Dun denedim bir viskiyi, gayet iyiydi, var mi burda kendisini bilen?

evet ben :) famous grouse seviyorum... hatta haftada bir 1 kadeh alırım. güzel gider yanında beyaz çikolatayla... aşk acıları, sitrese bire bir hatırlarım yurtta kalırken malın biri getirmişti içtik tabi 1 yetmedi 2 şişeydi gömdük mideye bimden alınma çikolatayla :) tabi yaş 16-17 idi... sabah namazda da baktım bizimkiler teker teker leylek yavrusu gibi düşüyorlar hayla içkililer allahtan sabah yaşaya biliceğim durumların olasılığını gözden geçirerek 2 kadeh içmiştim ayular su bulmuş çöl ayısı gibi dalmıştılar :) öğleye doğruda yurttan atılmışlardı :)
Iyi de, ben Old Smuggler sevip sevmedigini sordum, viski icip icmedigini degil.
Türkşyede pek bulunmayan bir viski ama ingilterede içmişliğim var. Turkiyede bir barda şansa görüp hemen atladığım bir viski. Yumuşak birşey lakır lakır gidiyor. Güzelde gidiyor.
Jameson'dan iyi olduğu söylenebilir, ya da bana öyle geldi. Jameson'u da pek pahalı olmaması ve içiminin güzel olmasından dolayı severim, bu da çok iyi bir alternatif.
Bourbon iceceksem de, bir tek Jim Beam iciyorum. Ki bourbon kadehte degil, shot olarak iyi iciliyor. Yoksa hic icilmiyor.
Cevap
2Cevap
Kendisini tanımıyorum ama Blended ve Scotch ibareleri bana göre olmadığını söylüyoru. Blended / karışım olduğu için rahat içersin. Sek de gider ama bir Malt Scotch'un yerini tutmaz..
Malt scotchlar pahalı, öğrenciyiz en nihayetinde düzenli içemiyoruz. 20 liraya aldım bu viskiyi.
Ukrayna'dayım, indirimdeydi. Normalde 40 lira falan.))
bunu hiç tatmadım ama favorim macallan
La Macallan'ı öyle her gün alabilsek bizim de favorimiz Macallan olur.
:) :)
anca favorimiz be dostum, ayda yılda bir :)
yoksa cüzdan dayanmaz ona
Hayır alkol kullanmam
hayır sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?