Biri ağladığında ağlamaması gerektiğini, güçlü olması gerektiğini söylerim ama güçle pek alakası yok. Ağlayan insan duygusaldır bu onun içini döküşüdür her şeye ağlayan insan ise hayattan yıpranan insandır.
Güçle bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum. Sadece bazı insanlar ya yüzüne yansıtmamayı başarabiliyor, içinde yaşıyor fırtınaları ya duygusuz oluyor hiç biey umrunda olmuyor, ya da yüzüne yansıtmamayı en sonunda başaramayanlar var bu da ağlayan kişilerdir.14 Yorumla
Soran+1 yılPeki beni biliyorsun kardesim, ben hangi kategoriye giriyorum?
Soran+1 yılGereken insanlar goruyor kardesim. Zira senden birseyi saklayamiyorum. Izin yok :) Bu kadari yeter. ;)
En İyi Cevaplar
+1 yılAglayan insanlar tamtersi güç toplarlar. Ve yeniliklere yönenirler
15 Yorumla
Soran+1 yılBunu bazilari goremiyor iste tam olarak buydu. Anlatmaya calistigim sey.
- +1 yıl
Benimde zamanımda agladıgım olmuştur şimdi yaşım 25 bazı şeyleri kafama takmamaya çalışıyorum ama gözyaşı tutulabilcek birşey olsaydı bulutlar aglamazdı yagmur olup🙂
Soran+1 yılNe diyim, aglatanlar utansin be bro. Deger insallah doktugumuz bu degerli goz yaslarina.
- +1 yıl
İnş gönül gözünün aydınlıgına gölgeler düşmez
Soran+1 yılAmin. Cumlemizin.
Aslında güçsüz değildir gerçekten canı yanmıştır ben insanların sadece ağlarken samimi olduklarını düşünüyorum her duygu taklit edilir ama ağlamak öyle değil..
12 Yorumla
Soran+1 yılTaklitle aglayanlar cook. Nasil becerebiliyorlarsa artik. Yazik.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbugün öyle bir patladım ki anlatamam bütün bir yılı biriktirdim biriktirm bugün gözyaşım gelmeyene kadar ağladım :( kötüydü
12 Yorumla
Soran+1 yılGecmis olsun :/
Cevap sahibi+1 yılsağol :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Diğer konusunda 18,8b cevap paylaştı.
+1 yılAğlamak duygularınızla bize savaşma güçü verir, bir kaybı yaşamak üzülmek gözyaşı dökmek insani bir duygudur , bunun güçsüzlukle hiç ilgisi yok ağlamayan insan kaybettiklerinde bir değer vermiyor demektir, ve göz yaşı dökmeyen duygusuzdur
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler. Her zaman kafamin icindekileri yaziya tam sekilde dokebilen birisiniz sık sık karsilasiyorum. EyvAllah cidden.
- +1 yıl
rica ederim, önemli olan doğruyu en güzel bir biçimde ifade etmek insanları anlamktır. . bunları iyi bir şekilde yansıtıyorsam ne mutlu
Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ağlamak neden acziyet olarak algılanır ki hep? Duygu patlamasıdır, duygu boşalmasıdır en nihayetinde. Timsah gözyaşlarını ayrı tutuyorum elbette.
haşırt.19 Yorumla
Soran+1 yılHmm timsah derken sahte mi? Yalandan nasil aglaniyor ya merak ediyorum hep..
Soran+1 yılIste onlar sayesinde oyunclugu goruyoruz :))
Soran+1 yılAllah o gozyaslarini degmeyecek insanlae icin akitmasin. Erkeklerin aglamasina dayanamiyorum ya :/ gerci kimsenin aglamasina dayanamam. Ben de patliyorum o an.
- +1 yıl
Amin:)) Ben yanımda ağlayan insanın samimiyetine inanırım, o yüzden hiç ''ıyy güçsüz şey'' gözüyle bakmadım kimseye, benim yanımda ağlayabilecek kadar kendini rahat hissetmişse bir insan, değerlidir benim için. Değerliyimdir onun için. O yüzden güzeldir ağlamak, ağlayalım hep birlikte:)))))
Soran+1 yılHeheh :) olur tabi. Bidahaki icimin dolusunda patladigimda gelirim :)
Soran+1 yılNerdee.)) Size de :))
+1 yılAğlamak güçsüzlük değil, duygusal acilari dişari vurmaktirg
14 Yorumla
Soran+1 yılBazilari acizlik diye dusunuyor...
- +1 yıl
Kimin ne düşündüğünün ne önemi var?
Sizin için anlami var mi?
Soran+1 yılSevgilim dusunuyorsa evet 😔
- +1 yıl
Benim sevgilim olsa, dúşünsede umrumda değil, insanlarin ne dedıği umrumda değil
+1 yılher insanın güçsüz bir tarafı var ne için ağladığı önemli saçma bişey için ağlıyorsa
13 Yorumla
Soran+1 yılSacma seyler icin aglamak cok cocukcadir.
Dertlerden bahsediyoruz.- +1 yıl
sövgölöm böbö törk öttöööö diyen kızlarda var sonuçta
Soran+1 yılHahaha :D
Hayır güçle ilgisi yok bazı erkeklerde aglar ama erkek degil demezsin delikanlıdır..
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle adamin hasidir.
+1 yılGüçsüzlük değilde duygusal diyebiliriz.. Ağlamak gayet normal birşey..
10 YorumlaDuygusallık baslı basına bir zayıflıktır bana göre.
13 Yorumla
Soran+1 yılFikirlerinize saygi duyuyorum elbette.
Soran+1 yıl:) rica ederim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAglayan kizin cani yanmistir knk. Benim canim yansa bende aglarim 😢😢😂
175 Yorumla
Soran+1 yılDalga gec tabi hayat dalga gecene guzel :)
Cevap sahibi+1 yıl
Sana hayatla dalga geçmeyi ögretebilirim😊 Erkekler de ağlar. Benim de cok canim yandi. Ama hayatla dalga geçmeyi ögrendim. Şu an daha iyiyim 😀
Soran+1 yılÖğrenebilirsem hayatim boyunca sana şükrederim.
Cevap sahibi+1 yılO zamam bir mesaj uzagindayim rapunzelcim 😀
Soran+1 yılSaol ya mesajlari kullanmiyorum ben.
Cevap sahibi+1 yılAhahahah 😁😂 Beni tanıyan biri olsan Şu an ki haline gülerdin 😀
Soran+1 yılSebep?
Şu an hiç bir durumda gülemem.
Cevap sahibi+1 yılGülemezsin çünkü kendini gülmek için yeterince güçsüz görüyorsun. Çünkü acı çektiğini sanıyorsun. Senin hiç çocukluk aşkın , beraber büyüdüğün gözünden sakındığın elini tutmaya kıyamadığın insan gözlerinin önünde feci bir şekilde öldü mü? Hiç sen de onun gibi ölmek istedin mi? Artık hayattan zevk almamaya başladın mî? Sokakta çiftleri gòrünce içten içe ağladın mı? Hayır tabii ki. Çünkü sen acı çektiğini sanıyorsun. Belki de sana göre bu büyük bir acıdır. Ama emin ol daha kötüleri de var. Ve ben bütün bu olanlara rağmen gülmeyi, güldürmeyi ögrendim. Hem de en acı yoldan.
Cevap sahibi+1 yılBu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum. Ama şunu bil ben bildiğin erkeklerden değilim. Kötü biri hiç değilim.
Soran+1 yılBen senin kori biri olmadigini hissettigim icin hala bu yorumlara devam ediyorum acini hatirlattigim icin ozur dilerim cok uzgunjm. Evet kendimce benim de acilarim var. Babam hergun bana sevmedigini hissettiriyo yuzume karsi hakarer ediyor ki haketmiyorum. Gelecehimi okul hayalleim aldi elimden. Sevgilimle her sey yolundayken her sey bozuldu bir anda. Ki bu sevfi icin uzulmek en son yapacagim seydir. Mesajlarda konusmayi da onun yuzunden istemiyoeum bir de kiskancligini cekemem simdi zagen yeterince sorunum var dunden beridiri ayriligin esigindeyim. Su an sanki dipsiz bir kuyudayim ne uzulebiliyorum ne de ozgurum diyebiliyorum. Birakmadim gene devam ediyoruz. Ama nereye gidiyo bilmiyorum. Herneyse ben uzgunum senin acini hatirlattiysam.
Cevap sahibi+1 yılÖnemli degil. Bak bana içini dökebiliyorsun. Çunku buna ihtiyacın var. Dipsiz bir kuyudayım dedin. Dipsiz bir kuyudan hükümdar olan çok sevgili bir insan var. En dipsiz kuyuyu bile kazan birisi vardır. Ve o kuyuyu kazdığı gibi çıkmanın da bir yolunu yapmıştır. Ben buna inanıyorum. Mesaj atabilirsin demistim çunku bu goruse ilk yazdigin yorumda sende bir haller oldugunu hissetmistim. Bunun icin sana gulmeyi ogretebilirim dedim. Sevgilimin kiskancligini cekemem dedin. Sevgilinin beni kiskanmasi icin hic bir neden yok. Ailevi sorunlar can sıkabilir ama her şey gelip geçici. Kim bilir belki beni sana Allah gönderdi 😊
Soran+1 yılIste burdan da gizlenip konusabiliriz sorun yoksa :) gizlim saklim yok gerci ama ailevi durumlari herkese anlatmak istemem. Burdakiler vs gormesinler diye. Gerci arkadaslarim var en azindan dinliyorlar anliyorlar beni iyiki de varlar.
Cevap sahibi+1 yıl😊 ben sana mesaj at diye baskı yapmadım ki 😁 diktatör sandin beni galiba 😂 hop gizli oldum sira sende 😀
Soran+1 yılDiktator mu :D ya bir sus bu halde guldum :)
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum ses geldi 😁 onu yazarken bende güldüm 😁
Soran+1 yıl:) .
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılOyy cok tatli :D
Cevap sahibi+1 yılNe yani ben tatli degil miyim 😁😀
https://i.hizliresim.com/6P2Yr7.jpg
Soran+1 yılTabiki tatlisin hahah :D kediler cok tatlidir :)
Cevap sahibi+1 yılMart is coming... 😁😁😂😀😀
Soran+1 yılHahahaha yok arttik 😂😂😂 sus len sus Allah seni ne yapmasin 😂😂😁☺😊
Cevap sahibi+1 yılSusmak mı? Ha bir dk şu geçsin suscam😀😁😂😂
https://i.hizliresim.com/NAqYNL.jpg
Soran+1 yılHahahaha nerden buluyon oglum bunlari 😂 ve neden beni guldirmeye calisiyorsun? :)
Cevap sahibi+1 yılGül ya gülmek iyidir. Acıları dindirir 😀😁😂
Soran+1 yılTamam :)
Cevap sahibi+1 yılŞiişt atla biraz da sahilde gülelim 😁😀😁
https://i.hizliresim.com/PkqvR5.jpg
Soran+1 yılHahaha :D :D
Cevap sahibi+1 yılGulmekten gozlerim yasardi ya 😀
Cevap sahibi+1 yılKnk senin isim neydi ben sana rapunzel mi dicem 😀😁😂 Ben Burak
Soran+1 yılBen de Asya :)
Cevap sahibi+1 yılMemnun oldum 😊
https://i.hizliresim.com/kBkYQJ.jpg
Soran+1 yıl:D ben de :) ;)
Soran+1 yılDunki sorudaki salak flortlestigimizi mi sandi yoksa bana mi oyle geldi 😁
Cevap sahibi+1 yılAhahaha adam öyle sandi galiba 😀😂
Cevap sahibi+1 yılBide diyor gidin başka yerde oynayin keserim topunuzu dermiş gibi 😀😁😂
Soran+1 yılHahaha :D
Cevap sahibi+1 yılAsyacığım diyorum ki artık mesaj kutusununa bir uğrasak bak yetimler gibi bekliyor orda😂😂. Benim de parmagim sayfayi yenilemekten gına geldi intihar etcekmiş 😀😁😂😀😀
https://i.hizliresim.com/LAaYYj.jpg
Soran+1 yılHahahaha 😂 yok ya mesaja gecersek benimki delirir 😒 hem sen sadece beni mi takip ediyon bakiyim neden ben? :D
Cevap sahibi+1 yılhttps://i.hizliresim.com/d35Wpn.jpg
😂😁😂😂😁😂
Şaka bir yana kafa yapima benzeyen birisin yani ondan yani işte boyle 😀
Soran+1 yılHahahaha 😂 ben daha cok su an Nihat Hatipogluna benzeyen sekil aldim :D iste boyle :D https://i.hizliresim.com/PkqpYQ.jpg
Cevap sahibi+1 yılAhahahahs 😁😁😁😀😁
https://i.hizliresim.com/o3gYqk.gif
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/21g2qL.png
Ajsvhacasbba 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılEle gune karsi yapayalniz boyle de olmaz ki. Nasıl da gitti vicdansizzzzzz boyle "burak"ilmaz kiii 😀😁😂
Cevap sahibi+1 yılKalp kalbe karsiymis bende tam nerde bu defim 😀😁
Cevap sahibi+1 yılDaha kotusu bu olmali 😀😀
https://i.hizliresim.com/57d81M.jpg
Soran+1 yılHahahaha sarki da yazmis hemen ya oyy :D :D 😂
Soran+1 yılBiraz hava alim dedim de 😂😇😆☺😌
https://i.hizliresim.com/D2MMoo.jpg
Cevap sahibi+1 yılSiir de yazarim ben 😀
Asya idi ismi
Sanirsin bir toprak kadar mutevazi
Yagmur yagdiginda saçlarina
Alamazsin gözlerini
Gjdjdjdhd çok acemicel oldu cjdndnd 😁😀
Soran+1 yılHahaha tesekkur ederim baska biri olsa ayak ustu yuruyo bana derim 😂 kanka diyon o duzeltiyo durumu knk 😂😄😄☺
Cevap sahibi+1 yılYok ya niyetim tavlamak değil 😀😁 Morel depolayıp hayata daha pozitif bakmani saglamak 😀 Ama ilerde ne olur senin icin bilmem 😀😁😂
Soran+1 yılHöst :D sevgilim var benim kanka :D tatlisin iyisin hossun taam da Allah sahibine bagislasin diyeyim :P :D
Cevap sahibi+1 yıl😀😁😂 Amaaan bilim adamlari 18 20 yas arasi sevgililer unutulup gidiyor demiş 😀😁😂Takil kafana gore bakma bana😀 Ben konusurum boyle ama daha kiz eli tutmadim 😁
Soran+1 yılOy oyyy oyyyyyy :D :D :D iste ne guzel sen gibi erkek kaldi mi 😒😒😒😒😂
Cevap sahibi+1 yılKalmış demek ki 😀 kız milleti çok duygusal ve zor unutuyorlar. Kızlarla olmayacak şeyler için çıkmak istemedim. Ne onlar oyalansın ne ben 😊 Benim için bir kadın olsun ona hayatta 2 kere evet diyeyim. Biri evlenirken nokah memuru sorunca diğeri defin edilerken hakkini helal ediyor musunuz diye sorulunca 😊
Soran+1 yılVaaayyyyyyyy :) 👍
Soran+1 yılBuninla tum kizlari etkileyebilirsin knk 😂😁 adamsin 😊
Cevap sahibi+1 yılGözleriniz ne tarafa çıkıyor acaba?
İçinde kayboldum da.
Tutmayon beni gaza geldim dhdjfbe
Soran+1 yılPuhahaha 😂😂
Cevap sahibi+1 yılTamam sakinim 😁
Soran+1 yıl😂😂😂😂
Soran+1 yılOmrumuzun sonunadek bu soruda mi konusucaz knk arada senin sorulara dalam mi? 😁😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılKnk o kadar konusuyorsun kim bu acaba demedin mi 😀😂😊
Cevap sahibi+1 yılAl sen benim soruya gel 😁😂😀😊
Cevap sahibi+1 yılBurdan devam edelim z😁 hem yarimda olsa beni gormus olursun 😀😁https://www. kizlarsoruyor. com/nasilim/q4721821-arkadaslar-bu-gamze-mi
Soran+1 yılKim bu acaba mi? soyledin ya Burak diye burki dicem sana ikoncanlar gibi 😂😂😂
Soran+1 yılTaam nerde gelim hemen :D
Cevap sahibi+1 yılBurki de bende sana asyoş dicem fjdjdjdjf
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılAsyaaaa buraya gel. O soru gizli olsun diye bagimi kopardim daha yazamiyom 😁😂😀😀
Soran+1 yılManyak misin ya :/ bildirim geldi bakicaktim ki soru kayboldu :/ e gizleseydin niye sildinki
Cevap sahibi+1 yılGizlenemedim ki knk 😁 2 guncelleme yapmisim. 3. 1 hafta diyordu. Bende gizli olsun diye soruyla bagimi kopardim ne bilim boyle olcagini 😂😀
Soran+1 yılGizli butonuna tiklaman yeterli ne guncellemesi 😁 herneyse tombik misin sen 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBurdan devam 😁😂
Hayır ağlamak iyidir içini döker ya birileri yakmıştır canını ya da birşeyler ters gitmiştir
10 Yorumla
+1 yılHayır duygusaldır ne güçsüzü
15 Yorumla
Soran+1 yılBazilari acizlik diyo ama...
- +1 yıl
Onlar kendisi aciz öküzler :D
Soran+1 yılHah, işte okuz yaa :D
- +1 yıl
Takma sen onları, imkan olsa öyle konuşanları işemeli zıçmalı ağlatırım :D
Soran+1 yılOoww 🙊🙉
hayır tabiki duygularını dışa vuruyor işte ne güzel
10 YorumlaDiğer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Duygusal güzel birsey
14 Yorumla
Soran+1 yılDuygusallik guzel mii :/ ?
Soran+1 yılKeske herkes boyle dusunse. Tesekkurler.
+1 yılOta bo. ka ağlayan evet güçsüz dür.
15 Yorumla
Soran+1 yılHm dogru.
- +1 yıl
ağlayan insandan da haz etmem ama :)
Soran+1 yılSaygi duyuyorum. :)
- +1 yıl
Sağol bacim :)
Soran+1 yılNe demek :))
+1 yılYok be :) olur mu ole sey
15 Yorumla
Soran+1 yılOluyomuş. ..
- +1 yıl
Olmaz :) sen duygusalsn hem hic bir şeyi içine atma. Bagir cagir ağla daha iyi ya ama kimse için de ağlama gerçekten değmez :) ne yalan solm arada bende agliyorum
Soran+1 yılAglayan erkek zor bulunur gercekten.. duygusalsin demek ki. Kimse icin aglamamaya calisiyorum ama insanin derdi kendisi, ailesi, okulu hele bir de sevgilisi olunca hayattan soguyor. Goz yasim tukendi galiba artik hic hissetmiyorum.
- +1 yıl
Hmm deme ya :( ağlama tamaam mi? Ya konuşmak istersen yaz knusalm :) bende ailemi ozzleynce agliyorum bir kere oldu o da :)
Soran+1 yılAilemi ozlemiyorum. Direkt uzuyorlar kendileri. Saol eyvallah konusmaya ihtiyacim olsa kardesim var dertlesiyorum onunla.
+1 yılherkesin duygusunu ifade etme şeysi farklıdır
10 Yorumla
+1 yılGüçsüzlüktür bence
13 Yorumla
Soran+1 yılNedenki? Sen hic aglamadin mi sanki :/
- +1 yıl
Çocukken olmuştur en son
Soran+1 yıl:). Anlladim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir sorun var demek ki diye düşünürüz
10 Yorumla
+1 yılHayir cok gucludur
13 Yorumla
Soran+1 yılÇogu aksini dusunuyor 😔
- +1 yıl
Aglama raddesine gelecek kadar guclu. Acilari o raddeye getirmistir onu ve aglamak yurek ister.
Soran+1 yılHaklisin..
Güçsüz ve basit
11 Yorumla
Soran+1 yılAglamayan kiz yoktur.
Diğer konusunda 709 cevap paylaştı. Acirim
16 Yorumla
Soran+1 yılSebep?
Soran+1 yılUzenler gerizekali ve okuzler evet! 😔
- +1 yıl
Eğer kız suçsuz ise evet bir erkek olarak kadına saygim var bir kadın ki ana mertebesine geliyor Allah böyle bisey lütuf etmiş kadına
Nasıl sevmiyelim merhamet gostermeyelim
Ben bu yüzden kadınlara içten içe aciyorum
Kimse kolay kolay bir kadini n derdini bilemez
Tabu bu bütün kadınlar için geçerli değil her sepette çürük elma çıkabilir
Soran+1 yılHaklisiniz eyvallah.
- Diğer konusunda 21,5b cevap paylaştı.
+1 yılAlakaso yok
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki ne dusunursunuz o kiz hakkinda?
- Diğer konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılağlamak güzeldir
15 Yorumla
Soran+1 yılNedenki
- +1 yıl
içindeki sıkıntın gecer rahatlarsın güçsüzlük değildir
Soran+1 yılIçimdeki sıkıntıyı başka türlü boşaltmak atmak isterdim. Aglamak cozum olmuyor.
- +1 yıl
o geçici çözüm sakin kafa ile düşünmek lazım
Soran+1 yılHaklisin.
+1 yılDeğidlir.
10 Yorumla- Diğer konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılGücsüz olmion
10 Yorumla
+1 yılInsandir aglar
10 Yorumla
+1 yılMasumdur
10 Yorumlaçok ağlıyan öyledir
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih