30 yaşına geldim hala bekarım evlen baskısı yüzünden evlenirmiydiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılTabikide hayır canım böyle birşey olabilirmi hem kendine yazık edersin hem eşine yazık edersin allah korusun bide cocuk olursa hayatına yazık edersin sakın yapma böyle birşey hani belki tam gerçek aşkını bulamamışsındır ama ilerde muhakkak insallah bulursun diyelim bulamasan bile baskı yüzünden evlenme gerekirse evlendirme programına cık yinede evlenme derim ilerde pişman olucagına simdi ol bosver
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 791 cevap paylaştı. İkimizde evde kaldık gel evlenek bana da baskı yapıyorlar
030 Yorumla
Soran+1 yılEvde kalmadık daha umut var. d
Soran+1 yılYa çirkinsem al diyosunda
Soran+1 yılYavaş yerler yaşşş
Soran+1 yılEski sevgilime benziyosun şimdi dahada sinirlendim senden gençti tabi:)
Soran+1 yılGörseydin yapardın ama neyse...
Soran+1 yılKriterlerinide söylemiş sen bu hızla nasıl bekar kaldın
Soran+1 yılŞimdide duygu sömürüsü kaç kızın ahını aldın söyle nerelisin
Soran+1 yılBahtsızsın o zaman
Soran+1 yılHer kör satıcının bir topal alıcısı vardır öyle bişeydi:)
Soran+1 yılÜzülme en azından özgürsündür ben değilim
Soran+1 yılOlur zamanla bende ne özgürlük ne huzur var tadını çıkar bir esaretten diğer esarete geçmekten başka çarem yok
Soran+1 yılYarı özgür
Soran+1 yılYok malesef mutlu olursun sende inşallah
Soran+1 yılOlur hazırlanıyorum
Soran+1 yılİstek gönderdim
Soran+1 yılNerdesin
- Diğer konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılsevmedıgın bırıyle veya evlenmıs olmak ıcın evlenmekle intıhar arasında fark yok bence.. bıldıgın ıntıhar.. cevrendeki kişiler degıl, sen evleneceksın.. bu yuzden senın sevecegın uyumlu oldugun bırıyle olmalı bu ve nasıbıne de bakar. bende aynı durumdayım ama acıkcası soylemekle kalıyorlar. bunun kararını verecek olan sensın canım.
00 Yorumla
+1 yılevlenmem
09 Yorumla
Soran+1 yılBekarsan eğer baskı var mı
- +1 yıl
bekarım annemle her sohbet sonrası tartışırım direniyorum nereye kadar sürer bişemem
Soran+1 yılSanki biz istemeyiz sevip evlenmek kısmet bu işler takmamaya çalışmaktan başka çare yok
- +1 yıl
kim istemez şimdi burada soru cevaplamak yerine eşine çay demleyip beraber bebişimi kucağımıza alıp sevip oyunlar yapmayı filan
Soran+1 yılBahtsız kardeşim benim gözlerim doldu:(
- +1 yıl
sağol canım
- +1 yıl
kader demekten baska bişe gelmez elden
Soran+1 yılKader canım kader
- +1 yıl
aynen :(
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
45Cevap
Diğer konusunda 769 cevap paylaştı. Sırf evlenmiş olmak için evlenme sakın. Bunu yapıp da şu an kan kusar gibi yaşayan bir sürü kişi tanıyorum. Çevrenin bu konuda bir baskısı varsa şunu iyi bil ki bu baskıyı yapıp başkalarının evlenip evlenmemesi ile uğraşanlar genellikle en zavallı durumdaki evliliklere sahip kişilerdir.
00 YorumlaDiğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. Hiç bir zaman o baskı ile evlenilmez.. Baskı ile evlenenler sonra büyük mutsuzluklar çekiyor ne yazık ki... Gerçekten hayatı beraber sorunsuz yüklenebileceğiniz biri olmada evlenmeyin.
26 Yorumla- +1 yıl
Amcacım gel elini öpeyim :D Ne güzel demişsin öyle.
Soran+1 yılZaman var daha demekki
Soran+1 yılDarısı başımıza vardı kısmetimiz bizimde teşşekürler
Soran+1 yılAilemde anlayış yok herşeye karışırlar hiç bişey yapmazlar benim için dırdırdan başka
- Diğer konusunda 18,8b cevap paylaştı.
+1 yılbu seni mutsuz eder, seninde duyguların düşüncelerin var, birini seveceksen bu seni hayatında zamamsız yakalamalı, başkaları değil senin ne düşünduğün önemli
04 Yorumla
Soran+1 yılDüşüncelerime duygularıma saygı duyan yok
- +1 yıl
seçimlerini kendin yapmalısın, bunun doğruluğuna inan , doğru insanı bulmak belki hayatının bundan sonrası için sağlıklı tercih olacak, geç kalınmış bir şey yok hepimiz huzurlu mutlu bir yaşam dileriz elbetteki ama bunlar karşılıklı sana saygı duyan kimse ile olmalı, saygı duymayan sevmiyordurda. .
Soran+1 yılDuygularıma tercüman oldunuz bunu istediğimden böyle çok şey istemiyorum
- +1 yıl
bunlar çok şey değil insanın kendi mutluluğunu istemesi kadar güzel ne olabilir ki, dünyaları istemiyoruz içimizde bir dünya kurmaktır dileğimiz, bir masalın prens ve prensesi gibi olamayız belki ama, inançta tuttuğumuz elin tebessümü bize uzun ömürlü bir hayat verir. .
+1 yılBana yapılan baskılar kimseye yapılmamıştır. Ama hala evlenmedim. Hayatımı başkalarının isteklerine göre değil, kendi isteklerime göre şekillendiririm.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynı durumdayız işin gücün var mı sıkıldım bu durumdan
- +1 yıl
Var çok şükür. Kulaklarıni tika yapacak başka bir şey yok.
+1 yılAllah herkese hayırlı eş nasip etsin kardeşim evlenicem diye kötü bir insanla evlenirsen ve hayatın boyunca mutsuz olursan daha mı iyi? kaderde yazan neyse o olur Allah sana hayırlısını nasip etsin ya
10 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bende geliyorum bekle 30a az kaldi. Orda havalar nasil gelimmi gelmimmi 30 a 😂😂 ewlen baskisi yuzunden ewlenmicem sewersem alicam ben :)
07 Yorumla
SoranBu sevenlerin bizden farkı ne herkes evli mutlu çocuklu
Soran+1 yılİnşallah sevmediğin birisini görmeye katlanamazken beraber yaşamak bile düşünülmez Allah en iyilerini en hayırlılarını çıkarsın karşımıza
Soran+1 yılFranz kafkayı okuyan birisinden kötü bir niyet beklemek olmazdı
Soran+1 yılAşk olsun sevgi olsun sen yeterki sev iste kısmetse olur
Diğer konusunda 380 cevap paylaştı. Ahhh bu dertten çoğumuz muzdaribiz demekki😕bende sırf mahalle baskısından düşünüyorum düşünmeye mecbur bırakılıyorum ama olmuyo yapamıyorum..
00 Yorumla- Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı.
+1 yılSırf yaşım geldi, çoluk çocuğa karışayım, ailemin, eşin dostun ve akrabaların çenesi kapansın gözleri doysun diye evlenmem ve evlenilmez,
00 Yorumla
+1 yıl: ))) Kader birliği mi yaptık? . Yaş 30 evlen baskısı i talip bulmalar fazla fakat bir ömür geçireceğin insan bence çok önemii. Ailem değil ben evleneceğim sonuçta. O yüzden ben ne dersem o olmalı.
01 Yorumla- +1 yıl
Senin dediğin olacak tabi:) Ahh ahh yaşım tutmuyor ki:(
+1 yılvalla birileri baski gosteriyor diye evlenmem aklima kalbime hitap eden birisi bulursam evlenirim
01 Yorumla
Soran+1 yılÇıkar inşallah karşımıza
Az önce salondaydım kendimi bir anda annemin evlen torun seveyim baskısı yüzünden odamda buldum.. Evlenir miydim? Yoo..
00 YorumlaEvlilik zorla baskı yüzünden olursa eninde sonunda boşanırsın boşanmak için de evlenmeye değmez bence.
00 Yorumlaasla evlenmezdim evlilik çok kutsal bir kurum. Başkası beni yönetemez. Evlenmek içinde evlenmem asla.
00 Yorumla- Diğer konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki hayır evlen evlen diye başımı şişirenler evi benle beraber mi geçindireceklermiş.
00 Yorumla
+1 yılBende 30 yaşındayım bekarım. Annesiyle beraber yaşayan bayanlar genelde evlenemiyor. Bide çok seçici olmakda var evlenememenin sebebinde
00 YorumlaDiğer konusunda 11,8b cevap paylaştı. Evlenmem. Aksine kaçak kesim yaparım inadına bol bol.
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılhayır.. aslaa.. evlenme baskısı nedir hem ya? .. onlara ne benm kimle napıcaamdan..
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlasalar bunu sorun kalmayacak
30 uma geldim hatta nisanda 31 olucam ama aile baskisiyla evlenmem sahse., evlenseydim Şu an bekar olmazdim :D 20 yasindakilerin yorumunu da pek kaale alma :)
00 Yorumla
+1 yılDoğru kişiyi bulmadan evlenme dicemde yaşta 30 olmuş en azından çok seçiciysen kriterleri azalt ama sen yinede tanımadan evlenme
03 Yorumla
Soran+1 yıl30Yaşında olmakta ne var herkes erken evlenmek zorunda değil
- +1 yıl
İyide bul birini evlenme aşamasına gel et yaş olur 32-33 ama evlenmek istemiyorsan da zaten takma milleti he birde bunun ucunda 40 lı yaşlarda ufacık çocuğun peşinden okulda koşturmakta var :)
Soran+1 yılAcil evlenmeliyim:) dediğin doğru
- Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, asla! Sadece aşık olduğum ve sevdiğim kız ile evlenirim.
00 Yorumla
+1 yılBende 30 yaşındayım. Bana da baskı yapıyorlar. Sanırım sevmediğim biriyle evleneceğim.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim korkumda bu
- +1 yıl
Ne yapacağız? Bilemedim... İnsan sonradan sever mi? Evlilerin birkaçı sever diyorlar ama... Bilemedim. :)
+1 yılKeyfine bak yaa sadece evlenmek icin evlenirsen geri kalan hayatin kahir dolabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılBu zamana kadar kötüydü bundan sonrası mükemmel olacak
- +1 yıl
E iyi o zaman. ben acele etmiyom dogru kisi olsun. gozune bakinca tanicam onu zati😉
zaten hayatın kaymış 3 sene sonra sende çocuk bile olmaz olsa sağlıklı olmaz. hayat kadını olsan 40 a kadar ancak sen bitmişsin ağlayanın yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılSenden genç görünüyorum herkesi kendiniz gibi sanmayın
Gizli Üye(30-35)+1 yılyooo bize de var.
baskıyla olmaz ki.
onlar yaşamayacak sonuçta o evliliği.00 Yorumla
+1 yıl30 yaşındasın cinsel hayatın nasıl peki? yaşadığın bişeyler yoksa aramıyor musun?
00 YorumlaYok evlnmezdim bole iyi yasm 28 rahtim sende evlnme tatlim:/
00 Yorumla
+1 yılbende bekarim nerdeyse hergun onume kiz getiriyorlar evlem evlen diye herkesi dinleme
00 YorumlaEvlenmezdim icinden gelmeyen seyleri yapma
02 Yorumla
Soranİçimden hiç gelmezse
Diğer konusunda 9,3b cevap paylaştı. Baskı yok, laf sokma var.
10 YorumlaHayır. Ne zaman istersem ozaman.
00 Yorumlaturşunu mu kuruyorlar :D
00 Yorumla
+1 yılzorlamı ya boşver takma
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBaskı yüzünden evlenmezdim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAday var mı? Yoksa kurukuruya mı evlen deniliyor?
06 Yorumla
Soran+1 yılAday var hiçbirinide istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAbin sayilirim 40 a gelmek üzereyim. İnsan belli bir yaşa gelmeden farkina varamiyor. Belli yaştan sonra eksikligi çocuk sevgisi etkisini gösteriyor. İş güç kariyetin boş şeyler oldugunu çok geç anladim. Hepside birgün bitiyor iş güç kariyer emeklilik. Eninde sonunda insanin eline sadece aile kaliyor. Bu okadar önemli biseyki umarim geç kalmazsiniz.
Soran+1 yılBunlar yüzünden sevmediğim beğenmediğim birisiyle evlenicem bu dahada kötü bende isterim bunlardan kurtulmayı
Cevap sahibi+1 yılGönlünüze uymayan kalbinizin olurundan geçmeyen adamlarla evlilik ömür boyu sürecek esaretin ilk kelepçesidir. Aday var dediginizde sevdiginiz var sanmiştım. Yani aday yok. O zaman evlilikte yok. Sakin aile ve çevre baskisina yenilmeyin
Soran+1 yılSevdiğim yok tabi aday derken görücüden bahsettim daha ne kadar direnirim bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılGönlüne ve ruhuna uyan bir adami severek
+1 yılsen ne istiyorsun o önemli.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok şey değil aşk sevgi huzur
- +1 yıl
umarım bulursun.
+1 yılSırf baskı yüzünden hayatını karartmaya değmez.
00 YorumlaDiğer konusunda 555 cevap paylaştı. Baskoda islemiyor bir saatten sonra bulamayinca 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılO saate gelmemek dileğiylr
Eğer baskı varsa ayrı eve çık.
00 Yorumla
+1 yılhayır... keyfim bilir onu
00 Yorumlaİleride pişman oalcagın şeyleri yapma sakın..
00 YorumlaDiğer konusunda 718 cevap paylaştı. olsa evlenicem ama aday yok
00 Yorumla
+1 yılBuna gülermiyiz ağlarmıyız pek bilemiyorum
00 YorumlaDiğer konusunda 25,7b cevap paylaştı. Evlenme mutlu edecek kişiyi bulunca evlen
00 Yorumla
+1 yılsen dinleme onları abla
00 Yorumla
+1 yılevlenirdim
00 Yorumla
+1 yılevlen artık abla sendee
00 Yorumla
+1 yılevlenince ne yapcaksın boş işler
00 Yorumla
+1 yılmümkün değil baskılar beni yıldıramaz :D
00 Yorumla
+1 yılhayır kendi kalbinin sesini dinle
00 Yorumla
+1 yılkısmet işi bunlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende evlenmek istiyom birbirimizi bulduk
00 Yorumla- Diğer konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru kararı ver
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılasla
00 YorumlaDiğer konusunda 24,2b cevap paylaştı. evlen gitsin
00 Yorumlahayir
00 Yorumladoğru kişiyi bekle
00 YorumlaEvlenmem
00 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kendin bul
00 Yorumla
+1 yılriskli iş :(
00 Yorumla
+1 yılEvlenmezdim