılık oyununu izliyoruz..
Biz başlarsak gökyüzü bile kırmızı olur..
CcC.
Ayrıca çalınmış kürt toprağı nedir ya?
Bu ülkenin büyük zenginlerine bak. Hepsi kürt kökenli doğu kökenli.. Hangisi bu zamana kadar çıkıpta bu ülke bizden toprak çaldı dedi , bak altını çiziyorum ÜLKENİN BÜYÜK ZENGİNLERİ.. BU ülkede eşitlik var , lakin cahil insanda çok var.
Annesinin eteğini giyip meydanlara çıkanlar mı boyayacak? ..
Ben bingöllüyüm , zazayım.. Köyümde binanın rengi kırmızı ve ay yıldız desen var.
Gelip laf desinler hele?
Hepimiz ademden geliyoruz kardeş ne bu ayrılık
Cahilin c sini büyük yaz
Kürdistan diye bir yer yok.
Adamlar durduk yere kürdistan var diyorsa öyle bir şey olmadığı içindir zorlarına gidiyor sadece olan bu.
Kürdistan diye bir yer yoktur.
Güzel anlatmış.
Kürtler nahletdemelerdir :D
Propaganda nı git orda yap
Cok dogru
Öyle biyer yok
Banane la kurtlerden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar